.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - 3η μέρα προετοιμασίας - ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΡΙΑΝΗΣ







29 ποδοσφαιρστές και ένας πρόεδρος(!) γυμνάστηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Θωμά Ματρακούκα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αδριανής, κατά την τρίτη μέρα της προετοιμασίας..

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές έβγαλε όλο το πρόγραμμα και ο πρόεδρος των Φιλίππων Δοξάτου κ. Βογιατζής και του αξίζουν βέβαια θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά του!





Πολύ καλό το κλίμα, ορεξάτοι όλοι οι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της προπόνησης,, στην οποία εκτός από διάφορες ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης για αρκετή ώρα όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε οικογενειακά "διπλά" υπό το άγρυπνο βλέμμα και τις οδηγίες του προπονητή..

Στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν και ένας συνεργάτης του κ. Ματρακούκα ο οποίος έκανε διάφορες μετρήσεις με ειδικά όργανα (ταχύτητα-αντοχή) σε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές των Φιλίππων.. 

Στην κερκίδα βρέθηκαν αρκετά μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο θερμός φίλος της ομάδας κ. Άγγελος Μόσχου που δίνει αδιαλείπτως το παρών στην προετοιμασία της ομάδας του Δοξάτου εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα, ο Άγγελος ήρθε στην Αδριανή από το Δοξάτο με το ποδήλατό του, αφού η φυσική του κατάσταση παραμένει άριστη!

 Είμαι σίγουρος πως εάν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον κρατούσαν στην μακρινή Κρήτη, θα δεχόταν πρόταση από τους Φιλίππους ώστε να καλύψει τη μια θέση του τερματοφύλακα!

Βίντεο από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Δοξάτου, βίντεο με δηλώσεις του κ. Στάθη Κυριατζάκη αλλά και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: