.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΦΕΤΟΣ Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ






ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010
Με ευαισθησία στο περιβάλλον δημιουργούμε την μεγαλύτερη και ομορφότερη Ονειρούπολη.
Συνέντευξη τύπου δόθηκε στο Press Room του νέου δημαρχείου με θέμα την τελευταία φάση προετοιμασίας για την φετινή Ονειρούπολη 2010 -2011. Το μέλος της Οργανωτικής επιτροπής κα. Βουρνιά, αναφέρθηκε στις δράσεις που φέτος θα είναι πολύ περισσότερες ενώ τόνισε ότι συνεχίζεται η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς που θα συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Θα υπάρχουν επίσης πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, συνεργασία με την επαγγελματική σχολή Δράμας, με συλλόγους και φορείς του νομού.

Η Ονειρούπολη θα ξεκινά από το παλιό Δημαρχείο και θα φτάνει μέχρι την οδό Πατριάρχου Διονυσίου.

Στο παλιό Δημαρχείο και στην αίθουσα του Δ.Σ. θα προβάλλεται η ιστορία την αεροπλοΐας σε 3D. Αναβαθμίζεται η διοργάνωση στην πλατεία Ελευθερίας με την συμμετοχή της Playmobil που θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη δράση.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα της περιβαλλοντικής μελέτης προσέγγισης της Ονειρούπολης, που εκπονήθηκε από μια εθελοντική ομάδα με υπεύθυνους την κα. Μαρία Καρασάνη Περιβαλλοντολόγο και τον κ. Καλογήρου Λουκά Απόφ. Αρχιτ. Τοπίου του ΤΕΙ Δράμας.

Η οργανωτική επιτροπή θεώρησε σκόπιμο σε αυτή την νέα φάση επέκτασης της Ονειρούπολης να προσεχθούν ακόμη περισσότερο όλα τα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον. Επιβεβαιώθηκε στην συνέντευξη τύπου ότι με την λειτουργία της Ονειρούπολης δεν επιβαρύνθηκε ο Δημοτικός κήπος και οι παρεμβάσεις που έγιναν ήταν ήπιας μορφής και με άμεση αποκατάσταση του φυσικού τοπίου.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΗΓΗ:http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4839:2010-10-27-15-17-35&catid=49:2008-12-02-19-15-51&Itemid=82

Δεν υπάρχουν σχόλια: