.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11/12 ΩΡΑ: 14:45



Με την σπουδαία ομάδα της Προσοτσάνης θα αναμετρηθούν σήμερα οι Φίλιπποι Δοξάτου στην έδρα τους για τους "16" του Κυπέλλου Δράμας.

Σχεδόν εννέα χρόνια πέρασαν από τότε που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο γήπεδο του Δοξάτου σε επίσημο αγώνα, πάλι για τον θεσμό του Κυπέλλου Δράμας. Τότε, την περίοδο 2003-04, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στους "4" και οι αγώνες ήταν διπλοί. Ο πρώτος αγώνας είχε διεξαχθεί στην Προσοτσάνη και ο αγώνας είχε λήξει με σκορ 4-1 υπέρ των γηπεδούχων. Είχαν σημειωθεί επεισόδια στην κερκίδα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που δεν πήραν μεγάλη έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και του αείμνηστου Δημάρχου της Προσοτσάνης Γ. Μακρή.

 Αφορμή ήταν ένα σύνθημα των νεαρών φιλάθλων του Δοξάτου που εξόργισε τους "Απαράδεκτους", τον περίφημο σύνδεσμο φιλάθλων της Προσοτσάνης, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους οπαδούς των Φιλίππων, πήραν ένα πανό το οποίο και έσκισαν σε ένα σημείο του, το οποίο όμως μετά από λίγο επιστράφηκε..

Στον αγώνα ρεβάνς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2004, με κατάμεστη την κερκίδα, η Προσοτσάνη δεν δυσκολεύτηκε τελικά να φτάσει στη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 2-5..

Εκείνη τη χρονιά η Προσοτσάνη είχε φτάσει στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος της Α' Δράμας αλλά και του Κυπέλλου Δράμας, ενώ οι Φίλιπποι είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας υπό την καθοδήγηση του κ. Μπάμπη Αλεξόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: