.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

30.754 επισκέπτες το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της «Ονειρούπολης»!

30.754 επισκέπτες το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της «Ονειρούπολης»!

 05,Δεκ 2016
 Έγραψε η  
    • Συνδεθείτε με το DRAMAnia.gr
    •  
    •  
    •  
    •  
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο αριθμός των επισκεπτών της Ονειρούπολης το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της.
Σας αρέσει το άρθρο; Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

«Ονειρούπολη - Το Χωριό του Αη Βασίλη» 2016-2017
3 Δεκεμβρίου 2016 - 8 Ιανουαρίου 2017

ΟΆη Βασίλης και τα ξωτικά του δεν θα μπορούσαν παρά να είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού τους.


Το ποδαρικό έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος με το χιούμορ του και την απίστευτη όρεξη έπαιξε παιχνίδια γνώσεων με τους θεατές όλων των ηλικιών, διασκεδάζοντας πραγματικά το κοινό. Τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία εντυπωσίασε με την εκρηκτική της εμφάνιση, με τα τραγούδια και τις χορογραφίες της.
Με τη συναυλία των «Onirama», ολοκληρώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο της Ονειρούπολης με τον πιο θεαματικό τρόπο. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με τις μελωδίες και την ενέργεια τους αλλά κυρίως με την επαφή τους με τους θεατές που έσπευσαν να τους απολαύσουν.
Η «Ονειρούπολη» Δράμας, την πρώτη ημέρα λειτουργίας της συγκέντρωσε 15.730 (4.607 πέρυσι) μοναδικούς επισκέπτες ενώ τη δεύτερη ημέρα 15.024 (6.900 πέρυσι). Έτσι, ο αριθμός των φετινών επισκεπτών τις δύο πρώτες ημέρες έφτασε στους 30.754, νούμερο σχεδόν τριπλάσιο σε σχέση με πέρυσι.
Το γεγονός αυτό γέμισε με  χαρά και αισιοδοξία όλους τους εθελοντές και κυρίως τον ίδιο τον Άη Βασίλη κάνοντας τους να προσπαθούν ακόμα περισσότερο καθημερινά και για τις επόμενες 35 ώστε να προσφέρουν μία πραγματικά ζεστή, γιορτινή,  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Το πρόγραμμα της «Ονειρούπολης» συνεχίζεται καθημερινά από τις 09.00 το πρωί με τις δεκάδες δωρεάν δράσεις, τα παιχνίδια, τις δημιουργικές δραστηριότητες  και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα.
Σας περιμένουμε για να ζωντανέψουμε μαζί το όνειρο και των φετινών Χριστουγέννων!
Επισκεφτείτε το κανάλι της «Ονειρούπολης» στο youtube για να απολαύσετε στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις : https://www.youtube.com/user/oniroupolidramas/feed ενώ για πληροφορίες και Live streaming για να δείτε ζωντανά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ονειρούπολη επισκεφτείτε το επίσημο site http://www.oneiroupoli.gr/ καθώς και τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/OneiroupoliDramasOfficial

Δεν υπάρχουν σχόλια: