.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ.. ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΣ 1-1







Γλυκόπικρη γεύση αφήνει σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους το αποτέλεσμα του αγώνα με την Πολωνία. Σαν αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, αλλά το χαμένο πέναλτυ του Γιώργου Καραγκούνη στεναχώρησε αρκετά τους φιλάθλους που παρακολούθησαν με αγωνία το παιχνίδι..


 Λεπτομέρειες του αγώνα θα διαβάσετε ασφαλώς σε άλλες ιστοσελίδες, πολύ περισσότερο εξειδικευμένες στο ποδόσφαιρο από τα "Δοξατινά Νέα"..

Εγώ θα ήθελα μόνο να θυμήσω κάτι από το ένδοξο παρελθόν της Εθνικής μας, το 2004.

Τότε στον 2ο όμιλο υπήρχαν η Αγγλία, η Γαλλία, η Κροατία και η Ελβετία. Από αυτόν τον όμιλο προκρίθηκαν η Γαλλία με 7 βαθμούς και η Αγγλία με 6.

Κι όπως θα θυμάστε βέβαια, η Γαλλία είχε βρεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική μας στα προημιτελικά, ως 1η του 2ου ομίλου, αφού η Ελλάδα είχε τερματίσει 2η στον 1ο όμιλο.

Στον αγώνα της Γαλλίας με την Αγγλία, οι Γάλλοι πήραν τη νίκη με δύο γκολ του Ζιντάν (το 1ο στο 91' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 2ο στο 93' με πέναλτυ) στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ οι Άγγλοι είχαν προηγηθεί με τον Λάμπαρντ στο 38' και είχαν χάσει πέναλτυ στο 73'.. Μαντέψτε ποιος είχε χάσει το πέναλτυ! Ο Μπέκαμ!

Αν τελικά οι Άγγλοι κρατούσαν τη νίκη, λογικά θα αντιμετώπιζαν την Εθνική μας, και οι Γάλλοι, σαν δεύτεροι θα αντιμετώπιζαν την Πορτογαλία..

Και, θεωρητικά πάντα, οι Γάλλοι πιθανώς να είχαν καλύτερη τύχη στη συνέχεια, αν ευστοχούσε ο Μπέκαμ στο πέναλτυ και έχαναν τελικά από την Αγγλία!

Ηθικό δίδαγμα: στο ποδόσφαιρο, μπορεί τελικά ένα χαμένο πέναλτυ να είναι πολύ χρησιμότερο για αυτόν που το χάνει από ό, τι στον αντίπαλό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: