.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 2-1 8 ΙΑΝ 2011-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11


Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου του 2011 οι Φίλιπποι Δοξάτου έφτασαν στην 7η νίκη τους εντός έδρας συνεχίζοντας να έχουν το απόλυτο (επτά νίκες σε επτά αγώνες).

Στη νίκη όμως έφτασαν αρκετά δύσκολα, κόντρα στο αξιόμαχο συγκρότημα της Καλλιφύτου, μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Δράμας, που έχει την "πολυτέλεια" να κρατάει για αρκετά χρόνια τον ίδιο προπονητή στον πάγκο, με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου να είναι, αν μη τί άλλο, όχι κουραστικό και με συγκεκριμένους και σαφείς προσανατολισμούς και πάντα με επιθετικές βλέψεις, και φυσικά έχει λίγους αλλά πιστούς φίλους που την ακολουθούν παντού(έδωσαν δυναμικό παρών και στο γήπεδο του Δοξάτου)..

Το Δοξάτο παρουσιάστηκε εμφανώς επηρεασμένο από τις πολυήμερες διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και μόνο στο τελευταίο τέταρτο του 2ου ημιχρόνου, όπως τόνισε και ο ο κ. Βασιλειάδης, πίεσαν αρκετά την άμυνα της Καλλιφύτου και ευτύχησε να φτάσει στη νίκη με ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν αμέσως μετά από μερικά δευτερόλεπτα(!) από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου..

Φυσικά, σε αυτό συνετέλεσαν και οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεκουράσει, όπως προφανώς θα ήθελε, κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του που είναι επιβαρυμένοι από τα συνεχή παιχνίδια..

Στους άλλους αγώνες, οι Αμπελόκηποι πήραν ακόμη ένα ντέρμπυ στην έδρα τους, αυτή τη φορά κόντρα στον Άγιο Αθανάσιο και ήρθαν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, παρόλο που υπάρχει ακόμη σχεδόν ολόκληρος ο δεύτερος γύρος αλλά και η 2η φάση του πρωταθλήματος..

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Φωτολίβος μεταξύ του γηπεδούχου Άρη και του συνονόμματού του Άρη Πλατανιάς με το εντυπωσιακό 4-4, το Καλαμπάκι επικράτησε μέσα στα Κύργια σε ένα από τα ντέρμπυ του δήμου Δοξάτου, το Περιθώρι επικράτησε επί της Ν. Αμισού και τέλος ο Μυλοπόταμος, που πέρυσι εντυπωσίασε με την πορεία του, δεν κατέβηκε καν να αγωνισθεί, και μάλιστα στην έδρα του, και έτσι κατέκτησε ξεκούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης το Κ. Νευροκόπι..

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 2-1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΓΙΟΣ 2-0
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ 4-4
ΚΥΡΓΙΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 2-3
ΠΕΡΙΘΩΡΙ-Ν. ΑΜΙΣΟΣ 2-0
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 0-3 Α.Α.

Βαθμολογία

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 37
2. ΔΟΞΑΤΟ 29
3. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 26
4. ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 24
5. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 23
6. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 19
7. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 18
8. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 18
9. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 15
10. ΚΥΡΓΙΑ 8
11. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ 2
12. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: