.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

Εφ. Χουριέτ 24-9-2011



Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Η ομάδα των Τούρκων χάκερ της Ημισελήνου που ζούνε στο εξωτερικό και είχαν ανακοινώσει πως κήρυξαν πόλεμο ενάντια στην ομάδα Anonymous που είχε επιτεθεί σε επίσημες ιστοσελίδες της Τουρκίας, ανακοίνωσε πως αρχίζει ψηφιακό πόλεμο ενάντια στις κυβερνήσεις της Κύπρου και του Ισραήλ.


Με βάση την είδηση του πρακτορείου Ντογάν σε συνάντηση που έγινε στο Άκτσαϊ του Μπαλικεσίρ, οι ιδρυτές της ομάδας της Ημισελήνου – που είναι γνωστή ως ο πρώτος ψηφιακός στρατός- με τα κωδικά ονόματα Τζεντκάν, Μπαρμπαρός και Κερεμσάχ Νογιάν αποφάσισαν να επιτεθούνε.

Οι ανώτατοι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα προβούνε σε ευρείες επιθέσεις σε χώρες της Ε.Ε. , του Ισραήλ και του Ελληνοκυπριακού τομέα. Ανέφεραν πως στόχος των επιθέσεων δεν θα είναι η προσωρινή ζημιά αλλά πως θα υπάρξει στόχευση για κατάρρευση και του σέρβερ, ενώ ανέφεραν πως ιδιαίτερα θα στοχευτούνε οι στρατιωτικοί σέρβερ.

Σε περίπτωση που υπάρξει μια οποιαδήποτε επέμβαση στα τουρκικά πλοία στην Μεσόγειο, οι υπεύθυνοι της ομάδας θα καταλάβουν τις τραπεζικές ιστοσελίδες Κύπρου και Ελλάδας και θα καταρρίψουν το τραπεζικό σύστημα.

Ανέφεραν πως εντόπισαν σοβαρές ελλείψεις στην ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος και ότι κατέχουν τις γνώσεις και την ικανότητα να το καταρρίψουν. Οι αρμόδιοι της ομάδας της Ημισελήνου ανέφεραν ότι μέχρι σήμερα έχουν ¨χακέψει¨ εκατοντάδες ιστοσελίδες όπως της Μοσάντ και του Πενταγώνου και έδωσαν μηνύματα καταγγελίας της τρομοκρατίας.

ΠΗΓΗ: http://tourkikanea.gr/2011/09/25/siber/#more-10319

Δεν υπάρχουν σχόλια: