.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΕΘΝ. ΑΣΤΗΡ ΚΑΛΛΙΦΎΤΟΥ: 2-0 - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΣΑΒ 3 ΣΕΠ 2016



















Σε έναν αγώνα που είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, οι Φίλιπποι επικράτησαν μέσα στο Δοξάτο επί του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου με 2-0.



Παρουσία λίγων θεατών, όχι περισσότερων από 50, οι δύο ομάδες θύμισαν με το πάθος των ποδοσφαιριστών τους, πάντα βέβαια σε αθλητικά πλαίσια, τις συναντήσεις των δύο ομάδων εδώ και αρκετά χρόνια για την κορυφαία κατηγορία του νομού μας, που σχεδόν πάντα ήταν αμφίρροπες..


Πέρα από το σκορ, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι, αφού φυσικά άλλη η προετοιμασία των ομάδων της Α' κατηγορίας και άλλη της Β', είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία των Φιλίππων, και σίγουρα δικαιούνταν κάτι περισσότερο από αυτόν τον αγώνα προετοιμασίας, που πάντως μόνο αδιάφορα δεν τον "είδαν" οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, έδειξαν πως ακόμη δεν έχουν "συνειδητοποιήσει" ότι υποβιβάστηκαν στη Β', και το γράφω ασφαλώς θετικά, αφού δεν "φοβήθηκαν" τον αντίπαλο τους επειδή θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, εξακολουθούν να παίζουν με το γνωστό σύστημα 4-2-3-1, και βέβαια δεν θύμιζαν σε καμιά περίπτωση ομάδα Β' κατηγορίας, αφού εκτός από τον βασικό "κορμό" πιστεύω πως ενισχύθηκαν σημαντικά σε καίριες θέσεις, ειδικά στη θέση του "φουνταριστού" κυνηγού που θα μπορεί να "τελειώνει" με επιτυχία τις φάσεις που λογικά θα εξακολουθούν να δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές των Φιλίππων, όπως έκαναν ακόμη και την περσινή "μαύρη" χρονιά.. 

Τα γκολ πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Χριστοφορίδης, στο 20' περίπου (πλασέ από κοντά αφού προηγήθηκε ωραία ομαδική προσπάθεια και συρτή πάσα από τα δεξιά) και στο 80' με κεφαλιά (βίντεο)  που έδειξε πως μπορεί να λύσει το μεγάλο πρόβλημα δυστοκίας που είχε η ομάδα, κυρίως στις λεγόμενες "εύκολες" φάσεις.. 

Οι δύο τερματοφύλακες που χρησιμοποίησε ο κ. Περσιανλής, ο Κώστας Καραγιαννίδης στο Α' ημ., και ο Τιγγερίδης στο Β', βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και συνετέλεσαν πολύ στο να μην δεχθεί η ομάδα τους γκολ, βοηθούμενοι από όλη την ομάδα και κυρίως από τον κορυφαίο του γηπέδου Γιώργο Καραγιαννίδη. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι έμπειροι Χαριζάνης και Αριτζής, όπως και ο Ακράμ που αγωνίστηκε ως δεξιός μεσοεπιθετικός.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης, δεξί μπακ  Χαριζάνης, σέντερ μπακ οι Μόσχος και Γ. Καραγιαννίδης, αριστερό μπακ Χριστοφυλλάκης, "εξάρια" Ζάχαρης και Αριτζής, "δεκάρι" ο Θεοφανίδης, δεξιά στην πτέρυγα ο Ακράμ, αριστερά ο Κωνσταντινίδης και στην "κορυφή" ο Χριστοφορίδης. 

Στο 2ο ημ. αγωνίστηκαν και οι: Τιγγερίδης, Σιουμπάρας, Θεοδωράκης, Ν. Νότας, Κλ. Νότας, Γ. Δανιήλ, Σάββας Ορφανίδης, Πάρης Αποστολίδης, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν από την κερκίδα οι Ανατολούς - Δεληολάνης που είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, ενώ απουσίαζε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ο Ελμπασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: