.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Δοξάτου για το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Δοξάτου για το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας




Το Σάββατο 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο μπαλνταφάν στο κλειστό γυμναστήριο Δοξάτου στις 17.30. Στην εκδήλωση μετέχουν οι κλόουν Meni –Meno από τη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μασκότ καθώς και πολλά δώρα.




Για την Καθαρά Δευτέρα θα γιορτάσουμε τα κούλουμα στον χώρο του ιπποδρόμου με πολύ κέφι, χορό, ενώ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καλύτερου χαρταετού με απονομή κυπέλλου. Την εκδήλωση θα πλαισιώνει ομάδα ζωντανής μουσικής ενώ θα μοιραστούν νοστιμιές που επιβάλλει η μέρα( λαγάνα, τουρσί, ταραμάς, ελιές, χαλβάς)







Ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Δοξάτου

Κουρσιούμης Σταμάτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΝΤΑΦΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ,ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΗΣΗ ΚΑΜΙΑ....Υ.Γ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕ ΘΕΛΕΙ.....tasos.latoit.....