.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο Αλβανός βαφτισιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια


Ο Αλβανός βαφτισιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια

Οι Αλβανοί ετοιμάζουν κόμμα για να μπουν στην ελληνική Βουλή, με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι!

Ο Αλβανός βαφτισιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια
Ανέκαθεν η Αλβανία είχε επεκτατικές βλέψεις για την Ελλάδα. Φαίνεται, όμως, ότι αυτές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τώρα που η πατρίδα μας ταλανίζεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση.




Πρωταγωνιστής στις σκέψεις των Αλβανών εθνικιστών είναι, πλέον, ένας παλιός μας γνώριμος. Θυμάστε τον Οδυσσέα Τσενάι; Τον μικρό Αλβανό που είχε απασχολήσει όλη την ελληνική επικαιρότητα πριν 9 χρόνια, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έπρεπε να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ένας άνθρωπος που δεν ήταν Ελλήνας; Οταν είχαν μπει λυτοί και δεμένοι να μας πείσουν ότι, αφού σπουδάζει σε ελληνικό σχολείο, αφού λέει και δυο-τρία λόγια (που, όπως πλέον αποδεικνύεται, κάποιοι τον δασκάλεψαν να τα πει) τα οποία χαϊδεύουν τ’ αυτιά μας, πρέπει να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση!
Αραγε, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί τώρα, που η εθνικιστική αλβανική τάση, η οποία διογκώνεται ταχύτατα τον τελευταίο καιρό εντός της ελληνικής επικράτειας, αναλαμβάνει μια κατάπτυστη πρωτοβουλία, την οποία ενσαρκώνει ο ίδιος ο Τσενάι; Πληροφορίες από κύκλους μεταναστών στην Αθήνα επιβεβαιώνουν πως οι Αλβανοί θέλουν να ιδρύσουν αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο δεν θα είναι απλά "Κόμμα Αλβανοφώνων" αλλά μια πολιτική κίνηση που θα συσπειρώνει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη –καθώς η αλβανική είναι η μεγαλύτερη κοινότητα μεταναστών στη χώρα μας. Και ποιος προορίζεται για την θέση του προέδρου του κόμματος; Ο... σημαιοφόρος Οδυσσέας Τσενάι!
Αν, όντως, ο άνθρωπος αυτός είχε «ψυχή ελληνική» -όπως προσπαθούσαν τότε να μας πείσουν- τι δουλειά έχει τώρα και εμφανίζεται μπροστάρης μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, η οποία ευθέως πλήττει την εθνική μας κυριαρχία; Τι δουλειά έχουν οι Αλβανοί να κάνουν κόμμα στην Ελλάδα; Δεν τους φτάνουν οι σύλλογοί τους; Ο μοναδικός στόχος που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση είναι να προωθήσει τις επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας κατά των ελληνικών συμφερόντων. Αυτούς ακριβώς βοηθούν όσοι υπερασπίζονται πρωτοβουλίες όπως η παροχή δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες, οι οποίοι μάλιστα έχουν έρθει... χτες στην πατρίδα μας.
Τι έχουν, λοιπόν, να πουν εκείνοι που έσπευσαν να μας παρουσιάσουν τον Τσενάι ως το θύμα του δήθεν ελληνικού ρατσισμού και της ξενοφοβίας; Τι έχει να πει ο -λαλίστατος όποτε τον βολεύει- πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που έσπευσε να γίνει και νονός του Τσενάι; Πώς αισθάνεται, άραγε, τώρα που ο βαφτισιμιός του εξυφαίνει τα αλβανικά σχέδια κατά της Ελλάδας; Αραγε, ντρέπεται ο... Ταρζάν; Πάντως, ένα συγγνώμη δεν είχε την τσίπα να πει...
Τα ίδια ισχύουν, βέβαια, και για τον Γ. Παπανδρέου και τον Θ. Πάγκαλο. Τους πολιτικούς που ανέλαβαν αμέσως την υπεράσπισή του Τσενάι, με τον Πάγκαλο να ζητά και να πετυχαίνει να του δοθεί άμεσα –εντός 24 ωρών!- η ελληνική υπηκοότητα. Αυτοί ήταν που ανέλαβαν και να σπουδάσουν τον Οδυσσέα Τσενάι, στέλοντάς τον με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων σε κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής! Σήμερα, ο Οδυσσέας Τσενάι σπουδάζει –τι άλλο;- Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη και προετοιμάζεται για την δυναμική επιστροφή του... Θα βγει και θα το παίζει πολιτικός ηγέτης των Αλβανών στην Ελλάδα, σπουδαγμένος με τα δικά μας λεφτά! Θα λειτουργεί ως Δούρειος Ιππος στα εθνικά μας θέματα, χάρη στουςΤριανταφυλλόπουλο, Παπανδρέου, Πάγκαλο!
Σήμερα, αυτοί που τα προκάλεσαν είναι στα σπίτια τους, γιατί εκεί τους έστειλε ο ελληνικός λαός. Ολοι εμείς, όμως, λουζόμαστε τις συνέπειες της επιπόλαιης πολιτικής τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, όλο το τελευταίο διάστημα ο Τσενάι γυρνάει αριστερά-δεξιά στην Αλβανία και δηλώνει ότι αυτά που είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή (το 2003, όταν η υπόθεση απασχολούσε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ) πως «αισθάνεται Έλληνας» ποτέ δεν τα πίστευε, αλλά τον είχαν βάλει να τα πει!
Στο ερώτημα «γιατί τώρα;», γιατί επέλεξαν αυτή τη στιγμή να προωθήσουν τη δημιουργία του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων -όπως, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, θα ονομαστεί- η απάντηση είναι απλή. Εδώ και χρόνια υπάρχουν σκέψεις για μια τέτοια κίνηση, αλλά τώρα, με τα ελληνικά κόμματα κατακερματισμένα και τις ευκαιρίες για είσοδο στην Βουλή περισσότερες από ποτέ, οι Αλβανοί έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι μπορούν να πιάσουν το 3% και να εκλέξουν βουλευτές. Ειδικά αν έχουν για επικεφαλής ένα πρόσωπο σαν τον Τσενάι, που έχει διδαχθεί τα «κόλπα» από το νονό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και που έχει «λάβει το χρίσμα» (και την ελληνική υπηκοότητα, για να μην ξεχνιόμαστε!) έτσι κι αλλιώς εδώ και μια δεκαετία, από Έλληνες πολιτικούς σαν τον ΓΑΠ, το Πάγκαλο και την επιπόλαιη παρέα τους.
Μάλιστα, μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για τις ηγετικές θέσεις του κόμματος των Αλβανών -στο πλάι του Τσενάι- είναι και αυτό του Ταχίρ Μήτσι. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών, είναι γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις εις βάρος των Ελλήνων, με πιο διαβόητη απ’ όλες το «οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι».
Να τους χαίρεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: