.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στο χωριό Ροδολίβος Σερρών μετά από απόπειρα ληστείας του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας.


Πυροβολισμοί με αστυνομικούς σε απόπειρα ληστείας στις Σέρρες
Αστυνομική επιχείρηση για σύλληψη των δραστών οι οποίοι στη συνέχεια λήστεψαν τράπεζα στην Καβάλα
Πυροβολισμοί με αστυνομικούς σε απόπειρα ληστείας στις Σέρρες
Φωτ.αρχείου [ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας]
εκτύπωση  

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στο χωριό Ροδολίβος Σερρών μετά από απόπειρα ληστείας του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας.

Ειδικότερα στις 7.55 το πρωί τρεις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο (τύπου τζιπ), εισήλθαν σε υποκατάστημα τράπεζας, το οποίο ήταν κλειστό, σπάζοντας την τζαμαρία με βαριοπούλα και ακολούθως διέφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα.

Στη συνέχεια πήγαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του χωριού, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από την τράπεζα, προκειμένου να παραλάβουν άγνωστο συνεργό τους ο οποίος φορούσε κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ξαφνικά ένας από τους δράστες πυροβόλησε με καλάσνικοφ και προκάλεσε υλικές ζημιές σε περιπολικά προκειμένου να μην γίνει καταδίωξη κατά την διαφυγή τους.

Επίσης πυροβόλησε προς τη συστεγαζόμενη Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και σε ακόμα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από αστυνομικό ο οποίος ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Στη συνέχεια ο κακοποιός κατά τη διαφυγή του, χρησιμοποίησε δυο καπνογόνα.

Τελικά και οι τέσσερις κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Οι ίδιοι δράστες εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. «κρύβονται» πίσω από ένοπλη ληστεία που έγινε στις 09.25 το πρωί στην Κεραμωτή Καβάλας.

Αυτή τη φορά δυο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε κλεμμένο τζιπ, όμοιο με αυτό που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί στις Σέρρες, μπήκαν σε τράπεζα αφού πρώτα έσπασαν την τζαμαρία με λοστό και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους, καταδιώχθηκαν από περιπολικό και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Τελικά τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: