.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ - 7η ΑΓΩΝ. - 1-1 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΣΑ


Πολύ γκρίνια υπάρχει μετά από τον αγώνα του Σαββάτου από την Πετρούσα, αφού ισχυρίζονται πως οι ποδοσφαιριστές των "Φιλίππων" έκαναν συνεχώς σκόπιμες καθυστερήσεις στις περιπτώσεις που έπεφταν κάτω μετά από τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Δόξας Πετρούσας. Ίσως δεν κατάλαβαν πως η ισοπαλία για το Δοξάτο αφήνει μια πικρή γεύση στους 80 περίπου Δοξατινούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, βλέποντας πως η ομάδα τους με λίγη τύχη και με έναν διαιτητή περισσότερο θαρραλέο θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.








Πολύ περισσότερο δε, τη νίκη ήθελαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και βέβαια ο προπονητής κ. Αλεξόπουλος που "έριξε" στον αγώνα (στο 76') δύο ξεκούραστους επιθετικούς και δεν είχαν κανένα λόγο να κάνουν καθυστερήσεις, ειδικά μετά από το γκολ της Πετρούσας που σημείωσε ο Μπάτζιος στο 73΄..

 Ευτυχώς υπάρχει η σχετική εκπομπή κάθε Δευτέρα σε τοπικό κανάλι που δείχνει τα στιγμιότυπα, και φάνηκε καθαρά πως αν ο Κραστάνας έκανε το 2-0 στο 2ο ημίχρονο, λίγο μετά από το 1-0, εκεί πιθανώς να τελείωναν όλα..

Από εκεί και πέρα, ο διαιτητής της συνάντησης κ. Ζαχαρόπουλος Στρ. ανέχτηκε το σκληρό και πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, προφανώς επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Πετρούσας, που έβριζαν συνεχώς το διαιτητικό "τρίο" (βοηθοί ήταν οι Πολυμενίδης - Παππάς) και τους ποδοσφαιριστές των "Φιλίππων", ενώ μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα τους φώναζαν εν χορώ: "Δόξα γερά, γ____α τα μ___α", προσπαθώντας να φανατίσουν ακόμη περισσότερο(πόσο ακόμη άραγε;..) τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους..

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκε το παραμικρό και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια.. 

Το γκολ για τους "Φιλίππους" πέτυχε ο Χαρετίδης στο 56΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τουρφαντίδη, ο οποίος "έκλεψε" τη μπάλα από αμυντικό ενώ είχε προηγηθεί έξυπνη διαγώνια πάσα του Ζάχαρη που είχε κερδίσει παλικαρίσια τη μπάλα στο χώρο του κέντρου.. Στις καθυστερήσεις (10 λεπτά! κράτησε ο κ. Ζαχαρόπουλος..) λίγο έλειψε ο Κατσιγιαννόπουλος να πετύχει το 2ο τέρμα για την ομάδα του και να φύγει η ομάδα του Δοξάτου με το "διπλό" μέσα από μια έδρα που θύμισε άλλες εποχές, που κάθε υγιής φίλαθλος θέλει να ξεχάσει..


Για τους "Φιλίππους" αγωνίστηκαν οι: Αναστασιάδης, Κοπαράνης, Χιωτάκης, Πετράς, Ακριτίδης, Ζάχαρης,Σιαματάς(85' Τουλούπης), Κραστάνας(76' Τσιαμούλης), Χαρετίδης(76' Κατσιγιαννόπουλος), Μυστρίδης και Τουρφαντίδης.

Τα άλλα αποτελέσματα:
Αγ. Αθανάσιος-Ακρίτας Ν. Κρώμνης: 3-3
Πλατανιά-Ανακάλυψη: 3-0 α.α
Καλαμπάκι-Ν.Αμισός: 2-3
Καλλίφυτος-Νευροκόπι: 4-1
Κύργια-Καστρινός: 0-2

Βαθμολογία

1. Πετρούσα 17
2. Καλλίφυτος 15
3. Φίλιπποι 13
-. Ν. Αμισός 13
-. Νευροκόπι 13
6. Άγιος Αθανάσιος 10
7. Πλατανιά 9
-. Καλαμπάκι 9
9. Καστρινός 8
10. Ακρίτας Ν. Κρώμνης 7
11. Κύργια 4
12. Ανακάλυψη 0

Η Ανακάλυψη έχει αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα.
Το Καλαμπάκι έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: