.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 1-0 - Β' ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ - 24 ΣΕΠ 2016




Σκυλίσια ζωή! Ο σκύλος απολάμβανε τη λιακάδα ξαπλωμένος ανάσκελα, με μικρά διαλείμματα για ξεμούδιασμα..


Μεγάλη νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου στην έδρα τους επί του γειτονικού Ορφέα με σκορ 1-0 για τη Β' Φάση του Κυπέλλου Δράμας.

Στο βίντεο από τα Σταρ Β. Ελλάδος φαίνεται η "εικόνα" του παιχνιδιού (όπως και οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα), με τον αέρα να "παίζει" και αυτός το "παιχνίδι" του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον αέρα με το μέρος τους στο Α' ημ., πίεσαν αρκετά την άμυνα του Δοξάτου, ειδικά μετά τις αποβολές στο 28' (δέχτηκαν κόκκινη κάρτα ο Θεοδωράκης του Δοξάτου και ο Ουζούνης της Χωριστής - αρκετά αυστηρές και οι δύο..) είχαν κάποιες ευκαιρίες (πάντως όχι πολλές..) με κορυφαία το δοκάρι, μετά από κεφαλιά, στο 38' και γενικά είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που δεν κόστισε όμως στην ομάδα του κ. Περσιανλή.

Στο Β' ημίχρονο, και πάλι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ο Ορφέας, αλλά με σχετική ευκολία η άμυνα του Δοξάτου σταματούσε κάθε φιλόδοξη προσπάθεια των φιλοξενούμενων να "ανοίξουν" το σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Σε μια από αυτές, μετά από αρκετά καλή προσπάθεια του Θεοφανίδη και σέντρα ακριβείας, ο Χριστοφορίδης στο 77' πέτυχε με κεφαλιά το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του κυπέλλου, εκεί που θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Προσοτσάνη, πάλι μέσα στο Δοξάτο. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 16:00.

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Τιγγιρίδης, Θεοδωράκης, Μόσχος, Γ. Καραγιαννίδης, Ν. Νότας,
Ζάχαρης, Αριτζής (71' Θεοφανίδης), Χριστοφυλλάκης, Σεμπελίδης, Κωνσταντινίδης ( 82' Αποστολίδης) και Χριστοφορίδης.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου, σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Δευτέρας 19/9/2016, ποδοσφαιριστή του Πανδραμαϊκού Κ. Μαριάδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: