.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ - Θέμα: Αίτηση-έκκληση διευθέτησης προβλημάτων στα 66032 Κύργια του Δ. Δοξάτου

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Η παρακάτω επιστολή ελήφθη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μεταφέρεται ως έχει.

Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης                            Κύργια, 14.2.2016
Postrestante Kύργια
66032 Κύργια
Τηλ. 69 58 34 90 40

Προς τον αξιότιμο Κύριο Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδ-Θράκης και τον
Αξιότιμο Κύριο Αντ-περιφερειάρχη Δράμας

Σας εσωκλείω την αναπάντητη επιστολή που  απεύθυνα στον αξιότιμο Κύριο Δήμαρχο Δοξάτου, όπως προυπάρχουν και αναπάντητες Αιτήσεις – εκκλήσεις των πολιτών.



Θέμα: Αίτηση-έκκληση διευθέτησης προβλημάτων στα 66032 Κύργια του Δ.  Δοξάτου

Αξιότιμοι κύριοι,
 παρακαλείστε ευγενώς όμως μεσολαβήσετε ως υπέρτατη Αρχή κατευθυντήριας πολιτικής και υποχρέωση απέναντι στο σύνταγμα και τους πολίτες, για την νόμιμη ανάρτηση πινακίδων με έξοδα των πολιτών στις Πηγές Κυργίων, εκεί που ανήκουν,  όπου  άλλοι άντλησαν αξιόλογες επιχορηγήσεις στο όνομα των Πηγών και χρησίμευσαν για αλλότρια εδάφη και αλλότρια ονόματα με προκλητική αυθαίρετη αναφορά στον τόπο μας αλλότριων ονομάτων, ίσως λόγω επιμέρους κλικών σύμφωνα με το Divide et impera.




Αν μέχρι την 15. Μαρτίου 2016 δεν μεσολαβήσετε για την επίλυση της ειρηνικής διευθέτησης του νόμιμου ονόματος των Πηγών  Κυργίων θα απευθυνθούμε στο Διοικητικό δικαστήριο και τις πολλαπλές Αιτήσεις – εκκλήσεις μας και ευελπιστούμε στην ηθική σας συμπαράσταση.
 
Για την ευγενική σας κατανόηση, ισότιμη και ισόνομη συνταγματική συμπαράσταση ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Κατ΄ εντολή και επιθυμία των κατοίκων

Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης

ΥΓ. Ήδη άρχισε η εντατική συνεισφορά χρημάτων ακόμα και των φτωχών ανθρώπων για την σύντομη ανάρτηση των πινακίδων Πηγών Κυργίων ή  αλλιώς την περαιτέρω δικαστική διεκπεραίωση.







ENHMEROSH KAI ENHMEROSH KAI NASTE KALA  KN

-----Original-Nachricht-----
Betreff: KATEPEIGOUSA ENHMEROSH GIA PARAPONA TON POLITON APO TA KYRGIA
Datum: Mon, 10 Aug 2015 12:07:59 +0200
Von: "konstantin.nalbantis@t-online.de" <konstantin.nalbantis@t-online.de>
An: "dalakakis, Dimitris"
Cc: "Nalbantis, Konstantin"




Ναλμπάντης Κωνσταντίνος
Τελ 0049-221-4202219


Προς το                                                                                                           Κολωνία, 10.08.2015

Δήμαρχο Δοξάτου

Θέματα:

1. Άρνηση παραλαβής και καταχώρησης Αίτησης των Κυργιωτών στο Δ.Δ.-Κοινότητα Κυργίων
*
2.Αξίωση οριοθέτησης του Δ. Διαμερίσματος- Κοινότητας- Αγροκτήματος  Κυργίων και Πηγών, κοστολόγηση των επίσημων 7 πινακίδων του Δ.Δ.  Διαμερίσματος -Αγροκτήματος Κυργίων και Πηγές Κυργίων.

Κατεπείγουσα ενημέρωση

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Μου τηλεφώνησαν κατεπειγόντως από την Ελλάδα, και διαμαρτύρονται, ότι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κυργίων οι υπεύθυνοι άνθρωποι των φορέων, αρνούνται να παραλάβουν και να πρωτοκολλήσουν μια Αίτηση των Κυργιωτών.

Παρακαλείστε ευγενώς, όπως επέμβαιτε  κατεπειγόντως και διορθωτικά για την ισότιμη και ισόνομη διεκπεραίωση της δίκαιας υπόθεσης.

Στην προκειμένη περίπτωση αφορά την ισότιμη και ισόνομη αξίωση των Δ. διαμερισμάτων και σε εμάς, όπως ισχύει σε όλην την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επειδή και στο παρελθόν υπέγραψαν 65 άτομα και επίσης και 250 συμπολίτες με ΑΙΤΗΣΗ  και την οριοθέτηση των δημοτικών διαμερισμάτων και την κατάργηση των πολλαπλών προκλητικών,   αλλότριων ονομάτων στις Πηγές, ενώ αυτές βρίσκονται στο Δ.Δ. Κοινότητα Κυργίων και το γεωγραφικό προσδιορισμό Κυργίων και μάλιστα δεν υπάρχουν εκτός των Πηγών Κυργίων, άλλες πηγές με άλλα "νόμιμα" ονόματα και ενώ κατά παράβαση έλαβαν όλες τις επιχορηγήσεις με Πηγές Κυργίων, αλλά επένδυσαν αλλού σε αλλότρια ονόματα.... τώρα οι κάτοικοι απαιτούν εντός των νομικών πλαισίων να δημιουργήσουν ένα επίσημο ανεξάρτητο όργανο και με έρανο και δωρεές για να τοποθετήσουν τις νόμιμες πινακίδες που ανήκουν στο Δ. Διαμέρισμα Κοινότητα  Κυργίων -Αγροκτήματος Κυργίων  και στις Πηγές Κυργίων.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω, ότι οι Αιτήσεις των 65 πολιτών και των 250 πολιτών έχουν ήδη καταχωρηθεί προ πολλού και έπρεπε ήδη εντός των νομικών πλαισίων οι δίκαιες  υποθέσεις να έχουν προ πολλού  διεκπεραιωθούν  και σύμφωνα με τις δημοκρατικές ευαισθησίες.
Γιατί είναι οι σχετικές Αιτήσεις καταχωρημένες στο Συνήγορο του Πολίτη, στο Υπουργείο Εσωτερικών και επίσης στην Περιφέρεια.

Θέλω να ελπίζω, ότι δεν θα παραστεί ανάγκη να αρχίσουμε και πάλι τις διαμαρτυρίες στις απεγνωσμένες εκκλήσεις των πολιτών, που σύμφωνα με την συνταγματική έκκληση και βοήθεια είμαι υποχρεωμένος να ανταποκριθώ και να απευθυνθώ στην Περιφέρεια και την Αθήνα και τελικά να βρούμε τη δίκαιη αξίωση με περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Για την ευγενική συμπαράσταση και δίκαια εξυπηρέτηση ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης, Κολωνία, 10. Αυγούστου 2015






Δεν υπάρχουν σχόλια: