.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ-ΔΟΞΑ 2-0 28 ΔΕΚ 2011

LIVE!!! ΑΡΗΣ-ΔΟΞΑ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ


Τετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2011 18:58



Τουλάχιστον ...προσπάθησε!!!







Ούτε και απέναντι στο πολύ μέτριο Άρη η Δόξα δεν μπόρεσε να «τσιμπήσει» ένα θετικό αποτέλεσμα. Με μοναδικό θετικό σημείο την προσπάθεια και την καλή συνολικά εμφάνιση, η Δόξα έφυγε από το Κλεάνθης Βικελίδης χωρίς κάτι περισσότερο και με μια ακόμη ήττα στην …καμπούρα της.



Ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο από το τελικό 2-0 καθώς το πρώτο ημίχρονο έκανε μια ικανοποιητική εμφάνιση, αλλά δυστυχώς απέναντι στον σημερινό Άρη έδειξε και πάλι τις τραγικές αδυναμίες που έχει στο ρόστερ. Καθώς όλοι μετά το τέλος του αγώνα αντάλλασαν την ευχή για μια καλύτερη χρονιά, ελπίδα κάθε δραμινού είναι πλέον αοπό την πρώτη του μήνα η ομάδα να ενισχυθεί ώστε να μπορέσει να κάνει μια πιο αξιοπρεπή πορεία στα υπόλοιπα παιχνίδια.



Καλά διαβασμένη



Η Δόξα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο διαβασμένη. Το πλέον αδύνατο σημείο του αντιπάλου ήταν τα αμυντικά χαφ και εκεί ο Κατσαβάκης έπαιξε πολύ έξυπνα το χαρτί του. Απέναντι στο δίδυμο των αμυντικών χαφ του Άρη, Κατίδη και Τόχα και τον Σολτάνι που κινούνταν μαζί τους, έστησε τους Λίμα και Αμπουμπακάρι να μπλοκάρουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού των «κίτρινων» στον άξονα. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να δημιουργεί συνεχώς υπεραρρυθμία στο χώρο του κέντρου και να αποδιοργανώνει την ανάπτυξη του αντιπάλου. Δυστυχώς και ενώ η Δόξα έδειξε να πατάει καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει τις διπλές τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο της, ήρθαν δύο στοιχεία που σημάδεψαν την ροή του παιχνιδιού. Το πρώτο ήταν το γκολ στο 13’ που έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο ευάλωτη είναι η δραμινή ομάδα ακόμη και αμυντικά και το δεύτερο ήταν η αποβολή του Κανακούδη στο 43’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά το γκολ και μέχρι την αποβολή, η Δόξα έδειχνε ότι είχε τις προϋποθέσεις να ζητάει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Όταν όμως μπήκε με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πλέον χάσει όλα της τα στρατηγικά πλεονεκτήματα και πέρασε στον γνωστό αμυντικογενή της ρόλο. Και κάπου στο 79 ήρθε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα.



Καλή στο πρώτο…



Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα πάτησε καλά και μετά το γκολ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Βάντρσον στο 30’ και τον Λίμα στο 36’. Για να έρθει στη φάση του 43’ η αποβολή του Κανακούδη, που έκανε μια προσπάθεια, έχοντας αυτός την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να έχει ορατότητα, και χτύπησε τον αντίπαλο. Υπό άλλες συνθήκες και αν η διαιτησία σέβονταν την Δόξα, η φάση θα μπορούσε να περάσει με μια παρατήρηση, καθώς ο παίκτης της Δόξας είχε ήδη μία κάρτα. Όμως τόσο οι φωνές της κερκίδας, όσο και η ενδοεπικοινωνία των διαιτητών, οδήγησε τον Βοσκάκη στην εύκολη λύση της …αποβολής.



Δυστυχώς όταν είσαι τόσο αδύναμος εκτός έδρας τέτοιες χάρες δεν τις βλέπεις!



…θεατής στο δεύτερο



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης χωρίς να παίξει κάτι τον ιδιαίτερο ήταν αυτός που είχε κάποιες ευκαιρίες, μέτριες κατά κύριο λόγο, με τον Τσέζαρεκ στο 48’ και στο 52’τον Σολτάνι στο 53’ και στο 83’ και τον Μίσελ στο 87’ ενώ ο Βέρτζος παραλίγο να φορτώσει την ομάδας με ένα ακόμη αυτογκόλ στην φάση του 70’ που ευτυχώς τελικά πέρασε ανώδυνα.



ΑΤΟΜΙΚΑ…



Σε πολύ καλή μέρα ο Σέρεμετ, έδειξε να βρίσκει τα πατήματα του καθαρίζοντας πολλές φάσεις, ενώ δεν ευθύνεται σε κανένα από τα δύο γκολ. Μαχητής και πάλι ο Βέρτζος σε καθαρά αμυντικά καθήκοντα απέναντι στον πλέον επικίνδυνο αντίπαλο –Ούμπιντες- τα πήγε πολύ καλά. Κορυφαίος του γηπέδου ο Τριποτσέρης, ενώ ο Λεάντρο αν και ήταν καλός αμυντικά έκανε πολλά επιπόλαια λάθη. Ο Κανακούδης είχε μαχητικότητα όμως με υπερβάλλοντα ζήλο σε πολλές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να του φέρουν νωρίτερα, άλλες …τζάμπα κάρτες. Περιόρισε τον Νέτο αλλά χρεώνεται την αποβολή του και τις επιπτώσεις της. Το δίδυμο των Αμπουμπακάρι και Λίμα έπαιξε εξαιρετικά το ρόλο του. Καθάρισαν τον Σολτάνι, περιορίζοντας την ανάπτυξη του Άρη στο κέντρο. Ο Κουμπρόγλου έτρεξε φιλότιμα αλλά χωρίς ουσία, κυρίως λόγω έλλειψης πείρας. Ο Σικαλιάς μακριά από την θέση του, παίζοντας κατ’ ανάγκη από μπακ σε χάφ, έδειξε ότι στερείται των στοιχείων που χρειάζονται στην θέση αυτή, δηλαδή εκρηκτικότητα και διεισδυτικότητα. Ο Αραβίδης στο ξεκίνημα των φάσεων είχε συμμετοχή αλλά πέρα από εκεί είχε μόνο άσκοπα τρεξίματα. Ο Βαντρσον πάλεψε αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός. Η Δόξα δεν έχει την πολυτέλεια μόνο να χάνει ευκαιρίες, πρέπει να κάνει και γκολ. Από τις αλλαγές ο Σοϊλέδης δεν έδειξε κάτι, ο Έρος έδειξε ανέτοιμος ενώ τέλος ο Κατσικογιάννης μπήκε για να φρεσκάρει την ομάδας αλλά της έδωσε ένα πιο αμυντικογενές πρόσωπο.



Τα γκολ!!!







Στο 13' σέντρα από δεξιά του Νέτο και ο Ούμπιντες με ωραίο ευθύβολο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ κάνοντας το 1-0 !!!



Στο 78' μετά από φάση διαρκείας μπροστά στην εστία της Δόξας η μπάλα στρώθηκε στον Καπετάνο που από καλή θέση μέσα στην περιοχή και αριστερά με δυνατό σουτ και αφού κόντραρε η μπάλα στον Λεάντρο (αλλάζοντας ελαφρώς πορεία ξεγελώντας έτσι τον Σέρεμετ) και γίνεται το 2-0!!!



Διαιτητής Βοσκάκης (Μπιτσίδης -Κουρομπίλια) Κίτρινες:Κανακούδης (9') Σολτάνι (23') Τόχα (25') Κατίδης (42') Κανακούδης (43') Σέρεμετ (43')

AΡΗΣ: Βελλίδης Νέτο Μίσελ Σολτάνι Τόχα Τσέζαρεκ Κατίδης Ντίκο Καζναφέρης (67' Γιαννιώτας) Λαζαρίδης Ούμπιντες



ΔΟΞΑ: Σέρεμετ Τριποτσέρης Βέρτζος Λεάντρο Κανακούδης Λίμα Αμπουμπακάρι (77' Κατσικογιάννης) Σικαλιάς Κουμπρόγλου (57' Σοϊλέδης) Αραβίδης (72' Έρος) Βάντερσον







*Ελάχιστος ο κόσμος μέσα στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη. ακόμη και αυτοί οι λίγοι είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στις τηλεοπτικές οθόνες που έδειχναν τον αγώνα μπάσκετ του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Μόλις όμως τελείωσε το μπάσκετ πάνω από 6000 κόσμος (6105 εισιτήρια) μπήκανε μέσα σε λίγα λεπτά και άλλαξε άρδην η ατμόσφαιρα του γηπέδου.



*Κόντα στην αποστολή ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Δόξα Αντώνης Κασδοβασίλης που οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στην καθημερινότητα της δραμινής ΠΑΕ.

*Με την επίβλεψη του Κώστα Παπαδόπουλου, βοηθού του Μάκη Κατσαβάκη έγινε η προθέρμανση των "μαυραετών".



*Yellow (κίτρινο) λέγεται το περιοδικό που διανέμεται από την ΠΑΕ Άρης. Ένα εξαιρετικά χρήσιμο τεύχος που κάτι παρόμοιο είχε ...κάποτε και η Δόξα

*Κόντα στην αποστολή ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Δόξα Αντώνης Κασδοβασίλης που οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στην καθημερινότητα της δραμινής ΠΑΕ.



*Κόντα στην αποστολή ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Δόξα Αντώνης Κασδοβασίλης που οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στην καθημερινότητα της δραμινής ΠΑΕ.



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ



ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ:



«Είχαμε βελτιωμένη εικόνα και ήρθαμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα. Πολύ ενθαρρυντική η παρουσία μας με δεδομένη την δυναμικότητα του Αρη. Είχαμε αξιοπρεπή παρουσία αλλά η ικανότητα του Αρη δεν μας άφησε περιθώρια. Αν συνεχίζαμε με έντεκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω θα διεκδικούσαμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και περισσότερο να συντονιστούμε στο πρέσινγκ. Εύχομαι υγεία σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και στον Αρη ότι καλύτερο, να κερδίσει το χαμένο έδαφος και το Κύπελλο όσο γίνεται να πάει πιο ψηλά και να το πάρει.



Περιμένουμε την ενίσχυση σαν μάννα εξ’ ουρανού. Επί είκοσι λεπτά προσπαθούσα να τον καλμάρω, σίγουρα θα έχει επίπληξη. Πρέπει να κοπούν κάποιες νοοτροπίες γιατί κι εγώ έχω νεύρα αλλά είμαι αναγκασμένος να τα αφήσω έξω από τον αγώνα.



Ο Αρης έχει πολλές δυνατότητες, σε όλες τις γραμμές, ξεκίνησε βαθμολογικά άσχημα, αγωνιστικά μπορούσε. Με ένα σερί 5-6 παιχνιδιών, μπορεί να καλύψει το έδαφος. Βγαίνουν νέα παιδιά και αυτό είναι μονόδρομος με βάση την κρίση που υπάρχει στη χώρα μας.»







ΠΡΟΜΠΙΕΡΣ:



«Έκπληκτος που αν και κερδίσαμε βλέπω λίγους δημοσιογράφους. Σε σύγκριση με το τελευταίο ματς που είχαμε ισοπαλία. Παρέλειψα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν βασικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, περιμέναμε να είναι δύσκολος αγώνας. Επειδή τις τελευταίες ώρες είδα πάλι μερικούς αγώνες με βοήθησε να βγάλω συμπεράσματα για τον αγώνα. Είναι από τα παιχνίδια που η μία ομάδα νομίζει ότι έχει πάρει το αποτέλεσμα πριν καν μπει στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Δεν τα δίνω μόνο στη 18άδα αλλά σε όλους τους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος γιατί στην οργανωμένη άμυνα έχουμε βελτιωθεί και δημιουργήσαμε ευκαιρίες περισσότερες από άλλους αγώνες. Εντόπισα όμως και προβλήματα που θα τα διορθώσουμε την επόμενη εβδομάδα, δεν υπάρχει πολύς χρόνος γιατί έχουμε βαρύ πρόγραμμα μέσα στον επόμενο μήνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες γιατί δεν παραπονέθηκε κανείς ενώ δουλεύαμε μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων. Καλό βήμα για την ομάδα, κερδίσαμε δύο παιχνίδια συνεχόμενα και αυτό μας βοηθάει για της συνέχεια.



Για τον Παπαστεριανό: Αυτή τη στιγμή προπονείται στο β γκρουπ. Εμείς δουλεύουμε με το πρώτο γκρουπ και οι 28 που προπονούνται είναι αυτοί που λαμβάνονται υπόψη. Αυτό που άλλαξε είναι ότι απλά παίζουν κάποιοι άλλοι τώρα.



-Εμείς σε αυτό το ματς είχαμε ευκαιρίες βάλαμε γκολ, σε κάποια πράγματα ήμασταν βελτιωμένοι και μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος κάποια στιγμή ήταν δυσαρεστημένος αλλά εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να έχουμε κατοχή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και μπάλα και από αυτή την άποψη ήμασταν βελτιωμένοι.



-Αρχικά να πω ότι διάβασα ότι θέλουμε έναν τερματοφύλακα. Αυτό δεν ισχύει. Είμαι ικανοποιημένος από τον Βελλίδη και αυτή τη στιγμή δεν κάνω σκέψεις για μεταγραφές γιατί έχουμε ήδη έναν μεγάλο αριθμό παικτών στην ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι είτε στην αγγλική ή στην γερμανική αγορά αλλά το βασικότερο είναι να έχει ένα γκρουπ παικτών το οποίο μπορεί να χειριστεί. Μπορούμε να μιλάμε για πολλούς παίκτες και να λέμε πολλά. Έχω εντοπίσει το πρόβλημα και ξέρω που πρέπει να δουλέψουμε με την ομάδα. Το κύριο μας πρόβλημα ήταν ότι δεν κερδίζαμε τους αγώνες. Σιγά σιγά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κερδίζει παιχνίδια και στην πορεία θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Για μένα ήταν σημαντικό να δω τους παίκτες και να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα γι αυτούς. Τους έβλεπα και στις προπονήσεις, την συμπεριφορά και τη διάθεση τους. Σίγουρα θα βρεθούμε με την διοίκηση και θα συζητήσουμε κάποια πράγματα αλλά δεν θα έρθει κανένας τερματοφύλακας από την Πολωνία.



Έχω υπόψη μου ότι τώρα που έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, κάνουμε ειδική προετοιμασία και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη συνέχεια. Θα πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα. Δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση για να τους έχω όλους έτοιμους γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστούν όλοι στην ομάδα.



Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα. Κάποιοι αγώνες κερδίζονται κάποιοι χάνονται αλλά πάντα θα πρέπει να παραμένουμε άνθρωποι. Το λέω αυτό γιατί έχω τον πατέρα μου εδώ και 12 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι και ξέρω πως είναι αυτά τα πράγματα. Αν δουλέψουμε καλά θα έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Εύχομαι να έχουμε νίκες και να δίνουμε χαρά στον κόσμο».



«Έκπληκτος που αν και κερδίσαμε βλέπω λίγους δημοσιογράφους. Σε σύγκριση με το τελευταίο ματς που είχαμε ισοπαλία. Παρέλειψα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν βασικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, περιμέναμε να είναι δύσκολος αγώνας. Επειδή τις τελευταίες ώρες είδα πάλι μερικούς αγώνες με βοήθησε να βγάλω συμπεράσματα για τον αγώνα. Είναι από τα παιχνίδια που η μία ομάδα νομίζει ότι έχει πάρει το αποτέλεσμα πριν καν μπει στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Δεν τα δίνω μόνο στη 18άδα αλλά σε όλους τους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος γιατί στην οργανωμένη άμυνα έχουμε βελτιωθεί και δημιουργήσαμε ευκαιρίες περισσότερες από άλλους αγώνες. Εντόπισα όμως και προβλήματα που θα τα διορθώσουμε την επόμενη εβδομάδα, δεν υπάρχει πολύς χρόνος γιατί έχουμε βαρύ πρόγραμμα μέσα στον επόμενο μήνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες γιατί δεν παραπονέθηκε κανείς ενώ δουλεύαμε μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων. Καλό βήμα για την ομάδα, κερδίσαμε δύο παιχνίδια συνεχόμενα και αυτό μας βοηθάει για της συνέχεια.



Για τον Παπαστεριανό: Αυτή τη στιγμή προπονείται στο β γκρουπ. Εμείς δουλεύουμε με το πρώτο γκρουπ και οι 28 που προπονούνται είναι αυτοί που λαμβάνονται υπόψη. Αυτό που άλλαξε είναι ότι απλά παίζουν κάποιοι άλλοι τώρα.



-Εμείς σε αυτό το ματς είχαμε ευκαιρίες βάλαμε γκολ, σε κάποια πράγματα ήμασταν βελτιωμένοι και μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος κάποια στιγμή ήταν δυσαρεστημένος αλλά εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να έχουμε κατοχή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και μπάλα και από αυτή την άποψη ήμασταν βελτιωμένοι.



-Αρχικά να πω ότι διάβασα ότι θέλουμε έναν τερματοφύλακα. Αυτό δεν ισχύει. Είμαι ικανοποιημένος από τον Βελλίδη και αυτή τη στιγμή δεν κάνω σκέψεις για μεταγραφές γιατί έχουμε ήδη έναν μεγάλο αριθμό παικτών στην ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι είτε στην αγγλική ή στην γερμανική αγορά αλλά το βασικότερο είναι να έχει ένα γκρουπ παικτών το οποίο μπορεί να χειριστεί. Μπορούμε να μιλάμε για πολλούς παίκτες και να λέμε πολλά. Έχω εντοπίσει το πρόβλημα και ξέρω που πρέπει να δουλέψουμε με την ομάδα. Το κύριο μας πρόβλημα ήταν ότι δεν κερδίζαμε τους αγώνες. Σιγά σιγά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κερδίζει παιχνίδια και στην πορεία θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Για μένα ήταν σημαντικό να δω τους παίκτες και να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα γι αυτούς. Τους έβλεπα και στις προπονήσεις, την συμπεριφορά και τη διάθεση τους. Σίγουρα θα βρεθούμε με την διοίκηση και θα συζητήσουμε κάποια πράγματα αλλά δεν θα έρθει κανένας τερματοφύλακας από την Πολωνία.



Έχω υπόψη μου ότι τώρα που έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, κάνουμε ειδική προετοιμασία και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη συνέχεια. Θα πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα. Δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση για να τους έχω όλους έτοιμους γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστούν όλοι στην ομάδα.



Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα. Κάποιοι αγώνες κερδίζονται κάποιοι χάνονται αλλά πάντα θα πρέπει να παραμένουμε άνθρωποι. Το λέω αυτό γιατί έχω τον πατέρα μου εδώ και 12 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι και ξέρω πως είναι αυτά τα πράγματα. Αν δουλέψουμε καλά θα έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Εύχομαι να έχουμε νίκες και να δίνουμε χαρά στον κόσμο».



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/9876-live-0-0-0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: