.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΔΟΞΑΤΟ-ΚΥΡΓΙΑ 3-0 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11




Με νίκη προχώρησαν οι Φίλιπποι Δοξάτου στο πρωτάθλημα της Α-1 της Ε.Π.Σ. Δράμας το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010.



Επικράτησαν στην έδρα τους με σκορ 3-0.

Μετά από ένα άκαρπο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του κ. Βασιλειάδη "ανέβασαν στροφές" και έφτασαν στη νίκη πετυχαίνοντας τρία όμορφα τέρματα.


Τα γκολ οι Ντίνας, Πετρίδης και Ουζούνογλου Γιώργος.

Περισσότερα τις επόμενες μέρες..(Τώρα δεν προλαβαίνω, σε λίγο φεύγουμε για το γήπεδο της Δόξας!)

Συνεχίζω την καταγραφή το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου 2010. Με πολύ καλή εμφάνιση λοιπόν, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, αφού με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο κ. Βασιλειάδης η ομάδα κυκλοφορούσε ακόμη καλύτερα και γρηγορότερα την μπάλα, οι Φίλιπποι εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους Αμπελόκηπους, και πιστεύω, πως αν και είναι νωρίς ακόμη, το φετινό πρωτάθλημα θα παρουσίασει μεγάλο ενδιαφέρον και θα κρατήσει σε αγωνία τους ποδοσφαιρόφιλους της Δράμας που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο(υπάρχουν και οι άλλοι "ποδοσφαιρόφιλοι" βέβαια, που προτιμούν την άνεση του καναπέ του σπιτιού τους και την εύκολη κριτική από τα καφενεία..) μέχρι το τέλος, αφού αρκετές ομάδες παρουσιάζονται φιλόδοξες και ισχυρές..


*** Αρκετοί οι "πονοκέφαλοι" για τον κ. Βασιλειάδη, αφού εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών για τους Πετρά και Χιωτάκη, δεν θα βρίσκεται πλέον στη διάθεσή του ο Χρήστος Μπαρμπαγιάννης, ο οποίος πέρασε ως Αστυφύλακας(Συγχαρητήρια Χρήστο, εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!)..


*** Πάνω - κάτω ο ίδιος κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο.. Δίκιο απόλυτο έχει να διαμαρτύρεται ο πρόεδρος των Φιλίππων, ειδικά φέτος που η ομάδα και καλό ποδόσφαιρο παίζει, αλλά και η μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών είναι από το Δοξάτο...


*** Αλλά και ο κόσμος των Κυργίων φαίνεται πως απομακρύνεται από την ομάδα, η οποία επίσης στηρίζεται κυρίως σε Κυργιώτες...


*** Μόνο θλίψη προκαλεί το θέαμα του γηπέδου του Δοξάτου, ειδικά σε όσους είχαμε βρεθεί στο Κ. Νευροκόπι την προηγούμενη εβδομάδα. Άθλιος αγωνιστικός χώρος, χωρίς σκέπαστρο η κερκίδα, και φυσικά χωρίς ταρτάν, παρόλο που υπάρχει ο σύλλογος του στίβου στον οποίο αθλούνται πολλοί νέοι και νέες της ευρύτερης περιοχής και σημειώνει μεγάλες πανελλήνιες επιτυχίες, χωρίς κυλικείο και τουαλέτες, το γήπεδο ίσως πριν από μερικά χρόνια να θεωρούνταν από τα καλύτερα της Δράμας, αλλά πλέον χρειάζονται πολλά πράγματα να γίνουν..



Τα άλλα αποτελέσματα:

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 1-3
Ν. ΑΜΙΣΟΣ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 2-3
ΠΕΡΙΘΩΡΙ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 1-1
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ: 3-2
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 4-1

Βαθμολογία

1. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 15 11-1
2. ΔΟΞΑΤΟ 13 12-13. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 12 11-3
4. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 11 11-25. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 9 9-76. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 7 5-5
7. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 6 7-11
8. ΠΛΑΤΑΝΙΑ 4 9-8
9. ΚΥΡΓΙΑ 4 8-12
10. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 4 4-12
11. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ 1 6-17
12. Ν. ΑΜΙΣΟΣ 0 3-16







Δεν υπάρχουν σχόλια: