.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα για αντίσταση στο χαράτσι της ΔΕΗ

Κάλεσμα για αντίσταση στο χαράτσι της ΔΕΗ .Τετάρτη, 25/01/2012 .

Τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν το εισόδημα και το βιοτικό επίπεδο της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού και ιδιαίτερα των πιο φτωχών και αδύναμων στρωμάτων δεν έχουν τέλος.




Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών, γνωστό ως χαράτσι της ΔΕΗ, που επιβάλλεται άδικα και ισοπεδωτικά σε κάθε σπίτι και κατάστημα άσχετα με τη χρήση του και την οικονομική αντοχή του ιδιοκτήτη, εκτός του ότι είναι αντισυνταγματικό, στερείται και από κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.



Το χαράτσι εισπράττεται εκβιαστικά μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στερώντας το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας όχι μόνο από τους οικονομικά αδύναμους αλλά και από όσους αντιδρούν στην πολιτική της αφαίμαξης των εργαζομένων και της ενίσχυσης των τραπεζιτών.



Μοναδική διέξοδος η έμπρακτη αντίδραση και ακύρωση του μαφιόζικου μέτρου της κυβέρνησης των εκβιαστών.



Η Συνέλευση Δραμινών Πολιτών και το Εργατικό Κέντρο Δράμας καλούν όλους τους Δραμινούς, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 9:00 το πρωί, για να οργανωσουμε την αντισταση μας στα χαρατσια και για να απαιτησουμε απο το τοπικο υποκαταστημα της ΔΕΗ να αποδεχεται τη πληρωμη της αξιας του ηλεκτρικου ρευματος και τιποτε παραπανω.


Συνέλευση Δραμινών Πολιτών

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10623:2012-01-25-13-44-35&catid=86:header&Itemid=126

Δεν υπάρχουν σχόλια: