.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2010-11

Όπως αναμενόταν, ο Πανδραμαϊκός θα είναι ο επόμενος αντίπαλος των Φιλίππων Δοξάτου για το Κύπελλο Δράμας, αφού επικράτησε εύκολα μέσα στα Κύργια επί της τοπικής Α.Ε.Κ. με 0-5. Στον Πανδραμαϊκό αγωνίζονται και δύο ποδοσφαιριστές από το Δοξάτο που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα των "Φιλίππων" και κατόπιν πήραν μεταγραφή για την δεύτερη μεγάλη ομάδα της Δράμας, ο Δημήτρης Βασιλακάκης και ο Δημήτρης Τουρφαντίδης, οι οποίες έχουν άριστες σχέσεις με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές των "Φιλίππων".... Να θυμίσω πως ο Τουρφαντίδης ήταν αυτός που σήκωσε το Κύπελλο ως αρχηγός το 2008, σε εκείνον τον αλησμόνητο τελικό του 2008 με την Πετρούσα.



27.10.10



Α. Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ



Άνετη επικράτηση (0-5) στα Κύργια



ΔΡΑΜΑ: (Μάκης Μελίδης)

Παίζοντας με αρκετούς βασικούς παίκτες και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πανδραμαϊκός, επικράτησε στον αγώνα κυπέλλου που έδωσε χθες το απόγευμα στην έδρα της Α. Ε. Κυργίων με σκορ 0-5 και προκρίθηκε στην επόμενη (προημιτελική) φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου θα αντιμετωπίσει τους Φιλίππους Δοξάτου. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Α. Ε. κυργίων διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή της συνάντησης κ. Παρασκευούδη για την διεξαγωγή του παιχνιδιού σε πού βαρύ αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υπάρξει καταστροφή του χορτοτάπητα, με τον διαιτητή να κρίνει ότι ο αγώνας μπορούσε να γίνει κανονικά.




Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν, στο 22’ από φάουλ του Μούτσιου και κεφαλιά του Δημητριάδη το 0-1, στο 35’ από πλασέ του Τουρφαντίδη το 0-2, στο 63’ ο Σαουλίδης με πλασέ το 0-3, στο 68’ το 0-4 από κοντινό σουτ του Μουρατίδη και στο 82’ το τελικό 0-5 από στο του Κοταΐδη.





Α. Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ: Τερπουϊκίδης, Δερβεντλής, Λαζαρίδης, Ζαπουνίδης, Πατέρας, Μακρυγιάννης, Γιοβάνογλου, Κασαπίδης (46’ Παλάντζας), Κούκκος (70’ Νικολαΐδης), Ευθυμιάδης, Μποζίνης (46’ Βασιλειάδης).

Α. Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Σκιαθίτης, Λιβαρτζεινός, Μητρούσης, Δημίου, Ευθυμιάδης (75’ Ταγίκας), Παπαντωνίου (68’ Κοταΐδης), Δημητριάδης, Σαουλίδης , Μούτσιος (80’ Λυμπερίδης), Μουρατίδης, Τουρφαντίδης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ

ΕΡΜΗΣ ΟΧΥΡΟΥ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ

ΒΩΛΑΚΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ(ΚΕΦΑΛΑΡΙ-ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ)

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ

ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΦΤΕΛΙΑ

ΠΕΡΙΘΩΡΙ-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΠΗΓΗ: http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1904

Δεν υπάρχουν σχόλια: