.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0 3 ΔΕΚ 2011 14η αγ. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Εκατέρωθεν ευκαιρίες, δίκαιο το «Χ»


ΔΟΞΑΤΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0: Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος, Δοξάτο και Πανδραμαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο, αφού και οι δύο αντίπαλοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Οι γηπεδούχοι προέρ
χονταν από αποκλεισμό στην παράταση μεσοβδόμα
 δα για το κύπελλο κι έπαιξαν όλο ουσιαστικά το ματς με δέκα παίκτες, από την άλλη μεριά η νεανική ομάδα του Πανδραμαϊκού συνέχισε τις καλές εμφανίσεις.


 Μόλις στο πρώτο λεπτό σέντρα του Κωταϊδη, σύγχυση στην περιοχή, ακολούθησε πλασέ κι ο Μπαρμπουτέλης στη γραμμή σταμάτησε την μπάλα με το χέρι (πέναλτι και αποβολή). Το εκτέλεσε ο Μοσχίδης, όμως απέκρουσε ωραία ο Παναγιωτόπουλος. Στο 25΄ διαγώνιο σουτ του Σερέτη απέκρουσε ο Κουζμιντσούκ, στο 45΄ μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ, ο Σιαματάς εξαπέλυσε σουτ έξω από την περιοχή στο κάθετο δοκάρι. Στο 47΄ ο Κωταϊδης επιχείρησε μπάσιμο, αλλά το αριστερό σουτ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 54΄, όταν ο Βασιλακάκης βρέθηκε απέναντι από τον Κουζμιντσούκ, σούταρε κι απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας. Στο 67΄ ο Κωταϊδης έπιασε συρτό σουτ, η μπάλα αναπήδησε προ του Παναγιωτόπουλου, που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 70΄ ο Χάρης Ιωαννίδης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τους Φιλίππους διακρίθηκαν οι Παναγιωτόπουλος, Σιαματάς, Ντίνας και Σερέτης, από τον Πανδραμαϊκό οι Κουζμιντσούκ, Καρβούνης, Κωταϊδης, Παπαντωνίου και Μητρούσης. Πολύ καλή η διαιτησία του Κοτσάνη (Χαραλαμπίδης, Σπύρογλου).

ΔΟΞΑΤΟ: Παναγιωτόπουλος, Τουρφαντίδης (69΄ λ.τ. Καρατζόγλου), Μπαρμπουτέλης, Μόσχος, Σιαματάς, Τουλούπης, Βασιλακάκης (92΄ Ψαρράς), Ντίνας, Σερέτης, Θεοφανίδης, Στέλιος Ιωαννίδης (83΄ Κωνσταντινίδης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κουζμιντσούκ, Κελεσίδης, Καρβούνης, Μητρούσης, Παπαντωνίου (68΄ Χάρης Ιωανίδης), Κωταϊδης, Σαϊνίδης, Λυμπερίδης (46΄ Γρηγοριάδης), Μοσχίδης (80΄ Καρυπίδης), Λειβαρτζινός, Καλαϊτζίδης.



«ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ»: Μετά από τον αγώνα, οι προπονητές των δύο ομάδων συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο:





ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ (Πανδραμαϊκός): Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την απόδοσή τους. Ο αντίπαλος αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο σχεδόν σε όλο το ματς, έδειξε πως είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην κατηγορία. Στο πρώτο μέρος έκλεισε τους διαδρόμους και δεν μπορέσαμε να κάνουμε φάση, πέρα από το πέναλτι. Στην επανάληψη, ανεβήκαμε κάπως σε απόδοση, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αν και νομίζω πως η ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (Δοξάτο): Στο σημερινό παιχνίδι έπρεπε να ξεπεράσουμε την κούραση από το ματς κυπέλλου και το ψυχολογικό βάρος που είχαν οι παίκτες από όσα συνέβησαν σ΄ εκείνο το παιχνίδι. Όσοι ξέρουν μπάλα, είδαν τι έγινε. Ξεπεράσαμε το πρόβλημα της κούρασης, παίζουμε με τους ίδιους ποδοσφαιριστές, ξεπεράσαμε και το αριθμητικό μειονέκτημα και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, κυρίως στους δικούς μου, που ανεβαίνουν ένα Γολγοθά. Δεν προλαβαίνουμε να πούμε «δόξα τω Θεώ» και λέμε «βοήθα Παναγιά»! Περιμένω, πάντως, καλύτερη συνέχεια, με την επιστροφή των τραυματιών και των τιμωρημένων. Συγχαρητήρια και στον Πανδραμαϊκό για το νεανικό σύνολο που διαθέτει.

ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=8794


Τα αποτελέσματα

A1 ΕΠΣΔ 14η Αγωνιστική
ΑΕ Καλαμπακιου Ηρακλης Μαυροβατου 2-1
Φιλιπποι Δοξατου ΑΟ Πανδραμαϊκος 0-0

Αρης Φωτολιβους Μεγας Αλεξ. Αγ. Αθανασιου 2-1
Ατρομητος Περιθωριου Ακριτας Κ. Νευροκοπιου 0-0

Κεραυνος Μοναστηρακιου Εθν. Αστηρ Καλλιφυτου 3-1
Δοξα Πετρουσας Αρης Πλατανιας 3-0 α.α.

Βαθμολογία

1 Αρης Φωτολίβους 28
2 Φίλιπποι Δοξάτου 26
3 Ατρόμητος Περιθωρίου 25
4 ΑΟ Πανδραμαϊκός 25
5 Δόξα Πετρούσας 24
6 Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 22
7 Κεραυνος Μοναστηρακίου 21
8 Μέγας Αλ. Αγ. Αθανασίου 18
9 ΑΕ Καλαμπακίου 17
10 Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου 14
11 Ηρακλής Μαυροβάτου 9
12 Αρης Πλατανιάς 0
















Δεν υπάρχουν σχόλια: