.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΔΟΞΑ 2-1

LIVE!!! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΔΟΞΑ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ'


Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011 17:14



Έχασε αλλά με αξιοπρέπεια
Ούτε και από το Παγκρήτιο μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η Δόξα και γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά από τον Εργοτέλη με 2-1.



Ωστόσο στην παρούσα φάση, το πλέον θετικό είναι ότι η ήττα ήρθε μετά από μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Αγωνιστικά η εικόνα της Δόξας δεν είχες σημαντικές διαφορές από το προηγούμενο παιχνίδι της. Ο ερχομός του Κατσαβάκη θα ήταν παράλογο να απαιτείται να συνδυαστεί με την όποια μεγάλη αλλαγή, πόσο μάλλον όταν προηγήθηκαν μόλις δύο προπονήσεις. Το μόνο που παρουσίασε διαφορετικό η Δόξα ήταν μια πιο συντεταγμένη παρουσία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της, χωρίς φυσικά να μιλάμε για κάτι το ιδιαίτερο. Μια ελάχιστη βελτίωση, που πραγματικά μελαγχολεί καθώς τα παιχνίδια κυλάνε, οι ήττες επαναλαμβάνονται και ο διασυρμός του ιστορικού «μαυραετού» συνεχίζεται…



Η διαφορά ποιότητας έφερε την ήττα



Αν υπάρχει κάποιο σημείο όπου πραγματικά κρίθηκε το παιχνίδι, αυτό είναι η διαφορά ποιότητας που υπήρξε σε ατομικό επίπεδο μεταξύ των δύο ομάδων. Η Δόξα επεχείρησε από την αρχή να πρεσάρει ψηλά και να απειλήσει με κάποιο αιφνιδιασμό.



Ωστόσο μόλις στο 5’ δέχθηκε το γκολ και έπρεπε και πάλι να παλέψει για την υπέρβαση. Γιατί πλέον το γκολ και η ανατροπή του σκορ αποτελεί υπέρβαση για την Δόξα. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται για τις τακτές αλλαγές του παιχνιδιού της στις δύο πλευρές και ο Καραγεωργίου είχε σαφώς πολλές λύσεις στην κόντρα της τακτικής. Λύσεις που βασίζονται πάνω σε πολύ πιο ποιοτικούς παίκτες. Τα χαφ του άρχισαν να μαρκάρουν πιο ψηλά και με το πολυεργαλείο Φραγκουλάκη έκανε την καλύτερη δυνατή διαχείριση του παιχνιδιού. Έτσι αντέστρεψε τους όρους που επιχείρησε να βάλει η Δόξα και την ανάγκασε να περιοριστεί και πάλι σε ένα καθαρά αμυντικό ρόλο.



Δύο γκολ από στημένα



Ένα ακόμη στοιχείο που θα προβληματίζει τον Κατσαβάκη και για το οποίο σίγουρα ο Σερραίος τεχνικός θα ψάξει λύσεις, είναι το θέμα των στημένων. Η Δόξα μπορεί να αξιοποίησε και πάλι το πλεονέκτημα του πάθους για διάκριση που διαθέτουν οι νεαροί αλλά άπειροι παίκτες της, ωστόσο υστερεί στις φάσεις με τα στημένα από τις οποίες δέχθηκε και τα δύο τέρματα.



Σταθερά Ακίνδυνη επιθετικά



Βέβαια από την άλλη, με ένα στημένο κατάφερε να πετύχει το πρώτο της φετινό γκολ. Γιατί υπό άλλες συνθήκες, πάλι δύσκολα θα γεύονταν την χαρά ενός γκολ. Επιθετικά δεν απείλησε ούτε σε μία φάση. Και αυτό λέει πολλά. Η επίθεση της αποδεικνύεται για ένα ακόμη αγώνα ΑΚΙΝΔΥΝΗ. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει μια οργανωμένη απειλή. Να μπει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει μια αναστάτωση. Αντίθετα με τα μακρινά σουτ δεν δείχνει να βγαίνει κάτι θετικό. Ακόμη και στην περίπτωση του γκολ είχαμε στημένη φάση και μακρινό σουτ. Όμως ήταν προϊόν μιας από τις ελάχιστες καλές προσπάθειες που έγιναν με πρωταγωνιστή τον ‘Ερος τον παίκτη με τα περισσότερα δημιουργικά στοιχεία στα χαφ.



-Συμπερασματικά, συνολικά η εικόνα ήταν ένα κλικ καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι σε επίπεδο ανάπτυξης, όπου είχαμε μια πιο συντεταγμένη λειτουργία των παικτών ανά θέση και ανά γραμμή, χωρίς όμως να ξεφεύγουμε από την μετριότητα.



-Σε ατομικό επίπεδο ο Ρόκα είχε ικανοποιητική παρουσία. Αν και δεν έχει έρθει ακόμη σε πλήρη φόρμα, έκανε μερικές καίριες επεμβάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν γκολ στον αντίπαλο, ενώ στην φάση του πρώτου γκολ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο καθώς βρήκε στιγμιαία την μπάλα.



Ο Στεργιανός προσπάθησε με τον Κουτσιανικούλη και είχε εμφανή σημάδια άγχους. Το δίδυμο Βέρτζου- Τριποτσέρη είχε το γνωστό πάθος αλλά άρχισε να φαίνεται ότι συσσωρεύεται η κούραση. Ο Κανακούδης πέρα από το γκολ είχε στο ενεργητικό του τις επιθετικές προωθήσεις που δοκίμαζε. Ο Λεάντρο σε αμυντικογενή ρόλο ήταν καλός με πολλά τρεξίματα όμως δεν έδωσε κάτι σε δημιουργία. Ο Κατσικογιάννης σαν χαφ έκανε καθαρά αμυντική δουλειά χωρίς δημιουργία ενώ σαν μπακ χωρίς να έχει την θέση κρατήθηκε σε καλά επίπεδα. Ο Έρος μπορούσε να δώσει περισσότερα αλλά τουλάχιστον δημιούργησε την φάση που έφερε το γκολ. Από τα αμυντικά χαφ η Δόξα δεν πήρε αυτό που χρειαζόταν. Την προώθηση της ομάδας με την κάθετη μπαλιά και το καλό γέμισμα.



Φάνηκε για πολλοστή φορά η έλλειψη του οργανωτή και του παίκτη που θα μετουσιώσει την επιθετική προσπάθεια σε γκολ. Η απουσία του Λίμα που αυτή την στιγμή είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτει η Δόξα είναι εμφανέστατη.



Μπροστά ο Αραβίδης έκανε πολλά τρεξίματα πίεσε προσπάθησε αλλά δεν του έβγαιναν οι μονομαχίες με τους σαφώς πιο βραχύσωμους αμυντικούς των γηπεδούχων. Δεν πήρε πάσες και χάθηκε από την έλλειψη δημιουργικών προσπαθειών της ομάδας. Ο Κάπελ όσο έπαιξε δεν πρόσφερε και ίσως σε αυτό να συνέτεινε και ο τραυματισμός του. Ο Σοϊλέδης προσπάθησε έδωσε βοήθειες, δεν πήρε μπαλιές, αλλά τελικά παρασύρθηκε στο να κάνει και αυτός άμυνα. Κάπου προς το τέλος έδειξε έντονα σημάδια κόπωσης . Από τις αλλαγές ο Αμπουμπακάρι είχε ποιότητα, κράτησε μπάλα, αλλά ήταν λίγο πάνω από την μετριότητα. Ο Πιτσόκος και ο Τοπούζης μπήκαν για να δώσουν κάποια διαφορά αλλά δεν το πέτυχαν.



Με Λεάντρο και Ρόκα ξεκίνησε η Δόξα



Δύο αλλαγές επιχείρησε ο Μάκης Κατσαβάκης στην πρώτη του στον πάγκο της Δόξας. Ξεκίνησε με τον Ρόκα κάτω από τα δοκάρια και τον Λεάντρο στα χαφ στην θέση του Αμπουμπακάρι. Το αμυντικό σχήμα ήταν ίδιο με τετράδα τους Στεργιανό-Βέρτζο-Τριποτσέρη-Κανακούδη. Στα αμυντικά χαφ Λεάντρο και Κατσικογιάννης και πιο μπροστά Κάπελ και Σοϊλέδης στα άκρα με δεκάρι τον Έρος και προωθημένο τον Αραβίδη.



Φάσεις και γκολ στην ροή του αγώνα:



Στο 4.48'' με απευθείας εκτέλεση φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή ο Φραγκουλάκης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας παρά την προσπάθεια του Ρόκα που ακούμπησε μεν την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει πορεία και έτσι έγινε το 1-0!!



Αυτό που έψαχνε ο Κατσαβάκης, να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, το πέτυχε τελικά ο Καραγεωργίου και έτσι από το ξεκίνημα ενός ακόμη παιχνιδιού οι ¨μαυραετοί" είναι με την πλάτη στον τοίχο.



Στο 14' ο Γιαλούσης βγήκε τετ α τετ με τον Ρόκα αλλά τελικά ο τερματοφύλακας της Δόξας βγήκε νικητής από την μονομαχία αποκρούοντας με διπλή προσπάθεια την μπάλα.



Στο 17' καλή ευκαιρία αλλά κακή εκτέλεση για τον Σίλβα Τζούνιορ που στέλνει από δεξιά την μπάλα ψηλά άουτ.



Στο 27' κόρνερ του Φραγκουλάκη από αριστερά και ο προωθημένος Γιαλούσης πιάνει ανενόχλητος κεφαλιά από το κέντρο της μεγάλης της περιοχής, που φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ρόκα.



Στο 35’ οι δύο προπονητές έκαναν μαζί την πρώτη τους αλλαγή που για αμφότερους ήταν αναγκαστική. Για την Δόξα βγήκε ο Στεργιανός ο οποίος τραυματίστηκε λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν έκανε προβολή μπροστά από τον Κουτσιανικούλη που επιχειρούσε μπάσιμο από το αριστερό άκρο του γηπέδου. Έτσι την θέση του στεργιανού συνέχεισε να καλύπτει ο Κατσικογιάννης για να πάρει ο Αμπουμπακάρι την φυσική του θέση στα αμυντικά χαφ.



ΓΛΟΟΟΟΟΟΛΛΛ!!!!



Ακριβώς με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του ημιχρόνου ο Πέτρος Κανακούδης πετυχαίνει την ισοφάριση και παράλληλα πανηγυρίζει το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα και παίρνει την ρεβάνς από τους Κρητικούς που άνοιξαν το σκορ με τον ίδιο τρόπο. Ήταν ένα φάουλ που κέρδισε στην πρώτη της ουσιαστικά καλή επιθετική προσπάθεια η Δόξα με τον Έρος αρκετά μέτρα έξω και δεξιά από την περιοχή των γηπεδούχων και στοίχησε την πρώτη κίτρινη κάρτα του Παπαπέτρου στον Σαρρή. Στην εκτέλεση στήθηκαν ο Έρος με τον Κανακούδη και ενώ όλοι περίμεναν τον σπεσιαλίστα Ούγγρο να χτυπήσει το φάουλ, το εκτέλεσε υποδειγματικά ο Κανακούδης χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καβουσάκη!!!



-Με μια δεύτερη αναγκαστική αλλαγή μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα καθώς ο Λεάντρο Κάπελ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και την θέση του πήρε ο Πιτσόκος.



Στο 55' ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούν να απειλήσουν και η Δόξα αμύνεται με μια πολύ σφιχτή αμυντική διάταξη, η λύση για την "ζημιά", την ώρα που δεν μπορούν να βγουν καλές οργανωμένες αντεπιθέσεις, είναι τα μακρινά σουτ. Με ένα τέτοιο προσπάθησε να απειλήσει χωρίς επιτυχία ο Σοϊλέδης.



Για 16 λεπτά οι παίκτες της Δόξας προσπάθησαν να κρατήσουν την ισοπαλία. Έτρεχαν πάνω στην φάση και προσπαθούσαν να κλείσουν κάθε διάδρομο προς την περιοχή για τον αντίπαλο. Όμως χρειαζόταν πολλά περισσότερα για να το πετύχουν.



Στο 66' εκτέλεση φάουλ από δεξιά με τον Φραγκουλάκη και η μπάλα φτάνει στο Κατσικοχέρη που με κεφαλιά την σπρώχνει μέσα στην εστία του Ρόκα για το 2-1!!!



Στο 72' πολύ καλόφαλτσαριστό σούτ του Φραγκουλάκη αποκρούει εντυπωσιακά ο Ρόκα



Στο 75' νέο μακρινό σουτ του Φραγκουλάκη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ρόκα.



Στο 92' μέσα στην περιοχή της Δόξας ο Κατσικοχέρης αλλάζει πόδι στην μπάλα και δοκιμάζει σουτ που φεύγει άουτ.



Εύκολο έργο είχε ο νεαρός αθηναίος διαιτητής Παπαπέτρου (Τσολάκης-Σταματόγλου) Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σαρρής (44’) Κατσικογιάννης (59’) Κυριακίδης(84’)



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Σαρρής, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (90’+1’ Μπουχαλάκης), Ζούνιορ, Κουτσιανικούλης (65’ Καρέλης), Κυριακίδης, Μπούντιμιρ (35’ λ.τ. Λεάλ), Κατσικοκέρης



ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Βέρτζος, Έρος (79’ Τοπούζης), Στεργιανός (35’ Αμπουμπακάρι), Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Λεάντρο, Καπέλ (46’ Πιτσόκος), Αραβίδης



Κατσαβάκης: «Μπορούσαμε το θετικό αποτέλεσμα»



Την άποψη ότι η Δόξα άξιζε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον Εργοτέλη: «Μέσα σε δύο ημέρες, επιχειρήσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια, η οποία μας αφήνει σε ένα βελτιωμένο επίπεδο. Η ομάδα ατύχησε από στατικές φάσεις και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να την φρεσκάρουμε. Αν είχαμε τύχη στο φάουλ του 2ου γκολ, θα μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα». Σε ερώτηση για την απόφασή του να αναλάβει τη Δόξα Δράμας κι αν είναι ρίσκο, ο κ. Κατσαβάκης, είπε: «Είναι ρίσκο, αλλά θα δοθεί χρόνος. Μαθηματικά δεν έχει χαθεί τίποτα. Αν χαθεί η κατηγορία, λέω αν, τουλάχιστον να κτιστεί μια ομάδα για το μέλλον».



Ερωτηθείς να συγκρίνει τον Εργοτέλη σε σχέση με άλλες χρονιές, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, τόνισε: «Ο Εργοτέλης είναι διαφορετικός από άλλα χρόνια. Ίσως οι πολλοί τραυματισμοί να τον έχουν οδηγήσει έξω από το ρυθμό του. Παραμένει όμως μια αξιόλογη ομάδα, η οποία έχει τον σεβασμό όλων».



Κανακούδης: «Λείπει η εμπειρία»



Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Δόξας έμεινε ο Πέτρος Κανακούδης. Ο σκόρερ των «μαυραετών», μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε όλα τα προηγούμενα η ομάδα έχει παρουσιάσει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Αν τελειώναμε βέβαια καλύτερα τις φάσεις στα προηγούμενα παιχνίδια, θα πετυχαίναμε κι άλλα γκολ. Νομίζω ότι σήμερα η ομάδα ήταν εξίσου ανταγωνιστική. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά καταφέραμε και ισορροπήσαμε το ματς. Το μόνο που λείπει είναι η εμπειρία και η ωριμότητα, γιατί τα γκολ που δεχόμαστε είναι πολύ αστεία. Είναι θέμα εμπειρίας και αυτοπεποίθησης. Σε μια στημένη φάση πρόκειται για μονομαχία ενός εναντίον ενός και πρέπει εκείνη την ώρα να είμαστε πιο δραστήριοι για να μπορούμε να αποφεύγουμε τέτοιου είδους γκολ. Όλα τα γκολ που έχουμε δεχτεί, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, είναι δώρα».



Σοϊλέδης: «Να φτάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει»



Με αισιόδοξη ματιά είδε τον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Εργοτέλη, ο Άρης Σοϊλέδης, και μιλώντας και αυτός στην κάμερα της Nova, δήλωσε: «Εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, για να παρουσιάσουμε μέσα στο παιχνίδι μια ανταγωνιστική ομάδα. Το ίδιο κάναμε με τον προηγούμενο προπονητή, το ίδιο κάνουμε και τώρα με τον καινούργιο. Πιστεύω πως αυτό είναι θέμα παικτών και όχι προπονητή. Ένας προπονητής όποιος κι αν είναι, φέρει καινούργια ψυχολογία και νέα πράγματα μέσα στην ομάδα. Εμείς πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας μας, για να την πάμε εκεί που αξίζει. Θέλω να ελπίζω πως σιγά, σιγά θα βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο καλύτερα. Επιτέλους έσπασε το ρόδι. Βάλαμε ένα γκολ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στη συνέχεια, να παίζουμε καλά όπως σήμερα. Δυστυχώς πάλι δεν κερδίσαμε. Από δύο στημένα χάσαμε το παιχνίδι. Ελπίζω στη συνέχεια να πάμε καλύτερα».



Καραγεωργίου: «Πήραμε μεγάλη νίκη»



Στη σπουδαιότητα της νίκης επί της Δόξας στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, σχολιάζοντας το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι κάναμε πολύ μεγάλη νίκη. Πήραμε τρεις βαθμούς. Η ψυχολογία όταν κερδίζεις, διαμορφώνει καλύτερα τα αποδυτήρια και δίνει ελπίδες για τη συνέχεια. Αυτού του είδους παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Δεν υπάρχει περιθώριο ισοπαλίας ή ήττας. Όλη την εβδομάδα έπρεπε να πειστούν οι παίκτες, να νικήσουν. Προχωράμε, συνεχίζουμε. Ο τραυματισμός του Μπούντιμιρ είναι άσχημος. Αυτά θα τα αξιολογήσουμε από αύριο. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».



Σαρρής: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»



Στις δυσκολίες που συνάντησε ο Εργοτέλης για να κάμψει την αντίσταση της Δόξας Δράμας και να πάρει τη νίκη, στάθηκε ο Γιώργος Σαρρής: «Μπορούσαμε να κάνουμε το έργο μας υπερβολικά πιο εύκολο. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει δύο, τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ισοφαριστήκαμε από μια όμορφη εκτέλεση φάουλ της αντίπαλης ομάδας. Κάναμε το παιχνίδι ντέρμπι, ενώ είχαμε και κυκλοφορία και φάσεις. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να μη χαλαρώνουμε μετά το 1-0, ή όταν βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ.



Αν δεν κοιτάξεις σωστά και επαγγελματικά, ότι έχεις βάλει ένα γρήγορο γκολ, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Να κλειστείς πίσω, η άλλη ομάδα να σε χτυπάει συνέχεια και με μία φάση που δεν το περιμένεις να δεχθείς κάποιο γκολ και μετά να πρέπει πάλι να αλλάξεις όλη την οργάνωσή σου για να πετύχεις εσύ κάποιο γκολ. Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πάλι καλά. Έπρεπε να το κάνουμε πιο εύκολο. Κοιτάμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».



Θέμα Κουτσιανικούλη



Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Βασίλη Κουτσιανικούλη, μετά την αλλαγή του από τον Νίκο Καραγεωργίου. Συγκεκριμένα, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη, αντικαταστάθηκε στο 66’ από τον Νίκο Καρέλη, κάτι που δεν άρεσε καθόλου, στον πρώην άσο του ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο, πέταξε τη φανέλα του στον πάγκο της ομάδας του, όπως και ένα μπουκάλι νερό και στη συνέχεια έκατσε στον βοηθητικό πάγκο, δίπλα από αυτόν του Εργοτέλη. Η ενέργεια του Βασίλη Κουτσιανικούλη, μόνο… απαρατήρητη δεν πέρασε από τους ανθρώπους του συλλόγου. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει τον… κίνδυνο της τιμωρίας από τη διοίκηση. Σε σχετική ερώτηση για την αντίδραση του Κουτσιανικούλη, ο Καραγεωργίου είπε: «Θα σας πω ειλικρινά ότι δεν το είδα την ώρα του παιχνιδιού. Ενημερώθηκα στα αποδυτήρια για το συμβάν. Θέλω να δω ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα και θα ενημερωθείτε κι εσείς».



Δευτέρα μεσημέρι η παρουσίαση του Κατσαβάκη



Αν και ήταν προγραμματισμένη για τις 11 η επίσημη παρουσίαση του Μάκη Κατσαβάκη, θα γίνει τελικά στις αύριο στις 12 στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλείου.



*Απουσίαζε από την αναμέτρηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δ¨οξα Θανάσης Σάμιος και οι συνεργάτες του Πούλος και Μπέκας. Η αποστολή πήγεβ στην κρήτη με αρχηγό τον Χριστόφορο Κόλα που όμως δηλώνει βοηθός προπονητού και όχι διοικητικό στέλεχος. Κάτι τέτοιο λογικά σημαίνει ότι ο Σάμιος πρέπει να ορίσει ή να προσλάβει κάποιο άλλο πρόσωπο για τα καθήκοντα που είχε μέχρι προχθές ο Κασδοβασίλης.



Στο δικέφαλο είναι τελικά το πρόβλημα του Κάπελ και στο γόνατο, από την πίσω πλευρά του Στεργιανού. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν αύριο εξετάσεις και ελπίδα όλων είναι να μην έχουν κάτι σημαντικό, καθώς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή επιστρέφει ο Λίμα, αλλά χρειάζονται και αυτοί οι δύο. Όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα υπάρχει ακόμη πιο έντονο πρόβλημα στο ρόστερ με τις απουσίες.



*Στην αποστολή πέρα από τους 19 παίκτες τους δύο προπονητές ήταν ο φυσιοθεραπευτής Δερμετζιώτης ο μασές Σανίτσας ο φροντιστής Καλατζίδης και ο γιατρός Μιχαλακόπουλος.



*Στον πάγκο έμειναν οι: Σέρεμετ, Σικαλιάς, Ρούτσης, Αγγελούδης ενώ εκτός αποστολής λίγο πριν τον αγώνα ο Νιάρος.



*Λιγότεροι από πεντακόσιοι οι φίλαθλοι στο Παγκρήτιο. Όσο και αν η πορεία του Εργοτέλη δεν είναι κακή είναι ο δεύτερος και ο «κακός» του Ηρακλείου. Και χωρίς την απήχηση που έχει ο ΟΦΗ, οι παράγοντες του κάνουν πραγματικά πολύ οργανωμένη δουλειά. Που να είχαν την δύναμη των «μαυραετών»…



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ:  http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/9720-live-0-0-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: