.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-0 23η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ - 1 ΜΑΡ 2014

ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=34664

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΠΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ, ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

«Έλαμψε» ο Πανδραμαϊκός

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Πανδραμαϊκός κέρδισε σε παιχνίδι-«θρίλερ» το Δοξάτο.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ 1-0: Μέσα σε ιδανικές καιρικές συνθήκες έγινε ο αγώνας και είχε καλό ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν για την επιτυχία και θα ήταν άδικο να έληγε χωρίς γκολ ένα παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Τελικά, πάντως, κρίθηκε με γκολ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, κάτι για το οποίο φωνάζει το Δοξάτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν τα ηνία, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν καλύτερα στην αρχή του δεύτερου μέρους. Προς το τέλος η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε «ρώσικη ρουλέτα», καθώς θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να είχαν σκοράρει. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες αξίζουν τη συμπαράσταση περισσότερων φίλων τους, το Δοξάτο αφενός διότι πρωτοπορεί και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Πανδραμαϊκός αφετέρου διότι κάνει σημαντική προσπάθεια, με νεαρά παιδιά και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.



ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: Στο 3΄ κοντινό πλασέ του Λίπο, η μπάλα αναπήδησε και στη γραμμή απέκρουσε σωτήρια ο Ζαπουνίδης. Στο 17΄ ωραία ενέργεια και μπάσιμο στην περιοχή του Υψηλού, που έπιασε συρτό σουτ, άουτ, στο 28΄ διαγώνιο σουτ του Θεοφανίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 50΄ ξανά ο Κουζμιτσούκ μπλόκαρε σε δυνατό, μακρινό σουτ του Αποστολίδη, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Βασιλακάκης από πολύ κοντά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 66΄ δυνατό σουτ του Κωταϊδη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα χέρια του Παπαδόπουλου. Στο 71΄ ο Υψηλός έβγαλε μπαλιά στον Κωταϊοδη, που ήταν σε πολύ καλή θέση, αλλά λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου δεν έκανε το πλασέ όπως θα ήθελε, τρία λεπτά αργότερα ο Κωταϊδης τροφοδότησε τον Μπαμπαλή, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 76΄ συρτό σουτ του Ιωαννίδη μπλόκαρε ο Κουζμιντσούκ, στο 78΄ διπλή μεγάλη ευκαιρία του Πανδραμαϊκού, όταν σουτ του Λίπο απέκρουσε εξ επαφής ο Παπαδόπουλος, νέο σουτ του Καλλιμάνη απέκρουσε στη γραμμή ο Μπαρμπουτέλης. Στο 80΄ ο Πολυχρονίδης εκτέλεσε φάουλ συρτά και απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουζμιντσούκ, τέλος στο 93΄ «βαθιά» μπαλιά του Υψηλού στον Λίπο, που από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ πήρε την μπάλα, προχώρησε και με άψογο πλασέ, πέτυχε το 1-0, σε απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Πανδραμαϊκό κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση, με κορυφαίους τους Λίπο, Γκαϊδατζή, Ταγίκα, Υψηλό, Παπαθεοδώρου. Από το Δοξάτο διακρίθηκαν οι Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Ζαπουνίδης. Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Πουλικίδη. Επόπτες ήταν οι Ευκαρπίδης, Χαραλαμπίδης, ο δεύτερος είχε την ευθύνη της φάσης του νικητήριου τέρματος.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κουζμιντσούκ, Δερμεντζής, Ταγίκας, Ιωαννίδης, Παπαθεοδώρου, Γκαϊδατζής, Μπαμπαλής (89΄ Γεωργιάδης), Μελίδης (72΄ Καλλιμάνης), Κωταϊδης (90΄ Βάντσης), Λίπο, Υψηλός.
ΔΟΞΑΤΟ: Παπαδόπουλος, Τουρφαντίδης (46΄ Αποστολίδης), Τουλούπης, Ζαπουνίδης, Μαγγανάρης, Μπαρμπουτέλης, Βασιλακάκης, Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Θεοφανίδης (77΄ Κωνσταντινίδης), Πολυχρονίδης.
«ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΪΝΤ»: Επίθεση στη διαιτησία έκανε με τις δηλώσεις του ο προπονητής του Δοξάτου, Γιάννης Τσεβρεντζής. Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι, τόνισε τα εξής: «Κατ΄ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Πανδραμαϊκό για τη νίκη. Δε θα μιλήσω καθόλου για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, αντίθετα θα αναφερθώ σε ένα «έργο, που το έχω ξαναδεί» (και στο παρελθόν με τον Πανδραμαϊκό): Επειδή το Δοξάτο ξέφυγε με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον, ο συγκεκριμένος διαιτητής και κάποιοι άλλοι διαιτητές και επόπτες, προσπαθούν με τις αποφάσεις τους να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα τη διαφορά στην κορυφή. Εμείς θα συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά να μη νομίζουν ότι είμαστε και βλάκες. Αυτός ο διαιτητής την πρώτη φορά που μας έπαιξε στο Δοξάτο, απέβαλε τον Πολυχρονίδη από τα 50 μέτρα, σε μια φάση που δε «σήκωνε» ούτε κίτρινη κάρτα. Σήμερα με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του εκνεύρισε και τις δύο ομάδες, έκανε το παιχνίδι όπως ήθελε αυτός, με αποκορύφωμα το οφσάιντ γκολ που κατακύρωσε. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το γκολ, αφού ήμουν στην ευθεία και ήταν 4 μέτρα οφσάιντ. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας σταματήσουν, θα συνεχίσουμε και στο τέλος ελπίζω να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και να δικαιωθούν οι κόποι μας».
«ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ»: Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του, ο προπονητής του Πανδραμαϊκού, Άγγελος Ποιμενίδης, ύστερα από τέτοια νίκη. Αναλυτικά: «Έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε με τον πρωτοπόρο, κάτι που αποτελεί μεγαλύτερο κίνητρο για μας, και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν από το πρώτο λεπτό ως το 90΄. Ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια τον αγώνα και δεν είναι τυχαίο ότι κερδίσαμε στο 90΄, αφού δείξαμε την επιμονή και κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το φινάλε. Τα παιδιά απελευθερωμένα από το άγχος, έχασαν ευκαιρίες, ορισμένες εκ των οποίων κλασικές, ιδιαίτερα στην επανάληψη, όπου μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί νωρίτερα. Δεν έχω άποψη για το γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιμονή που έδειξαν, πλέον φέραμε την ομάδα εκεί που πρέπει, να μην κινδυνεύει και τώρα μπορούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, ώστε να δείξουν την αξία τους. Περίμενα περισσότερα από το Δοξάτο, ως πρωτοπόρος νομίζω δεν έκανε καλή εμφάνιση. Καλή συνέχεια στο Δοξάτο, νομίζω πως θα βγει πρωταθλητής και εύχομαι καλή τύχη και στα μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ εθνική».
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ


Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ …..LIVE ……ΤΕΛΙΚΑ
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ A  ΕΡΑΣ.   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  -  23η  αγωνιστική




 ημ
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ 
ΣΚΟΡ
γηπεδ.φιλοξ.

Ποντιακος Αργυρουπολης
Μ.Αλεξαδρος Ξηροποταμου 
0
3
αα

Γ.Σ. Προσοτσανης
Ατρομητος Περιθωριου
 3
0τελ
 60′/  Σαμαράς,65′/75′ Kερασίδης

1-1
Α.Ε.Αμπελοκηπων 
ΑE  Καλαμπακιου
2
 3τελ
 32′ Χαραλαμπίδης,78′Ματσίνης 25′/88′ Λεονταρίδης,64′ ΣΙΝΤΟΣ

Μ.Αλεξαδρος Αγ.Αθανασιου 
Δοξα Βωλακα
1
0τελ
75′ Τσιρακίδης(πεν)

2-1
Κεραυνος Μοναστηρακιου 
Αρης Φωτολιβους
5
2τελ
30′ /48“/57“Κιάκος,45+Παναγιώτογλου,81′ Μητρούσης 38′ Βεζύρης

ΑO Πανδραμαϊκος 
Φιλιπποι Δοξατου
1
 0τελ
 90+ ΛΙΠΟΥ

0-1
Ορφεας Χωριστης
Εθν.Αστερας Καλλιφυτου
02τελ 20′ Ουζούνης,58′ Μύγας

2-0
Ακριτας Κ.Νευροκοπιου 
Αρης Φτελιας
 3
 0τελ
 8′ Α. Βασιλειάδης(πεν)45′ /60“Κιοσέογλου(πεν)






ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ A  ΕΡΑΣ.   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  -  24η  αγωνιστική



ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ  

Γ.Σ. Προσοτσανης
Ποντιακος Αργυρουπολης

Μ.Αλεξαδρος Ξηροποταμου 
Α.Ε.Αμπελοκηπων 

Ατρομητος Περιθωριου
Μ.Αλεξαδρος Αγ.Αθανασιου 

ΑE  Καλαμπακιου
Κεραυνος Μοναστηρακιου 

Δοξα Βωλακα
ΑO Πανδραμαϊκος 

Αρης Φωτολιβους
Ορφεας Χωριστης

Φιλιπποι Δοξατου
Ακριτας Κ.Νευροκοπιου 

Εθν.Αστερας Καλλιφυτου
Αρης Φτελιας

 ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ A  ΕΡΑΣ.   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      23 αγωνιστικες
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ A  ΕΡΑΣ.   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α/ΑΟ Μ Α Δ Ε ΣΤΕΡΜΑΤΑΒδ.τ.
1Φιλιπποι Δοξατου 53165337
2Γ.Σ. Προσοτσανης39224517
3Εθν.Αστερας Καλλιφυτου 43234420
4ΑE  Καλαμπακιου 44283916
5Ακριτας Κ.Νευροκοπιου 3630376
6Ορφεας Χωριστης32193613
7Μ.Αλεξαδρος Ξηροποταμου 3430364
8ΑO Πανδραμαϊκος 3029341
9Αρης Φτελιας3533332
10Αρης Φωτολιβους 344632-12
11Κεραυνος Μοναστηρακιου 2725312
12Μ.Αλεξαδρος Αγ.Αθανασιου 252726-2
13Ατρομητος Περιθωριου 273822-11
14Α.Ε.Αμπελοκηπων 273421-7
15Δοξα Βωλακα 254221-17
16Ποντιακος Αργυρουπολης 0690-69

Δεν υπάρχουν σχόλια: