.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΔΟΞΑΤΟ 2-6 17 ΝΟΕ 2012 10η αγ. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ Τι έγινε σε όλους τους αγώνες.





Σπουδαία νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου μέσα στο Φωτολίβος, συμπτωματικά με το ίδιο ακριβώς σκορ με το οποίο έληξε και ο τελευταίος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων τον περασμένο Μάρτιο, για την Β' φάση του πρωταθλήματος της περσινής περιόδου: 2-6 !



Έχω παρακολουθήσει πολλές φορές αγώνες των Φιλίππων μέσα στο συγκεκριμένο γήπεδο, και πάντα μου έκαναν θετική εντύπωση οι φίλαθλοι του Άρη Φωτολίβους, οι οποίοι, χωρίς να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, και σχετικά λίγοι για το μέγεθος που έχει πληθυσμιακά το Φωτολίβος, έδειχναν την αγάπη τους προς την ομάδα τους πάντοτε κόσμια και ενίοτε χειροκροτούσαν κάποιες προσπάθειες των αντιπάλων τους.. Θα χαρακτήριζα σχεδόν όμοιες τις έδρες της Καλλιφύτου και του Φωτολίβους, δύο παραδοσιακών δυνάμεων του δραμινού ποδοσφαίρου..
Στο παιχνίδι του Σαββάτου όμως, οι ελάχιστοι φίλαθλοι των γηπεδούχων είχαν μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά : Από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή άρχισαν τα ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια για την ομάδα του Δοξάτου, έβριζαν τον διαιτητή και τους βοηθούς του σε κάθε σφύριγμα και σε κάθε υπόδειξη που δεν ήταν υπέρ της ομάδας τους (όχι ότι το διαιτητικό τρίο τα πήγε καλά, αλλά μάλλον οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να διαμαρτύρονται περισσότερο, άσχετα από το τελικό σκορ..) και το ότι δεν είχαμε επεισόδια στην κερκίδα πιστεύω πως οφείλεται πρώτα στην υπομονή των φιλάθλων των Φιλίππων και κατόπιν στην ίδια την ομάδα των φιλοξενούμενων που με την τρομερή εμφάνιση τους στο 2ο ημίχρονο (όχι ότι στο πρώτο τα πήγαν άσχημα..) "έσπασαν" το ηθικό των οπαδών των γηπεδούχων και  χάθηκε κάθε διάθεση από τους πλέον ένθερμους για να δώσουν σοβαρότερη "μάχη" στην κερκίδα (και που δεν μπορούσαν να είναι βέβαιοι ότι θα την κέρδιζαν: καμμιά 20αριά ήταν, τόσοι και λίγοι περισσότεροι ήταν οι Δοξατινοί χωρίς τα γυναικόπαιδα..)..
Και βγάζω αβίαστα δύο συμπεράσματα: Πρώτον, ότι, από δω και πέρα, κάθε ομάδα, κάθε φίλαθλος αντίπαλης ομάδας θα θέλει να νικήσει την ομάδα του Θωμά Ματρακούκα, που φέτος πλέον δείχνει περισσότερο ώριμη και πλήρης σε όλες τις γραμμές από τις προηγούμενες δύο χρονιές, που και πάλι βέβαια είχε πρωταγωνιστήσει και είχε παίξει όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ίσως όχι τόσο για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης, όσο για το γόητρο, για να έχουνε να λένε τα επόμενα χρόνια πως την τάδε χρονιά νικήσανε το Δοξάτο, όπως είμαι βέβαιος συνέβη και με άλλες σπουδαίες ομάδες του νομού μας (Άγιο, Πανδραμαϊκό, Ανακάλυψη παλιότερα, Προσοτσάνη, Πετρούσα κ.λ.π..)
Και δεύτερον, συνέχεια του πρώτου, σχετικά "φιλικές" έδρες τα προηγούμενα χρόνια δεν θα είναι  έτσι και φέτος (ακόμη και οι Αμπελόκηποι είχαν εκδηλωτικούς οπαδούς μέσα στο "Κραχτίδη", έστω και λίγους, ) ενώ τις παραδοσιακά "δύσκολες" για την ομάδα του Δοξάτου τις αναμένω "καυτές"..
Οπότε, το "ηθικό δίδαγμα" όλων των παραπάνω είναι το εξής: 
Πρέπει επιτέλους να έρθει περισσότερος κόσμος και μέσα στο Δοξάτο αλλά, κυρίως, στα εκτός έδρας παιχνίδια! Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο, απ ΄ό, τι μας έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν.. Και βέβαια, δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν..  
Τα μόνα ίσως που θα μπορούσε να κάνει το Δ.Σ. θα ήταν ακόμη καλύτερη ενημέρωση για τους αγώνες, δωρεάν είσοδο για τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους άνεργους και τις γυναίκες στα εντός έδρας παιχνίδια, και ίσως κάποιες ενημερωτικές συναντήσεις με τα Δ.Σ. των άλλων συλλόγων του Δοξάτου..
Τα εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του Δοξάτου στην Α' Φάση του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα είναι:
13η αγ. με Πανδραμαϊκό
15η αγ. με Περιθώρι
18η αγ. με Άγιο Αθανάσιο
20η αγ. με Καλαμπάκι
22η αγ. με Καλλίφυτο.
Εκτός από τον αγώνα στο Περιθώρι, λόγω της μεγάλης απόστασης, θα είναι άδικο για αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται απ΄όλους όσους αποτελούν την "οικογένεια" των Φιλίππων, να μην υπάρχουν τουλάχιστον 100 Δοξατινοί και Δοξατινές σε κάθε αγώνα.. Σχεδόν δίπλα μας θα διεξαχθούν οι αγώνες!

Αλλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα χωρίς να εκφράζω και να μεταφέρω απόψεις οποιουδήποτε άλλου, το Δ.Σ. αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι που αγαπάνε αποδεδειγμένα και διαχρονικά την ομάδα πρέπει να κάνουν τον σύλλογο όσο το δυνατόν ισχυρότερο και με μεγάλη επιρροή στην τοπική μας κοινωνία! 
Λέω μόνο αυτό για τώρα, κι όταν έρθει ο καιρός ακόμη περισσότερα:
Φανταστείτε τον σύλλογο τόσο ισχυρό που να μην τολμάει όποιος είναι ή θέλει να γίνει "τοπικός άρχοντας" να τον αγνοεί! 
Και για να είναι ισχυρός, δεν είναι απαραίτητο να έχει εκατοντάδες μέλη (που κι αυτό αν συμβεί θα είναι επίσης πολύ καλό..) αλλά τα μέλη να είναι ενωμένα σαν μια γροθιά και οι όποιες αποφάσεις, ή δυνατόν, να παίρνονται σχεδόν ομόφωνα και να εφαρμόζονται απ' όλους!
Τέλος, κλείνοντας αυτό το κείμενο (λίγο ακόμα και θα μπορούσε να ονομασθεί μυθιστόρημα!), 
θα είναι άδικο να ξεχάσουμε το έργο του κ. Βασιλειάδη που κατά τις δύο προηγούμενες χρονιές που κάθισε στον πάγκο των Φιλίππων οδήγησε την ομάδα στην 2η θέση,  Και προφανώς στην φετινή πορεία των Φιλίππων έχει κι αυτός σεβαστό μερίδιο ...
 Με την ευκαιρία να ευχηθώ προσωπικά κάθε επιτυχία με τη νέα του ομάδα στον κ. Βασιλειάδη (εκτός από το παιχνίδι της Αργυρούπολης μέσα στο Δοξάτο για το οποίο θα ήμουν ψεύτης αν του ευχόμουν ό, τι καλύτερο!)
Αρχηγέ Θόδωρε Σιαματά σου εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση !


Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων και δηλώσεις των προπονητών από την ιστοσελίδα: 

http://www.sportdrama.gr/index.php/football/a1erasitehniki/12419-1a-2-.html


Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες για Δοξάτο και Νευροκόπι
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού μας. Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σημείωσαν το Δοξάτο με 2-6 στο Φωτολίβος και το Νευροκόπι που ακολουθεί στη 2η θέση με 0-2 στο Καλαμπάκι. Αντίθετα έχασε έδαφος η Καλλίφυτος που έμεινε στο 1-1 μέσα στην Αργυρούπολη. Νίκες 6αδας σημείωσαν στις έδρες τους το Περιθώρι με 3-1 επί του Μοναστηρακίου και ο Ξηροπόταμος με 3-0 επί του Αγίου Αθανασίου.Τέλος σημαντικό διπλό πήρε και ο Πανδραμαϊκός στο Κραχτίδη με 1-2 επί των Αμπελοκήπων.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 1-1
Δίκαιη ισοπαλία στο ματς με τα δύο γκολ να μπαίνουν σε διάστημα ενός λεπτού το ένα από το άλλο.
Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι, πολλές χαμένες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι στο πολύ καλό β’ μέρος που είχαν.
Ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα έκανε ο Δημήτρης Βασιλειάδης στον πάγκο της Αργυρούπολης.
Φάσεις αγώνα
Στο 25’ Από κόρνερ του Μύγα, πλασέ μέσα από την περιοχή του Τσέλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 76’ ο Μύγας με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 0-1 για την Καλλίφυτο.
Στο 77’ ο Σαββίδης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Πολυχρονίδη, θα κάνει το 1-1 για την Αργυρούπολη.
Στο 85’ Σουτ του Μύγα έξω από την περιοχή αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και βγαίνει κόρνερ.
Διαιτητής: Τσενεκίδης Γ. με βοηθούς Βάντση – Παπαντωνίου.


ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ – ΔΟΞΑΤΟ 2-6
Εύκολο και δίκαιο πέρασμα από το Φωτολίβος για τους πρωτοπόρους.
Παρότι ισοφάρισε σε 1-1 το Φωτολίβος, το Δοξάτο ήταν καλύτερο και ιδίως στο β’ μέρος έκανε επίδειξη δύναμης.
Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον αμυντικό μέσο του Δοξάτου Σιαματά που είχε θλάση στην γάμπα και θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.
Φάσεις αγώνα
Στο 20’ ο Βασιλακάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1 για το Δοξάτο.
Στο 23’ ο Λέο Χαρέμι μετά από σύγχυση στην περιοχή, με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-1 για το Φωτολίβος.
Στο 37’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοφανίδη εξαιρετική και το 1-2.
Στο 65’ ο Βασιλακάκης με ατομική προσπάθεια και με φοβερό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής θα κάνει το 1-3.
Στο 75’ ο Νότας με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-4.
Στο 78’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Λέο Χαρέμι θα μειώσει σε 2-4.
Στο 80’ ο Βασιλακάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει χατ – τρικ και κάνει το 2-5.
Στο 89’ ο Νότας με κεφαλιά κάνει το 2-6.
Διαιτητής: Καλατζίδης Σ. με βοηθούς Αβραμίδη – Ραβίκαλη


ΠΕΡΙΘΩΡΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 3-1
Δίκαιη επικράτηση για τους γηπεδούχους με το ματς να έχει 3 υποδείξεις πέναλτι, δύο για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν στο σκορ.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι που για ένα ακόμη ματς ήταν ανταγωνιστικοί, έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία και τις δύο περιπτώσεις πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος τους.
Επιστροφή στους πάγκους για τον Γιώργο Περσιανλή στο Περιθώρι μετά την μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του και φυσικά να του ευχηθούμε σιδερένιος.
Φάσεις αγώνα
Στο 20’ κέρδισε πέναλτι ο Παναγιώτου και το εκτέλεσε ο Άγγελος Λουκάς για να κάνει το 0-1 για το Μοναστηράκι.
Στο 36’ ο Λευτέρης Περσιανλής με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 1-1 για το Περιθώρι.
Στο 60’ κέρδισε πέναλτι ο Πατένταλης και το εκτέλεσε ο Πιστικός για να κάνει το 2-1.
Στο 75’ κέρδισε πέναλτι και πάλι ο Πατένταλης και το εκτέλεσε ο Λευτέρης Περσιανλής για να κάνει το 3-1.
Διαιτητής: Χριστοφορίδης Α. με Λαφαζάνη Μ. – Παρασκευούδη Α.


ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ – ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 0-2
Δίκαιη επικράτηση για το Νευροκόπι που μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο και κέρδισε το παιχνίδι απέναντι στο αξιόμαχο Καλαμπάκι.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο αποβολές και τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες.
Φάσεις αγώνα
Στο 74’ ο Χριστιανίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσενεκλίδη θα κάνει το 0-1 για το Νευροκόπι.
Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαληάς γιατί προκάλεσε τον σκόρερ του Νευροκοπίου.
Στο 82’ ο Χριστιανίδης και πάλι θα πάρει κάθετη πάσα από τον Τσενεκλίδη και με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-2.
Στο 87’ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ράντο γιατί σαν τελευταίος αμυντικός ανέτρεψε αντίπαλο.
Διαιτητής: Κοτσάνης με βοηθούς Δηλγεράκη – Χατζηαθανασιάδη.


ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3-0
Δίκαιη επικράτηση για τον Ξηροπόταμο απέναντι στον μαχητικό Μέγα Αλέξανδρο που είχε πολλές απουσίες και από το 30 λεπτό δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους τραυματισμούς των Τουματσίδη Δημήτρη και Παπαδόπουλου Νίκου.
Φάσεις αγώνα
Στο 45’ ο Τάσος Δημίου με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0 για τον Ξηροπόταμο.
Στο 58’ ο Τριανταφύλλου με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0.
Στο 84’ ο Βίκτωρ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 3-0.
Διαιτητής: Παπαϊωάννου Ι. με βοηθούς Φερασιάδη – Μαμσάκο. 


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 1-2
Πολύ καλός στο πρώτο μέρος ο Πανδράμ, πέτυχε 2 γκολ και είχε ευκαιρίες για περισσότερα.
Ανέβηκαν στο δεύτερο οι Αμπελόκηποι, μείωσαν σε 1-2 και είχαν κλασσική ευκαιρία να ισοφαρίσουν 7 λεπτά πριν το τέλος.
Δίκαιη η επικράτηση των «ερυθρόλευκων».
Φάσεις αγώνα
Στο 7’ ο Μητρούσης μετά από κόρνερ με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι θα κάνει το 0-1 για τον Πανδραμαϊκό.
Στο 30’ ο Ταξίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ δοκάρι και γκολ για το 0-2.
Στο 75’ εκτέλεσε φάουλ ο Παπαδόπουλος Κώστας και ο Χαραλαμπίδης με κεφαλιά θα μειώσει σε 1-2.
Διαιτητής: Λουκίδης Α. με βοηθούς Λιθηροπούλου Ζ. – Χαραλαμπίδης

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων οι δώδεκα προπονητές των ομάδων της Α1 του νομού μας μίλησαν δήλωσαν μεταξύ άλλων:

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 1-1
Δημήτρης Βασιλειάδης(Προπονητής Αργυρούπολης): «Το ματς ήταν μοιρασμένο το ματς με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Εμείς στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί παρά την κούραση από το κύπελλο».
Άγγελος Τοκμακτσής(Προπονητής Καλλιφύτου): «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που είναι παλικάρια και δίνουν τη μάχη τους σε κάθε παιχνίδι».


ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ – ΔΟΞΑΤΟ 2-6
Μούλης Γρηγοριάδης(Προπονητής Φωτολίβους): «Χάσαμε δίκαια από μια ανώτερη ομάδα. Δυστυχώς πληρώνουμε τις πολλές απουσίες που έχουμε από την αρχή της σαιζόν».
Θωμάς Ματρακούκας(Προπονητής Δοξάτου): «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο επικράτησε η νευρικότητα και στις δύο ομάδες λόγω της διαιτησίας. Από εκεί και πέρα εμείς στο μεγαλύτερο διάστημα ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και φτάσαμε δίκαια στη νίκη».


ΠΕΡΙΘΩΡΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 3-1
Γιώργος Περσιανλής(Προπονητής Περιθωρίου): «Θέλαμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Νομίζω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια τη νίκη και τους 3 βαθμούς».
Γιώργος Άντζας(Προπονητής Μοναστηρακίου): «Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, όμως δίνουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά για να μάθουν και σωστά το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως με τέτοιες διαιτησίες δεν μπορεί να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Χάσαμε το ματς με δύο ανύπαρκτα πέναλτι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».


ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ – ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 0-2
Ζουμπούλης Λαζαρίδης(Προπονητής Καλαμπακίου): «Έγινε ένα ματς ισοδύναμο. Φαινόταν καθαρά ότι όποια ομάδα βάλει το γκολ θα πάρει και τους 3 βαθμούς. Δεχθήκαμε το γκολ και ταυτόχρονα την κόκκινη κάρτα και εκεί τελείωσαν όλα για μας».
Γιώργος Γεωργιάδης(Προπονητής Νευροκοπίου): «Νομίζω πως κάναμε το χειρότερο μας πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να κάνουμε το ματς πιο εύκολο. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοση μας, πετύχαμε 2 γκολ και κερδίσαμε δίκαια».


ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3-0
Χρήστος Κιοσσές(Προπονητής Ξηροποτάμου): «Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν.
Για το ματς, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο 20λεπτό, ανεβάσαμε την απόδοση μας και σκοράραμε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά και φτάσαμε δίκαια και εύκολα στην τελική επικράτηση».
Ηλίας Παπαδόπουλος(Προπονητής Αγίου Αθανασίου): «Στο 30λεπτό είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεχθήκαμε το γκολ. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 1-2
Χρήστος Τσιακίρης(Προπονητής Αμπελοκήπων): «Γνωρίσαμε μια ακόμη ήττα και πλέον πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα για να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όμως ανεβάσαμε την απόδοση μας, μειώσαμε και είχαμε την κλασσικότερη φάση του ματς στο 83’ για να ισοφαρίσουμε».

Γιώργος Αμπρικίδης(Προπονητής Πανδραμαϊκού): «Πιστεύω ότι κάναμε καλύτερη εμφάνιση από το προηγούμενο παιχνίδι μας. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος όπου κυριαρχήσαμε και πετύχαμε 2 γκολ και μπορούσαμε να έχουμε ακόμη πιο άνετο σκορ. Στο δεύτερο δεν παίξαμε τόσο καλά, ανέβηκε ο αντίπαλος αλλά παρά το άγχος των τελευταίων λεπτών, κρατήσαμε τη νίκη».


Δευτέρα και Τρίτη στα ΧΡΟΝΙΚΑ αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τους αγώνες της Α1! 


10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 1-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ – ΔΟΞΑΤΟ 2-6
ΠΕΡΙΘΩΡΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 3-1
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ – ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 0-2
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3-0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 1-2


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24/11
ΔΟΞΑΤΟ – ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ – ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΕΡΙΘΩΡΙ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 27
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 23
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 20
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ 19
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 19
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 12
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 11
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 10
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 10
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 8
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 4
Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3
Οι Αμπελόκηποι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: