.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΔΟΞΑΤΟ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 2-0 22 ΙΑΝ 2011-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11


Νέα νίκη για την ομάδα του Δοξάτου το Σάββατο 22 Ιαν 2011 στην έδρα της, διατηρώντας έτσι το απόλυτο για φέτος με 8 νίκες σε 8 αγώνες..



Σε ένα γήπεδο που αποτελεί ντροπή για το Δοξάτο, που όμως παρ' όλα τα νερά η μπάλα κυλούσε κανονικά σε όλο σχεδόν το γήπεδο, διεξήχθη ένας αρκετά καλός αγώνας μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων, μετά τους Αμπελόκηπους, στο πρωτάθλημα της Α-1. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου, αλλά και η ανάπτυξη του παιχνιδιού από την πλευρά των γηπεδούχων, είχαν σαν αποτέλεσμα να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Δίκαιη η νίκη για τους Φιλίππους, αλλά σίγουρα πολύ καλή η εμφάνιση των φιλοξενούμενων, που με λίγη τύχη θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα..

Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως για άλλη μια φορά οι ποδοσφαιριστές των Φιλίππων μπήκαν "φουριόζοι" στο γήπεδο δείχνοντας από την αρχή στον αντίπαλο πως παίζουν στην έδρα τους, κάτι σίγουρα πολύ θετικό, αφού η αλήθεια είναι πως, παραδοσιακά, η ομάδα του Δοξάτου δεν φημιζόταν για την δύναμη της έδρας της, κάτι που όμως τα τελευταία χρόνια, και ιδίως φέτος, φαίνεται πως ξεπερνιέται...

Κάτι άλλο που θα ήθελα να σημειώσω είναι πως περίφημα τα πάει ο νεαρός Κων/νιδης στην εξαιρετικά δύσκολη θέση του σέντερ φορ, ειδικά με το σύστημα που αγωνίζεται η ομάδα του Δοξάτου, όπου ο κεντρικός επιθετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δίνει σκληρές "μάχες" με τα αντίπαλα σέντερ μπακ, προσπαθώντας να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του(ειδικά σε αντεπιθέσεις που πραγματοποιούνται με μακρινές πάσες από τον χώρο της άμυνας..) ώστε να δώσει χρόνο στους συμπαίκτες του να "ανέβουν" προς την αντίπαλη περιοχή από τις πτέρυγες.. Και φυσικά, να μπορεί να εκμεταλλευτεί τον μικρό χώρο δράσης που διαθέτει στις ευκαιρίες που θα του δοθούν, κάτι που κάνει άριστα ο Ηλίας στα τελευταία παιχνίδια...

Όλα αυτά τα σημειώνω διότι χαίρομαι όταν σε θέσεις νευραλγικές, όπως αυτή του σέντερ φορ, καθιερώνονται παιδιά από το Δοξάτο, γλυτώνοντας έτσι και τον σύλλογο από τα δυσβάστακτα πολλές φορές έξοδα για την πραγματοποίηση μεταγγραφών..

Στα άλλα παιχνίδια, νικηφόρα συνέχισαν οι Αμπελόκηποι(υπάρχουν πάντως παράπονα από τους φιλοξενούμενους πως αδικήθηκαν σε καθοριστικές φάσεις από την διαιτησία) αν και "τρόμαξαν" λίγο, όταν μετά το γρήγορο 3-0, το Φωτολίβος μείωσε σε 3-2.. Τελικά επικράτησαν άνετα με το εντυπωσιακό 6-2.. Ο Άγιος επικράτησε στην έδρα του επί της Καλλιφύτου με το επιβλητικό 5-0, τα Κύργια ξεκούραστα πήραν τους 3 βαθμούς αφού ο Μυλοπόταμος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, ο αγώνας της Ν. Αμισού με την Πλατανιά αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, ενώ τη νίκη της ημέρας έκανε το Καλαμπάκι μέσα στο Περιθώρι.

Τα αποτελέσματα

ΔΟΞΑΤΟ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 2-0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 6-2
ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 5-0
ΠΕΡΙΘΩΡΙ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 1-2
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΚΥΡΓΙΑ: 0-3 Α.Α
Ν. ΑΜΙΣΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Δ.Δ.

Βαθμολογία

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 41
2. ΔΟΞΑΤΟ 35
3. ΑΓΙΟΣ 30
4. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 29
5. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 26
6. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 21
7. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 21
8. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 20 *
9. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 15
10. ΚΥΡΓΙΑ 11
11. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ 2 **
12. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 1 *

* Πλατανιά και Ν. Αμισός έχουν ένα αγώνα λιγότερο.
** Ο Μυλοπόταμος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: