.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ


Σίγουρα το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα από τότε που εφαρμόζεται το "μέτρο" της Α-1 είναι το φετινό εδώ στο νομό μας..

Σε κάθε αγωνιστική γίνονται πολυ καλά παιχνίδια και καμία ομάδα φέτος δεν "νικάει" από τα αποδυτήρια που λέμε, να είναι δηλαδή πανίσχυρη..






Ακόμη κι όταν έχεις τους τριπλάσιους βαθμούς από τον αντίπαλό σου και προηγείσαι με 2-0 μερικά λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, το παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής!
Σε ακόμη έναν αγώνα οι Φίλιπποι δεν παρουσιάστηκαν με το "καλό τους πρόσωπο" κι ας δήλωσε ο προπονητής του Μαυροβάτου, μετά το τέλος του αγώνα, πως το Δοξάτο ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος..

Άραγε τι θα έλεγε αν η απόδοση των "λιονταριών" ήταν αυτή που μας έχουν συνηθίσει στα περισσότερα παιχνίδια φέτος;

Το 1ο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια καλά σουτ, πάντως σε καμμία περίπτωση δε φαινόταν πως έπαιζε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας με τον τελευταίο..

Η αλήθεια είναι πως και ο αγωνιστικός χώρος είχε το μαύρο του το χάλι, και το να κάνει κανείς κοντρόλ σε μια σχετικά δυνατή πάσα ήταν κατόρθωμα(!) αφού η μπάλα συνεχώς αναπηδούσε και πήγαινε όπου ήθελε ο αγωνιστικός χώρος και όχι αυτός που την μεταβίβαζε! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ποδοσφαιριστές του κ. Βασιλειάδη να κάνουν το γνωστό γρήγορο παιχνίδι τους και οι γηπεδούχοι να προλαβαίνουν να καλύπτουν τους χώρους σχετικά εύκολα, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσουν τον Ντίνα ως σέντερ-φορ(!)..

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά με την είσοδο του Βασιλακάκη κυρίως, αλλά και το "ανέβασμα" όλης της ομάδας γενικότερα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δύο όμορφα τέρματα με τους Σερέτη και Βασιλακάκη, συνέχισαν να πιέζουν και να "πατάνε" την περιοχή του αντιπάλου χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες και όλα έδειχναν ότι οι Φίλιπποι θα έφευγαν απο τον Μαυρόβατο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Χρειάστηκαν όμως μόλις δύο στημένες φάσεις για να πετύχουν οι γηπεδούχοι δύο εύκολα τέρματα (και στα δύο γκολ έμοιαζαν σαν υπνωτισμένοι οι ποδοσφαιριστές των Φιλίππων και ίσως αν αγωνιζόταν ο Θόδωρος Σιαματάς να υπήρχε διαφορετική εξέλιξη..) και αν ήταν λίγο ακόμη τυχεροί οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν μια μεγάλη νίκη με τη λήξη σχεδόν του αγώνα..

Πάντως, εκτός από την απώλεια των βαθμών η ατυχία συνεχίζεται για τους Φιλίππους αφού και ο Γιώργος Ντίνας έγινε αναγκαστική αλλαγή..

Οι απουσίες και σε αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικές για τους Φιλίππους (Σιαματάς, Μπουμπέκης, Παντζαρίδης, Παναγιωτόπουλος και μην ξεχνάμε πως φέτος από πολύ νωρίς εκτός είναι ο Πετράς λόγω τραυματισμού..), αλλά ευτυχώς η ομάδα του Δοξάτου έχει αρκετό "βάθος" και καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη θέση..

Σχετικά με τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι τώρα, έχω να σημειώσω το εξής απλό: Οι φίλαθλοι των Φιλίππων δεν ξεπερνούσαν τους τριάντα, άντε να μου ξέφυγαν και καμιά δεκαριά ακόμη, πάνω από σαράντα πάντως δεν βρέθηκαν στο γήπεδο του Μαυροβάτου, όταν οι καιρικές συνθήκες ήταν θαυμάσιες(αλήθεια, πόσο καιρό έχει να βρέξει στην περιοχή μας;) η απόσταση μεταξύ Δοξάτου - Μαυροβάτου είναι δεν είναι 10 λεπτά και οι Φίλιπποι, παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, βρισκόντουσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας..

Η μεγάλη μάζα όσων Δοξατινών αγαπούν το ποδόσφαιρο, δυστυχώς, έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα και δεν ξέρω πλεόν αν ποτέ θα σταθούν δίπλα της, ακόμη και αν έρθουν τίτλοι..

Ακόμη και οι blue devils, που για άλλη μια φορά βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και την ενίσχυσαν δυναμικά, είναι πολύ λίγοι σε αριθμό, ανάλογα πάντα με τον πληθυσμό του Δοξάτου, πράγμα που δείχνει πως και οι μικρότερες ηλικίες δεν είναι κοντά στην ομάδα..

Όσο για τους φιλάθλους τους γηπεδούχων, κι αυτοί δεν ήταν πολλοί, αλλά βρισκόντουσαν σε "στρατηγικές" θέσεις, πίσω από τους βοηθούς και πίσω από τη μια εστία, δεν ξέφυγαν από τα όρια, αλλά φυσικά βοήθησαν αρκετά την ομάδα τους..


Τα ευχάριστα όμως για την ομάδα του Δοξάτου ήρθαν από το ραδιόφωνο: Οι άλλοι δύο συγκάτοικοι της κορυφής είχαν απώλειες βαθμών και αυτοί! Το Περιθώρι έχασε από τον Πανδραμαϊκό και το Φωτολίβος ισοφαρίστηκε μέσα στο Καλαμπάκι στο 90'!

Και δεν μπορούμε πλέον να λέμε πως το πρωτάθλημα "έχει πολύ δρόμο ακόμη..". Σαφώς και υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμη, αλλά όπως αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική, δεν θα υπάρχει κανένα "εύκολο" παιχνίδι από δω και πέρα και κανείς δεν φοβάται το "όνομα" ή την βαθμολογική θέση του άλλου. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά και για να βρεθεί μια ομάδα από το ναδίρ στο ζενίθ δεν χρειάζονται πολλά, οπότε κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος, και σημαντική κάθε απώλεια των αντιπάλων..

Εξάλλου, η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποιές ομάδες και πόσο θα ενισχυθούν..

Μεταφέρω εδώ το ρεπορτάζ για την 13η αγ. από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Ήχώ της Δράμας":

Οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011 08:06
Επιμέλεια-σχόλιο:Αντώνης Μπαρμπαρής

(Μέλος της ΕΣΗΕΜΘ του ΠΣΑΤ και της AIPS)

Η αγωνία συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο μετά και από αυτή την αγωνιστική. Κανείς από τους τρείς που μοιράζονται την πρώτη θέση δε κατάφερε να πάρει τη νίκη. Συγκεκριμένα, το Φωτολίβος δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ ακόμα πιο συγκλονιστική ήταν η ισοπαλία στο Μαυρόβατο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δυο τέρματα, πιθανόν να νόμισαν ότι τελείωσε το παιχνίδι, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετη άποψη, φέρνοντας το ματς στα ίσα.



Ο τρίτος που ήταν στην κορυφή, ο Ατρόμητος Περιθωρίου, ηττήθηκε από τον Πανδραμαικό και έπεσε από αυτήν. Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το Νευροκόπι νίκησε την Πετρούσα πλησιάζοντας και αυτό στις πρώτες θέσεις. Ενώ τέλος, ο Άγιος Αθανάσιος νίκησε το Μοναστηράκι. Διαβάστε παρακάτω, όλα τα αποτελέσματα με τα αναλυτικά στοιχεία των αγώνων της 13ης αγωνιστικής και τους σκόρερ, ενώ μη χάσετε στο φύλλο της Τρίτης της εφημερίδας ΗΧΩ, τα παραλειπόμενα της Α1 κατηγορίας, με τους κορυφαίους των αγώνων του Σαββάτου, όπως και τις δηλώσεις των προπονητών.

Μαυρόβατος –
Δοξάτο: 2-2
Αν και στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις, στο δεύτερο ημίχρονο όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Μαυροβάτου έζησαν ένα πραγματικό θρίλερ. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν δυο φορές, τελικά δε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και με πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα (δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά)και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 63΄ο Σερέτης με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 64΄ ο Βασιλακάκης με σουτ έγραψε το 0-2.
Στο 78΄ο Βασιλακάκης σε τετ-α-τετ ολιγώρησε και δεν πρόλαβε να πλασάρει.
Στο 82΄ο Γ.Αμανατίδης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.
Στο 83΄ο Σαρηπαυλίδης με σουτ έφερε το ματς στα ίσια (2-2).
Διαιτητές: Πουλικίδης (Αβραμίδης – Μιμάνης)

Μαυρόβατος: Βεζακιάδης, Γ.Μαυρίδης (76΄Παρχαρίδης), Συμεωνίδης, Σ.Αμανατίδης (85΄Καβαζίδης), Καράκελες, Παντελίδης, Καλατζίδης, Ι.Αμανατίδης, Μετσικίδης, Λ.Αμανατίδης (46΄Νικολαίδης), Σαρηπαυλίδης

Δοξάτο: Βεζυρτζόγλου, Τουρφαντίδης, Μπαρμπουτέλης, Μόσχος, Ντίνας (60΄λ.τ. Αποστολίδης), Τουλούπης, Χατζηνικολαίδης (46΄Βασιλακάκης), Ζάχαρης, Θεοφανίδης (77΄Καρατζόγλου), Ιωαννίδης, Σερέτης

Καλαμπάκι –
Φωτολίβος: 1-1
Τη νίκη κρατούσαν μέχρι το τέλος οι παίκτες του Μ.Γρηγοριάδη, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτός δεν ήταν άλλος από το Ράντο Πέτρο που με το τέρμα που πέτυχε χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, αφήνοντας στα “κρύα του λουτρού” το Φωτολίβος.

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 20΄ πλασέ του Ράντο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 35΄ο Ντρούγκας με σουτ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 88΄ ο Ράντο Πέτρο σούταρε, ο Χριστοφορίδης απέκρουσε σωτήρια αλλά στην επαναφορά με προβολή ο Μιχαηλίδης μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
Διαιτητές: Δάντης (Γρηγοριάδης – Κεσαπίδης)

Καλαμπάκι: Σαραλιώτης, Κατσαβουνίδης, Ράντος, Γρηγοριάδης, Κλόκερι, Μιχαηλίδης, Μπαντής (46΄Γκαρλιαρίδης), Τσεκούρας (75΄Τζαβίδης), Κονδυλίδης (70΄Στρατηγέλης), Μποζίνης, Παπαδόπουλος
Φωτολίβος: Δικταπανίδης Αν, Χατζημπουργάνης, Χριστοφορίδης, Δικταπανίδης Θ, Παρασκευάς Χ, Παρασκευάς Γ, Σαμαράς (88΄Σουμπάκης), Γεωργιάδης (60΄Χατζησαββίδης), Ντρούγκας, Ρουμελιώτης (80΄Λ.Χαρέμι), Χατζίδης

Πανδραμαικός –
Περιθώρι: 3-1
Πολύ όμορφο παιχνίδι είχαμε στο γήπεδο του Πανδραμαικού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι παίκτες του Μ.Μαχαιρίδη και με πρωταγωνιστή το Μοσχίδη που σκόραρε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, έκαναν την ανατροπή και πήραν το τρίποντο.

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 13΄κεφαλιά του Κεσίδη, με υπερένταση έδιωξε ο τερματοφύλακας.
Στο 20΄σουτ του Υψηλού, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 25΄ ο Κεσίδης μόνος σε κενή εστία έκανε τη κεφαλιά αλλά απέκρουσε πάνω στη γραμμή αντίπαλος αμυντικός.
Στο 35΄ κέρδισε πέναλτι το Περιθώρι μετά από ανατροπή του Πιστικού. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κεσίδης κάνοντας το 0-1.
Στο 45΄+1 μετά από πάσα του Κωταίδη, ο Μοσχίδης με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 49΄ ο Μοσχίδης μετά από έξοχη πάσα του Κωταίδη, βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ κάνει το 2-1.
Στο 72΄ με κεφαλιά ο Μοσχίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο 88΄ με εκπληκτικό πλασέ του Αλέξη Γρηγοριάδη, καθάρισαν την υπόθεση νίκη οι παίκτες του Πανδραμαικού κάνοντας το 3-1.
Αποβολή:78΄ Κατσακίδης
Διαιτητές: Θεοφανίδης (Χατζηνάκος – Παρχαρίδης)

Πανδραμαικός: Κούζμιτσουκ, Κελεσίδης, Κωταίδης (88΄Βάντσης), Μπερνεάνου (35΄λ.τ.Παπαντωνίου), Καλαιτζίδης, Ιωαννίδης, Γρηγοριάδης, Σαινίδης, Λιβαρτζηνός (90+2΄Βογιατζής), Μοσχίδης, Καρβούνης

Περιθώρι: Σιδηρόπουλος, Κεσίδης, Κατσακίδης, Κουσίδης, Αλ.Δεληκωστίδης, Περσιανλής (80΄Πολυμέροβ), Μελισσίδης, Παναηλίδης (70΄Αλέξοβ), Υψηλός, Πιστικός, Καραλίεβ (60΄Δερμετζής)

Άγιος Αθανάσιος –
Μοναστηράκι: 3-0

Μετά το ρεπό του ο “Μέγας” εμφανίστηκε πιο φρέσκος και υπέταξε τον Κεραυνό. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα τρία γκολ της νίκης τους στο δεύτερο μέρος και ανέβηκαν και άλλο στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, παρότι όπως μας είπαν ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δε κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι έκαναν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 15΄κεφαλιά του Κέρα από κοντά κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.
Στο 30΄πλασέ σε κενή εστία από τον Περάκη που έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 65΄ο Καραγιαννίδης με σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 80΄πλασέ του Κιάκου από τη μικρή περιοχή, απέκρουσε ο Μαυρίδης σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 87΄ο Σαββίδης με πλασέ γράφει το 2-0.
Στο 90+3 ο Σαββίδης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε διαμορφώνοντας το τελικό 3-0
Διαιτητές: Λουκίδης (Παπαντωνίου – Παπαμιχαήλ)

Άγιος Αθανάσιος: Μαυρίδης, Τουματζίδης, Τιλιγκερίδης, Γρηγοριάδης, Αποστολίδης, Αριτζής (90΄Δραγουδάκης), Καραγιαννίδης, Σκάρογλου, Κωφίδης (77΄ Στ.Παπαδόπουλος), Γ.Παπαδόπουλος (83΄Τιγκιτζίδης), Σαββίδης

Μοναστηράκι: Μητρούσης, Φυσεκίδης, Σαμολαδάς (46΄Δ.Λουκάς), Γκαιτατζής, Α.Ν.Λουκάς (70΄Χιντζίδης), Κιάκος, Κέρας, Μπεζυργιάννης, Κανελόπουλος, Περάκης, Βασλής

Νευροκόπι –
Πετρούσα: 1-0

Με πρωταγωνιστή στο σκοράρισμα για άλλο ένα παιχνίδι τον Αντώνη Παπάζη, ο Ακρίτας νίκησε στο ντέρμπι την Πετρούσα πλησιάζοντας και άλλο στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα τους, δεν απομακρύνθηκαν και πολύ από την κορυφή, καθώς τους βόλεψαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Οι φάσεις του αγώνα
Στο 22΄ πάσα του Νικολαΐδη στον Παπαδόπουλο που πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι στέλνο9ντας τη μπάλα άουτ.
Στο 49΄΄πάσα του Κεσσόπουλου στον Παπάζη που με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι γράφοντας το 1-0.
Στο 65΄ διείσδυση από τα δεξιά του Κύρτση και παράλληλη σέντρα στον Ταξίδη που μόνος σε κενή εστία, έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 75΄ διείσδυση από τα αριστερά, έγινε μια μπαλιά στο ύψος της περιοχής και ο Σαββίδης ανενόχλητος πλάσαρε άουτ.
Στο 77΄πάσα του Παπάζη στον Τσενεκλίδη που δίνει στον Οικονομίδη, ο τελευταίος πήγε να σουτάρει, αλλά τον πρόλαβε αντίπαλος αμυντικός.
Στο 89΄ φεύγει ο Στεφανίδης από το κέντρο μόνος του, σούταρε αλλά απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Διαιτητές: Κύζας (Βάντσης – Ανδρέογλου)

Νευροκόπι: Λαζαρίδης, Κατιρτσίδης, Χατζηγεωργιάδης, Οικονομίδης, Μουσμουλίδης, Χριστιανίδης (64΄Τσεπνίδης), Νικολαΐδης, Παπάζης (86΄Στεφανίδης), Κεσσόπουλος (72΄Τσενεκλίδης), Αστερίου, Παπαδόπουλος

Πετρούσα: Βέργος, Κότιος Γ, Ξενίδης (75΄Μπάτσιος), Ράπτης (50΄Ταξίδης), Κότιος Δ, Παπαθεοδώρου, Κύρτσης, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Τσάντας, Γεωργιάδης

Πλατανιά – Καλλίφυτος: 0-3 (α.α.)

Με έγγραφο που απέστειλε η Πλατανιά, γνωστοποίησε πως δε θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Καλλιφύτου, παίρνει το ματς στα “χαρτιά” με σκορ 3-0, ενώ κάθε σύλλογος που θα έχει στο πρόγραμμα να αγωνιστεί με την Πλατανιά, θα κατακτά ξεκούραστα τους τρείς βαθμούς.

ΣΚΟΡΕΡ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

10 ΓΚΟΛ:
Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ)
9 ΓΚΟΛ:
ΜΟΣΧΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ)
8 ΓΚΟΛ:
ΜΠΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
7 ΓΚΟΛ:
Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΝΤΡΟΥΓΚΑΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

6 ΓΚΟΛ:
Λ.ΧΑΡΕΜΙ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΜΟΣΧΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ)
5 ΓΚΟΛ:
ΠΑΠΑΖΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ)
4 ΓΚΟΛ:
ΜΕΤΣΙΚΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), ΚΙΑΚΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ), ΑΛ.ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΠΑΝΑΗΛΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΚΕΡΑΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ), ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ)
3 ΓΚΟΛ:
ΠΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΜΠΟΥΜΠΕΚΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΣΤ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), Δ.ΚΩΦΙΔΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΠΟΛΥΜΕΡΟΒ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ)
2 ΓΚΟΛ:
ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΣΑΜΑΡΑΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΣΑΙΝΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΑΜΠΕΣΛΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΣΙΑΜΑΤΑΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΠΙΣΤΙΚΟΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΚΕΣΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΤΟΝΔΡΙ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), Γ.ΚΥΡΤΣΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΥΨΗΛΟΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΗΛΙΑΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), Θ.ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΝΤΙΝΑΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ), ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΣΕΡΕΤΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΑΛ.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ)
1 ΓΚΟΛ:
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΤΣΕΠΝΙΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΜΥΓΑΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΖΑΧΑΡΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), ΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΓΚΑΡΛΙΑΡΙΔΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), ΛΙΒΑΡΤΖΗΝΟΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΤΣΙΑΝΤΑΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), Π.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), Θ.ΤΑΞΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΒΑΦΑΚΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΑΡΙΤΖΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΤΟΥΡΓΑΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΑΣΤΕΡΙΟΥ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΜΠΕΡΝΕΑΝΟΥ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΨΑΡΑΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), Δ.ΛΟΥΚΑΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ), Δ.ΚΟΤΙΟΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΓΙΑΡΙΤΖΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), Χ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΜΟΣΧΟΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΚΟΥΣΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΚΡΙΤΟΓΛΟΥ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), Γ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), ΣΑΡΗΠΑΥΛΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), ΡΑΝΤΟ ΠΕΤΡΟ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ).)

ΠΗΓΗ: http://www.hxo.gr/news/index.html

Βαθμολογία

1. ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 252. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 25
3. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ 24
4. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 24
5. Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 21
6. ΠΕΤΡΟΥΣΑ 21
7. ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 18
8. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 18
9. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 14
10. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 14
11. ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ 9
12. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 0








Δεν υπάρχουν σχόλια: