.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ 2011

Στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής τα εγκαίνια της φετινής Ονειρούπολης .



Παρασκευή, 02/12/2011 .Ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα και σε λίγες ώρες η φαντασία, το θέαμα, και ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, βγαλμένο από τα παιδικά όνειρα ξεδιπλώνεται στο κέντρο της Δράμας. Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.
Τα εγκαίνια της Ονειρούπολης θα γίνουν στις 7.30 της ίδιας μέρας το απόγευμα στον Δημοτικό κήπο, από το Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη, ο οποίος θα παραδώσει το κλειδί της πόλης στον Αη - Βασίλη μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εναρκτήρια μουσική συναυλία με το πασίγνωστο μουσικό συγκρότημα Stavento.

Η Ονειρούπολη θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών καθημερινά με αμέτρητες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος, ξεκινώντας στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 4-12-2011. Λίγο αργότερα την ίδια μέρα στις 17.00 οι Κρόκο και Λίνο θα υποδεχθούν τον κόσμο που θα φθάνει από παντού για την Ονειρούπολη.. Μία ώρα μετά στις 18.00 η θεατρική ομάδα του κέντρου νεότητας, παρουσιάζει την παράσταση «Το παιδί με την βαλίτσα» στο Δημοτικό Ωδείο.

Η φαντασμαγορική γιορτή των Χριστουγέννων στο χωριό του Αη Βασίλη, η Ονειρούπολη 2011, σχεδιάστηκε για να για να μείνει αξέχαστη. Κάθε μέρα μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου ανεπανάληπτες δράσεις και αμέτρητες γιορτινές φιγούρες θα πλαισιώνουν ένα φανταστικό σκηνικό που θα έχουν την τύχη να ζήσουν μικροί και μεγαλύτεροι επισκέπτες.

Αυτή την Ονειρούπολη δεν πρέπει να την χάσετε με τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: