.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ



epsd-logo50 σωματεία-μέλη της ΕΠΣ Δράμας θα ψηφίσουν στις εκλογές της ερχόμενης Δευτέρας για την ανάδειξη της επόμενη διοίκησης, σύμφωνα με την ανακήρυξη των υποψηφίων και των αντιπροσώπων τους που έγινε στη συνεδρίαση της Ε.Ε. το μεσημέρι της Παρασκευής.





Ένας πλήρης συνδυασμός, αυτός του Γιώργου Χατζησαρόγλου(Α.Κ.Α.Δ.Π.) με 11 τακτικά, 11 αναπληρωματικά μέλη για την Ε.Ε. και 3 τακτικά και 13 αναπληρωματικά για την Εξελεγκτική επιτροπή, καθώς και 11 μεμονωμένοι υποψήφιοι για τακτικά μέλη και 4 μεμονωμένοι υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε.(+ 3 μεμονωμένοι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική) θα είναι αυτοί που θα ριχθούν στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου.

Το draminaspor.gr αν και για πρώτη φορά, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, δεν θα βρίσκεται εντός της αίθουσας όπου θα διεξάγεται η διαδικασία των εκλογών, θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το κλίμα που επικρατεί και φυσικά ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη της ψηφοφορίας το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


Δείτε ΕΔΩ τα ονόματα των υποψηφίων καθώς και τους αντιπροσώπους όλων των ομάδων που θα ψηφίσουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους υποψηφίους !!!


**** Αν και η πρακτική μας έχει δείξει ότι ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος στις εκλογές (ιδίως της ΕΠΣΔ !!!) θα τολμήσουμε μία πρόβλεψη με βάση τις υποψηφιότητες και φυσικά την πολυετή μας πείρα(......!!!!!) στο χώρο του δραμινού ποδοσφαίρου.

Η παράταξη του κ. Χατζησαρόγλου ξεκινά με 33+ ψήφους, οι μεμονωμένοι (αν και δεν μας διευκρινίστηκε ακριβώς ο τρόπος ψηφοφορίας) με 8+ ψήφους, ενώ 9 σωματεία θα αποφασίσουν μέσα στην κάλπη τι θα πράξουν.
Παρακαλούμε επίσης, μην αρχίσουν από αύριο τα τηλέφωνα...."που το ξέρεις εσύ πόσα θα πάρουμε εμείς και πόσα θα πάρουν οι άλλοι"...είπαμε, μία εκτίμηση κάνουμε !!!!

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-16-51/4892-2016-09-03-22-08-12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: