.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2-0 - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ


ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2-0

Εκτός κυπέλλου στο...καταρραμένο λεπτό!
doxato vs prosotsani

     Λεπτό                                                                        Σκορ                                                     Γήπεδο Δοξάτου
xronometro τελ                                                2 ball 0                                    ghpedo1
Τρεις μέρες μετά την οδυνηρή εντός έδρα ήττα από το Κόσμιο, ήρθε και η ήττα-αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου, με κοινό παρονομαστή το λεπτό που δέχτηκε γκολ και σήμερα η Προσοτσάνη: το 75ο! Το Δοξάτο πιο αποφασισμένο στο 2ο ημίχρονο παρότι στο 1ο μισό του ματς αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου, πέταξε τον ένα εκ των δύο εκπροσώπων της Δ' Εθνικής εκτός κυπέλλου, φανερώνοντας τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει φέτος η ομάδα του Θωμά Ματρακούκα και στους δύο θεσμούς.




Η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου αν και ξεκίνησε πιο καλά το ματς, δεν ευτύχησε στο ντέρμπι αυτό να σημειώσει 1η γκολ, γκολ που βάσει εικόνας παιχνιδιού θα της έδινε και την πρόκριση. Στο α' μέρος είχε τις ευκαιρίες, αλλά όχι το καθαρό μυαλό και στην επανάληψη χωρίς την ίδια επιθετική...διάθεση δέχτηκε το μοιραίο γκολ στο 75ο λεπτό κι εκεί κάπου όλα τέλειωσαν! Το 2-0 που "σφράγισε" την πρόκριση των γηπεδούχων και προήλθε από δώρο-πέναλτι του κ. Κοτσάνη απλά έγραψε τον επίλογο στο ματς αλλά και τον επίλογο στο φετινό θεσμό για την ομάδα της Προσοτσάνης, η οποία μετά την προ διετίας κατάκτησή του, βλέπει όπως και πέρυσι από νωρίς να τίθεται εκτός.
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ:
93ο~Φάουλ του Κερασίδη η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι κι ο κ. Κοτσάνης σφυρίζει ταυτόχρονα τη λήξη του αγώνα, που βρίσκει θριαμβευτές τους γηπεδούχους που περνούν στην προημιτελική φάση του θεσμού.
93οyellow~Παλτζίδης για διαμαρτυρία.
91ο~Στη θέση του Θεοφανίδη ο Αποστολίδης.
9ball_small~(2-0): Ένα "αστείο" πέναλτι από πλευράς κ. Κοτσάνη σε πέσιμο του Δημητριάδη πάνω στο Σερέτη με τον τελευταίο προσπαθώντας να αποφύγει τον αμυντικό της Προσοτσάνη πέρασε από πάνω του, αλλά ο ρέφερι έδωσε την εσχάτη των ποινών. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλακάκης "τελειώνοντας" ουσιαστικά την υπόθεση "πρόκριση".
85οyellow~Σιαματάς για σκληρό φάουλ πάνω στον Κανάτα.
76ο~Στη θέση του Ουζούνογλου ο Ουζούνης.
75ο~Στη θέση του Κωνσταντινίδη ο Βασιλακάκης και σ' αυτή του Καραγιαννίδη ο Κανάτας.
ball_small73ο~(1-0): Ο Σερέτης εκτέλεσε το κόρνερ ο Παπαμιχαήλ διώχνει εκτός περιοχής όπου και πάλι ο Σερέτης επιχειρεί τη σέντρα αυτή τη φορά για το κεφάλι του Παντζαρίδη που ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.
72ο~Με τη βοήθεια και του ανέμου σουτ-φάουλ του Κερασίδη από 30 μέτρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
70ό~Στη θέση του Τουλούπη ο Καραγιαννίδης.
67ο~Στη θέση του Μουρατίδη ο Γεωργιάδης.
Μία ώρα πλέον στο Δοξάτο με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει στο "0" και πλέον όσο περνάει η ώρα το ενδεχόμενο της παράτασης να φαντάζει...ορατό!
60ό~Εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Δημητριάδη για το κεφάλι του Μουρατίδη που με τη μία στρώνει την μπάλα στον επερχόμενο Κερασίδη, σουτ εν κινήσει ψηλά άουτ.
51ο~"Κόντρα" επίθεση του Δοξάτου από δεξιά, τελευταίος αποδέκτης της μπάλας ο Κωνσταντινίδης που με σουτ ανάγκασε τον Πιτσακτσή να αποκρούσει σωτήρια.
48οyellow~Παπαμιχαήλ για επικίνδυνο μαρκάρισμα στο Σερέτη.
3:53μ.μ.~Έναρξη στο β' μέρος της αναμέτρησης, που θυμίζουμε είναι νοκ άουτ κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους μέχρι τα πέναλτι! Καμία αλλαγή από Θωμά Ματρακούκα και Γιώργο Μάλλιο.
Με ένα λεπτό έξτρα χρόνου ο κ. Κοτσάνης στέλνει τους 22 ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για την 15λεπτη ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Παίζουμε ήδη τις καθυστερήσεις στο δημοτικό γήπεδο Δοξάτου με το 0-0 να μην αλλάζει κι όπως φαίνεται θα είναι και το αποτέλεσμα στο 1ο ημίχρονο.
Οδεύουμε προς την τελική ευθεία στο α' μέρος με την εικόνα των δύο ομάδων ναι μεν να μην έχει αλλάξει, όμως η Προσοτσάνη δεν είναι τόσο επιθετική όσο στο 1ο ημίωρο όπου έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή του Δοξάτου τρεις φορές, απεναντίας οι γηπεδούχοι μετά το 35ο λεπτό κάπως φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τη μεγάλη φάση στα αντίπαλα καρέ.
Συμπληρωμένη μισή ώρα παιχνιδιού χωρίς γκολ, με την Προσοτσάνη και τον αέρα να είναι οι πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου ελέγχουν πλήρως το ρυθμό, ωστόσο η φορά του ανέμου που είναι υπέρ των γηπεδούχων αποτελεί μέχρι στιγμής σύμμαχο των παικτών του Θωμά Ματρακούκα.
29ο~Λίγο πριν το ημίωρο καταγράφεται η 1η επίσκεψη των Φιλίππων στα καρέ του Πιτσακτσή, με το Σερέτη να απειλεί με σουτ από 25 μέτρα και να αστοχεί μετά το λάθος του Λειβαρτζινού.
23ο~Σαϊνίδης, Κερασίδης και Μουρατίδης συνδυάστηκαν άψογα, το χλιαρό ωστόσο σουτ του τελευταίου πέρασε εκτός δεξιού δοκαριού του τερματοφύλακα του Δοξάτου.
Με καλύτερα "πατήματα" στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε η Προσοτσάνη, έχοντας στο 1ο 15λεπτο που έχουμε διανύσει στο ματς και τη μεγάλη ευκαιρία με τον Αστερίου να ανοίξει αυτή το σκορ.
11ο~Σουτ-φάουλ από αριστερά του Κερασίδη ο Παναγιωτόπουλος αποκρούει ασθενώς κι ο Αστερίου από δύο μέτρα σε κενή εστία ξαφνιάζεται από την εξέλιξη της φάσης και με το κεφάλι στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
8ο~Πρώτη καλη στιγμή στο ματς για λογαριασμό της Προσοτσάνης, μετά το συνδυασμό Μουρατίδη-Ουζούνογλου και βολ πλανέ του Κερασίδη η μπάλα παίρνει ύψος βρίσκεται στην πορεία της ο Σαϊνίδης που νικιέται από τον Παναγιωτόπουλο.
2:53μ.μ.~Έναρξη του παιχνιδιού με την Προσοτσάνη στη σέντρα. Ο Παναγιωτόπουλος επέλεξε το τέρμα προς τα αποδυτήρια κι ο Πιτσακτσής αυτό προς το κλειστό γυμναστήριο. Ολόλευκες οι στολές των γηπεδούχων, μπλε αυτές των φιλοξενούμενων. Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων ξεκινάει το ματς στο δημοτικό γήπεδο Δοξάτου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΟΞΑΤΟ (Θωμάς Ματρακούκας): 1.Παναγιωτόπουλος, 2.Τουρφαντίδης, 3.Παντζαρίδης, 4.Πετράς, 5.Μόσχος, 6.Σιαματάς, 7.Κωνσταντινίδης (75ο Βασιλακάκης), 8.Ζάχαρης, 9.Σερέτης, 10.Θεοφανίδης (91ο Αποστολίδης) & 11.Τουλούπης (70ό Καραγιαννίδης). Στον πάγκο κάθονται οι: 12.Βασιλακάκης, 13.Ελμπασίδης, 14.Καραγιαννίδης, 15.Μηλόπουλος, 16.Ψαρράς, 17.Αποστολίδης & 18. Μπαρμπουτέλης.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): 1.Πιτσακτσής, 2.Δημητριάδης, 3.Παλτζίδης, 4.Αστερίου, 5.Παπαμιχαήλ, 6.Λειβαρτζινός, 7.Καραγιαννίδης (75ο Κανάτας), 8.Σαϊνίδης, 9.Ουζούνογλου (76ο Ουζούνης), 10.Κερασίδης & 11.Μουρατίδης (67ο Γεωργιάδης). Στον πάγκο κάθονται οι: 12.Ουζούνης, 13.Κανάτας, 14.Γεωργιάδης, 15.Καλαϊτζής Κυριάκος, 16.Καλαϊτζής Δημήτρης, 17.Πετρόπουλος & 18.Ρούσσος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοτσάνης Κωνσταντίνος,
Α' ΒΟΗΘΟΣ: Δηλγεράκης Αθανάσιος &
Β' ΒΟΗΘΟΣ: Βάντσης Ιωάννης,


ΠΗΓΗ: http://www.prosotsanifc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: