.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΔΟΞΑ 1-0 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

LIVE !!! ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΔΟΞΑ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ


Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2012 19:01



Λύγισε από ένα πέναλτι...

Μετά από ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι η Δόξα λύγισε στο τελείωμα από ένα πέναλτι, απέναντι σε ένα εξίσου κακό και απαράδεκτα μπλοκαρισμένο από άγχος ΠΑΣ Γιάννινα.



Σίγουρα δικαιούταν κάτι περισσότερο. Ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν μια δίκαιη ανταμοιβή για την αποκλειστικά αμυντική της παρουσία στην αναμέτρηση. Δυστυχώς η ατυχία στην φάση του πέναλτι στοίχησε αυτόν το βαθμό. Βέβαια προηγήθηκε η αποβολή του Αραβίδη που θεωρείται απόλυτα αυστηρή, η οποία όμως δεν ήταν τόσο καθοριστική, αφού από το 41’ που έγινε μέχρι το 82’ που μπήκε το γκολ, η Δόξα κατάφερε να καλύψει την απώλεια. Φυσικά η επίπτωση της αφορούσε περισσότερο το επιθετική της συμπεριφορά, αλλά καθώς αυτή ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη, λόγω των αρχικών προσανατολισμών της, πέρασε χωρίς το αντίστοιχο κόστος.



Ο ΠΑΣ από την πλευρά του πνίγηκε στην λίμνη του …άγχους αλλά η ποδοσφαιρική τύχη του χαμογέλασε σε μια φάση και κυριολεκτικά τον λύτρωσε καθώς όλα έδειχναν ότι δεν ήταν ικανός να διασπάσει την διπλή και πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των «μαυραετών». Μάλιστα στο διάστημα μετά το 60’ ήταν μια ομάδα που δεν μπορούσε να βρει την ψυχραιμία της με τίποτε.



Επιστροφές Σέρεμετ Γκαρακλίδη και Αμπουτμπακάρι!



Ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκίνησε με Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Σικαλιάς, δεξί μπακ ο Ψυχογιός, Γκαρακλίδης και Βέρτζος στα στόπερ, αμυντικά χαφ οι Παπαδόπουλος και Λίμα, δεξιά στο κέντρο ο Αμπουμπακαρί, αριστερά ο Αραβίδης, στον άξονα ο Ουέλιγκτον πίσω από τον Κυβελίδη. Για τον ΠΑΣ ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τους: Κηπουρός κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Πάντος, αριστερό μπακ ο Μιχαήλ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κώτσιος και Τζημόπουλος, αμυντικά χαφ οι Λίλα και Ντε Βινσέντι, αριστερά στην επίθεση ο Μπεσέρα, δεξιά ο Γεωργίου και ο Βίλα στον άξονα πίσω από τον Μπακαγιόκο.



Άμυνα-άμυνα-άμυνα!!!



Αυτό ήταν το …τρίπτυχο στο αγωνιστικό πλάνο της Δόξας. Όλα στόχευαν στο να θωρακιστεί η άμυνα όσο γίνεται καλύτερα και να διαφυλαχτούν τα νώτα. Η επιμονή του Κατσαβάκη στην λύση του Γκαρακλίδη που δεν διαθέτει την εμπειρία του Μπριλάκη και έδειξε αρκετές αδυναμίες, δεν βγήκε καθώς ο παίκτης ήταν άτυχος αφού τραυματίστηκε νωρίς και αποχώρησε με αποτέλεσμα να τραβηχτεί πίσω ο Λίμα και η ομάδα να αδυνατήσει ακόμη περισσότερο στο κομμάτι της δημιουργίας. Εκεί όπου ο Αμπουμπακάρι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αν έπαιζε στην φυσική του θέση καθώς χρησιμοποιήθηκε και πάλι στην πλευρά (δεξιά) όπου τις δύο προηγούμενες φορές (αριστερά) δεν απέδωσε και είχε αντικατασταθεί. Άλλωστε ο Ρούτσης έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί πολύ καλά στην πλευρά. Αποτέλεσμα, μπροστά ο Κυβελίδης να φαντάζει τραγικά μόνος και η ομάδα χωρίς επιθετικούς προσανατολισμούς. Πολύ περισσότερα μετά και την αποβολή του Αραβίδη. Μοναδική ελπίδα κάποια βαθιά μπαλιά μήπως και βγει μια ξαφνική ευκαιρία. Βγάζοντας και τον Αμπουμπακάρι στο ημίχρονο και περνώντας στην θέση του έναν αμυντικό σε θέση χαφ η Δόξα έγινε ακόμη πιο αμυντικογενής. Το ευτύχημα ήταν ότι από το ξεκίνημα ο ΠΑΣ πνιγόταν στο άγχος του με αποτέλεσμα οι παίκτες του να μην μπορούν να ολοκληρώσουν σωστά μια προσπάθεια. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Λίλα και τον Βίλα αλλά πέρα από εκεί τίποτε περισσότερο. Μπορεί ο Κηπουρός να μην απειλήθηκε καθόλου ωστόσο και ο Σέρεμετ δεν …ζορίστηκε από τον ουσιαστικά επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο σχεδόν μοτίβο. Η Δόξα κλείστηκε ακόμη περισσότερο και χωρίς να απειλήσει, αντιστεκόταν στις προσπάθειες των γηπεδούχων που κυριολεκτικά λυτρώθηκαν από το πέναλτι, μιας και υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να περιμένουν πολλά περισσότερα, από μια ισοπαλία.



Φάσεις…



Στο 7’ ο ΠΑΣ προσπάθησε να αιφνιδιάσει με τον Λίλα από την γωνία της μικρής περιοχής του Σέρεμετ να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αλλά να μην είναι εύστοχος στην προσπάθεια του.



Στην φάση αυτή ο Γκαρακλίδης πάνω στην προσπάθεια του να ανακόψει τον παίκτη του ΠΑΣ τραυματίζεται και αποχωρεί. Στην θέση του μπαίνει στην ενδεκάδα ο Ρούτσης και στο κέντρο της άμυνας ο Λίμα μιας και ο Ρούτσης πάει σαν αμυντικός χαφ δίπλα στον Παπαδόπουλο.



Πρώτο σημείο αντίδρασης για την Δόξα στο 14', ένα πολύ άστοχο σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Κηπουρού από τον Παπαδόπουλο μετά από πάσα του Κυβελίδη.



Στο 24’ νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Μπακαγιόκο κερδίζει την κόντρα από τον Βέρτζο και πασάρει από την άλλη πλευρά τον Βίλα που από καλή θέση βολής αστοχεί.



Αποβολή στο 41’



Η αυστηρότατη δεύτερη κίτρινα κάρτα που δείχνει ο Σελίμος στον Αραβίδη σε μονομαχία με τον Γεωργίου, είναι ή αιτία να αποβληθεί ο παίκτης της Δόξας και η ομάδα να μείνει με παίκτη λιγότερο από το 41’



Στο 58' ο Λίλα δέχεται διαγώνια μπαλιά από τον Μπακαγιόκο και βγαίνει απέναντι στον Σέρεμετ αλλά και η προβολή του Λίμα συμβάλει ώστε η μπάλα να καταλήξει έξω από τα δίχτυα.



Στο 65' νέο μακρινό σουτ από τον Γεωργίου φεύγει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέρεμετ.



Με μακρινά σουτ ο ΠΑΣ ψάχνει το γκολ της λύτρωσης του και στο 67' σειρά έχει μια προσπάθεια του Τζημόπουλου που δεν αιφνιδιάζει τον Σέρεμετ αφού η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του.



1-0!!!



Στο 81' ο Βέρτζος πηδάει για μια κεφαλιά και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του και ο Σελίμος δείχνει πέναλτι. Ο Μπεσέρα στήνει την μπάλα απέναντι στον Σέρεμετ και ανοίγει το σκορ λυτρώνοντας τους πάντες μέσα στους Ζωσημάδες.



Ατομικά…



Άψογος κάτω από τα δοκάρια ο Σέρεμετ. Εξαιρετικός αμυντικά ο Ψυχογιός που ήταν ο μόνος που δημιούργησε μυρωδιές επιθετικών προσπαθειών. Ο γνωστός Βέρτζος με την ατυχία στην φάση του πέναλτι. Καλός αμυντικά ο Σικαλιάς , δεν έδωσε όμως τίποτε επιθετικά πιθανότατα λόγω των εντολών που είχε. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαδόπουλο. Ο Ρούτσης προσπάθησε να περάσει μπαλιές στον Κυβελίδη χωρίς όμως επιτυχία. Ο Αραβίδης όσο έπαιξε προσπάθησε, ωστόσο μετά την τόσο τραβηγμένη αποβολή του άφησε την ομάδα με έναν μόνο επιθετικό. Ο Αμπουμπακάρι εκεί που τοποθετήθηκε και πάλι δεν μπόρεσε. Ο Ουέλιγκτον και πάλι δεν βοήθησε. Ο Κυβελίδης παλεύοντας με την …μοναξιά δεν μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. Τέλος ο Γελαδάρης σαν χαφ θωράκισε την αμυντική διάταξη και απέδειξε ότι είναι μια σταθερά μεγάλη αξία.



-Δεν σεβάστηκε την Δόξα στην φάση της αποβολής ο διαιτητής: Σελίμος ( Γουργιώτης- Δημητριάδης). Μια φάση από αυτές που περνάνε με έναν απλό καταλογισμό φάουλ, ειδικά όταν ο παίκτης έχει ήδη μία κάρτα, γιατί έτσι αποφασίζεις να αφήσεις την ομάδα με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς. Τέτοιες αποφάσεις στην διαιτητική λογική μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως.



ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αραβίδης (34΄) Κυβελίδης (68') Βέρτζος (81') Σέρεμετ (84') Ντε Βιντσέντι (93')



ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αραβίδης (41')



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (63' Τζανής-93' Κυριάκος), Μπεσέρα, Ντε Βισέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μπακαγιόκο (71' Ντάσιος).



ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γκαρακλίδης (11' Ρούτσης), Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακαρί (46' Γελαδάρης), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (89' Κοβάσεβιτς).



Η συνέντευξη τύπου:



Κατσαβάκης: «Δεν υπάρχει πέναλτι και αποβολή»



Στη διαιτησία του κ. Σελίμου επέρριψε εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του ο προπονητής της Δόξας Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι. Η αποβολή του Αραβίδη ήταν υπερβολική, ενώ δεν υπάρχει πέναλτι γιατί προηγείται επιθετικό φάουλ. Όταν μείναμε με 10 παίκτες ρυθμίσαμε καλύτερα το ματς, αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ που είναι εξαιρετική ομάδα και του εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία».



-Για το αν η σημερινή ήττα είναι καταδικαστική για την ομάδα του, επεσήμανε: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί ανεβαίνει το όριο της παραμονής, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».



Αναστασιάδης: «Μην πυροβολείτε τους παίκτες»



Τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά της κερκίδας που αποδοκίμαζε τους παίκτες σε κάθε λάθος πάσα εξέφρασε με έντονο τρόπο ο προπονητής του ΠΑΣ Άγγελος Αναστασιάδης που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά την Παναγιά που έβαλε το χέρι της, όπως τόνισε, στη νίκη της ομάδας και να ευχηθεί καλή Σαρακοστή σε όλους.



«Επιτέλους να γελάσουμε και εμείς λίγο, γιατί και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν έπρεπε να χάσουμε και την Κυριακή ένα δικό μας παιχνίδι, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο γήπεδο, το χάσαμε. Φτάσαμε λοιπόν σήμερα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Η ψυχολογία μας ήταν κακή και ο κόσμος στην πρώτη λάθος πάσα έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες, αποδοκίμαζε. Μέσα σε αυτές τις αντιξοότητες όμως παραμένουμε ζωντανοί, παραμένουμε όρθιοι. Αυτό το οφείλουμε σε αυτά τα παιδιά που κάνουν τεράστια προσπάθεια και στην Παναγιά που μας βοήθησε σήμερα και μας έκανε να σκεφτούμε ότι πρέπει να αλλάξουμε ρότα. Σε κάθε παιχνίδι κάνουμε 8-10 φάσεις. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να το κάνει αυτό. Βρείτε μου μια ευκαιρία της Δόξας στα δύο παιχνίδια. Είχαμε 70-30 κατοχή. Μόνο η Μπαρτσελόνα τα κάνει αυτά. Πώς λοιπόν εγώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση; Θα ήμουν ικανοποιημένος ακόμα και με την ισοπαλία σήμερα, αλλά σκασμένος από το αποτέλεσμα. Είναι δυνατόν να βρίζουμε αυτούς από τους οποίους περιμένουμε να μας δώσουν χαρά; Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Πάρτε το χαμπάρι, μόνο τα παιδιά και η Παναγιά μπορούν να μας σώσουν. Εγώ είμαι μόνο το 5% αυτής της ομάδας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω και όχι με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας».



-Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του ΠΑΣ ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, θα με προβλημάτιζε μόνο αν δεν πατούσαμε περιοχή».



Σέρεμετ: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»



Η Δόξα άξιζε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ, δήλωσε ο Ντίνο Σέρεμετ: «Συμφωνώ πως παίξαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα για το πέναλτι δεν ξέρω αν ήταν και δεν μπορώ να πω κάτι», τόνισε αρχικά ο πορτιέρο των «μαυραετών» μιλώντας στην κάμερα της «Nova», για να καταλήξει: «Αξίζαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από τη σημερινή αναμέτρηση».



Κυβελίδης: «Κάποιοι δεν ήθελαν να κερδίσουμε»



Η Δόξα πάλεψε στα Γιάννενα, παίζοντας με 10 παίκτες από το 41' λόγω αποβολής του Αραβίδη, αλλά ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.«Κάναμε προσπάθεια, τα παιδιά έτρεξαν πολύ, το θέλαμε πολύ το ματς, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν σήμερα να κερδίσουμε», τόνισε ο Λεωνίδας Κυβελίδης στην κάμερα της Nova, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του Σελίμου.



Γελαδάρης: «Δίκαιη η αποβολή»



Δίκαιη χαρακτήρισε την αποβολή του Αραβίδη ο αμυντικός της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Γελαδάρης στις δηλώσεις του μετά το ματς και έκανε λόγο για μάχη που θα δοθεί στις 8 αγωνιστικές που απομένουν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ήταν: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο ήμασταν καλύτεροι από την ομάδα των Ιωαννίνων. Σήμερα είχαμε στόχο τους 3 βαθμούς όπως σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε μια αποβολή που για μένα ήταν δίκαιη. Μπήκαμε πολύ δυνατά και ψυχωμένα στο παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Τα επόμενα 8 παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα και τους εαυτούς μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και ότι καταφέρουμε καλό θα είναι».



-Σχετικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ιστορική ομάδα και χαίρομαι να παίζω στα Γιάννενα. Έχει κόσμο που αγαπάει την ομάδα πραγματικά και την ακολουθεί παντού. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου o ΠΑΣ να μείνει στην Super League. Έτσι κι εμείς όπως κι ο ΠΑΣ θα παλέψουμε τους 24 εναπομείναντες βαθμούς από τα 8 παιχνίδια».



-Σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ή θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, απάντησε: «Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι τυχερός γιατί δεν είχα τραυματισμούς στην καριέρα μου. Προσέχω πολύ την εξωγηπεδική ζωή μου. Σκέφτομαι να συνεχίσω και θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της Δόξας Δράμας»



Πάντος: «Είχαμε πείσμα και πάθος»



Στη σημασία της νίκης κόντρα στη Δόξα στάθηκε ο Τάσος Πάντος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», τονίζοντας πως ο ΠΑΣ χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του ώστε να πετύχει το στόχο της παραμονής: «Όποιος δεν έχει παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν γνωρίζει πόσο σημαντικά και οριακά είναι. Πόσο άγχος έχουν οι ποδοσφαιριστές και πόσο βαραίνουν τα πόδια, ενώ όσο προχωράει το παιχνίδι και δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα. Εμείς μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε στη Δόξα ακροβατούμε σε ένα σχοινί και σήμερα ευτυχώς δεν πέσαμε. Ελπίζω να μείνουμε όρθιοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί πραγματικά ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Δόξα είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που μας στήριξαν σήμερα πραγματικά γιατί το κλίμα ήταν βαρύ. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια και να κρατήσουμε την ομάδα στη Super League».



Γεωργίου: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»



Μόνο τη νίκη κρατάει ο ΠΑΣ από την αναμέτρηση με τη Δόξα σύμφωνα με τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος υποστήριξε πως υπήρχε μόνο μία ομάδα στους «Ζωσιμάδες», ενώ δεν παρέλειψε να επιστήσει την προσοχή των συμπαικτών του στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Υπήρχε μεγάλη πίεση. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν πήρε κάποια αποτελέσματα που θα έπρεπε για να μη βρισκόταν και σε αυτό το σημείο. Είχαμε άγχος, φάνηκε, αλλά θα έλεγα η μόνη ομάδα που υπήρχε σήμερα ήμασταν εμείς. Με τέτοιες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να βάλεις γκολ», τόνισε αρχικά ο μέσος των Ηπειρωτών μιλώντας στην κάμερα της Nova, για να συμπληρώσει ερωτηθείς αν φοβήθηκε νέο «στραβοπάτημα»: «Κάτι τέτοιο φαινόταν, αλλά έτσι όπως ήρθε η νίκη, έστω και με πέναλτι, εμείς κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».



Μικρά…



*Στον πάγκο έμειναν τελικά από πλευράς Δόξας οι Δάφκος, Κάπελ, Μπριλάκης και Στεργιανός



*Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήταν κοντά στην ομάδα του ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης



* Λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο παρά τη γενική είσοδο 10 ευρώ που έβαλε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, πάντα βέβαια σύμφωνα με τα τοπικά δεδομένα. Στις κερκίδες ήταν περίπου 2500 φίλοι του ΠΑΣ



*Κόπηκαν 2.048 εισιτήρια (συνυπολογίζονται τα 900 διαρκείας) και εισπράχτηκαν 11.600 ευρώ.



*Αξιοσημείωτο σημείο των στατιστικών ήταν τα σουτ προς την εστία: 12 για τον ΠΑΣ και μόλις 1 για την Δόξα.



*Η καταρρακτώδεις βροχή που έπεσε προς το τέλος του αγώνα δημιούργησε μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή γύρω από το γήπεδο, καθυστερώντας κατά πολύ την αναχώρηση των ομάδων.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/10690-live-0-0-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: