.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 1-2 - 19η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒ 2016



Αντί άλλου σχολίου, μεταφέρω εδώ ό, τι έγραψα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook λίγο μετά τον αγώνα: 
ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ 1-2.- ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ !
Αυτό που ζούμε φέτος, όσοι εξακολουθούμε να πονάμε για την ομάδα, δεν έχει προηγούμενο, εδώ και πολλά - πολλά χρόνια!

Αυτό που βλέπω μέσα στο γήπεδο από την ομάδα του Δοξάτου γενικά δεν μου αρέσει, αυτό το ποδόσφαιρο με τις κοντινές πασούλες στον χώρο του κέντρου, τους επιθετικούς να γυρνάνε μέχρι το κέντρο και με πλάτη στην αντίπαλη εστία για να πάρουν τη μπάλα, η προσπάθεια για "ποδόσφαιρο κατοχής", για να το πω "επιστημονικά", το ίδιο στυλ δηλαδή που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, φέτος είναι "βούτυρο στο ψωμί" των ομάδων που δεν είναι καλύτερες από την δική μας, κάτι που αποδεικνύεται εύκολα από τις ήττες εντός έδρας, προφανώς γιατί δεν έχουμε "Ιωαννίδιδες", "Βασιλακάκιδες" και "¨Πολυχρονίδιδες" (αλλά ούτε και "Παπαδόπουλους" κάτω απ την εστία..), φυσικά και η φυσική κατάσταση δεν έχει καμιά σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, για να αποδώσει το συγκεκριμένο σύστημα!
Οι αντίπαλοι, κυρίως αυτοί που σίγουρα δεν είναι καλύτεροι απο τους Φιλίππους, ειδικά μέσα στο Δοξάτο, "κλέβουν" εύκολα τη μπάλα στον χώρο του κέντρου και χωρίς χασομέρια, προσπαθούν να βρουν με τη μια που λέμε, κάποιον επιθετικό τους μπροστά ! Και φέτος τα κατάφεραν όλοι εδώ μέσα στο Δοξάτο, εκτός από το Καλαμπάκι!
Δεν μπορώ να δεχτώ όμως με τίποτε πως πολλές από τις ομάδες από τις οποίες έχουμε χάσει είναι καλύτερες γενικά απ την δική μας!
Από κει και πέρα όμως η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΥΧΗ δεν θέλει με τίποτε τους Φιλίππους φέτος. Ένα μαρτύριο επαναλαμβανόμενο, σαν να βλέπω ακριβώς τον ίδιο εφιάλτη κάθε νύχτα! Για παράδειγμα, σήμερα με μόλις μια (!) επιθεση της προκοπής ο αντίπαλος στο 2ο ημίχρονο, έβαλε το 2ο γκολ που του έδωσε τη νίκη, με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξι δοκάρι του Γκαλιούρα και να καταλήγει στα δίχτυα, ενώ το περασμένο Σάββατο σχεδόν ίδια φάση με τη μπαλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Καλλιφύτου και να μην καταλήγει στα δίχτυα, σε σουτ του Κωνσταντινίδη στο 16' !
Και ουσιαστικά και τυπικά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε, όσο τουλάχιστον υπάρχει μια ομάδα με τους ίδιους βαθμούς με τους Φιλίππους και κάποιες από πάνω πολυ κοντά, με μικρή διαφορά βαθμών. Κι αν πέσουμε, τουλάχιστον να έχουμε να λέμε πως δεν τα παρατήσαμε, ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος!

Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44' σε μια φάση διαρκείας στη μεγ. περιοχή των Φιλίππων με σουτ του Κωνσταντινίδη των φιλοξενούμενων, οι Φίλιπποι ισοφάρισαν με όμορφη κεφαλιά του Θεοδωράκη μετά από κόρνερ στο 66' και το Προάστειο πέτυχε το "χρυσό" γκολ στο 76' και πάλι με τον Κωνσταντινίδη.
Στο Α' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, εκμεταλλευόμενοι και τον αέρα που ήταν με το μέρος τους, χωρίς πάντως να δημιουργήσουν πολύ μεγάλες φάσεις, εκτός ίσως από το 10' λεπτό, όταν αμυντικός του Δοξάτου έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή,μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά. Η καλύτερη στιγμή για τους Φιλίππους στο Α' ημ. ήταν ένα σουτ του Αποστολίδη στο 18' που απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο Β' ημ., οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ισοφάρισαν στο 66΄, αλλά μέχρι εκεί. Δεν δημιούργησαν κάποια σημαντική ευκαιρία, και, οι φιλοξενούμενοι, όπως έχει συμβεί κατ' επανάληψη φέτος, ειδικά μέσα στο Δοξάτο, με μια φάση κατάφεραν να σκοράρουν στο 76' και να πάρουν τη νίκη, με τον τερματοφύλακα να μην αποφασίζει να βγει και να δίνει την ευκαιρία στον Κωνσταντινίδη να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτυα..

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ν. Παρασκευούδης με βοηθούς τους κ.κ. Σιδηρόπουλο Ε. και Σκριτζόβαλη Β.

Το Δοξάτο ξεκίνησε με την παρακάτω διάταξη: Κ. Καραγιαννίδης - δεξί μπακ Ανατολούς (53' Δεληολάνης) - Κ. Νότας και Ζάχαρης (!) σέντερ μπακ, αριστερό μπακ Θεοδωράκης - "εξάρια" Αυγητίδης και Θεοφανίδης, "δεκάρι" ο Αποστολίδης, δεξιά στην "πτέρυγα" ο Α, Καρατζόγλου ( 55' Γ. Καραγιαννίδης) , αριστερά Μ. Καρατζόγλου και στην "κορυφή" της επίθεσης ο Κωνσταντινίδης. Φυσικά, στο Β' ημίχρονο και μετά τις αλλαγές κάποιοι παίκτες άλλαξαν θέσεις.
Χαρακτηριστικό των πολλών απουσιών που είχαν οι Φίλιπποι ήταν πως στον πάγκο βρισκόταν ο Πούλας (τερματοφύλακας), ο Δεληολάνης και ο τραυματίας Χριστοφυλλάκης που δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου, ενώ ο Γ. Καραγιαννίδης ήρθε μετά την έναρξη του Β' ημ. (λόγω εργασίας) και πέρασε στον αγώνα ουσιαστικά χωρίς "ζέσταμα"...
Πέρα από τις υπόλοιπες απουσίες για διάφορους λόγους (αρρώστιες, εξεταστικές κ.λ.π.), δύο νεαροί ποδοσφαιριστές των Φιλίππων δεν ήρθαν καν στο γήπεδο λόγω φροντιστηρίων !. 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗς 19ης ΑΓ. ΤΗΣ Α' ΔΡΑΜΑΣ:

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ: 1-2
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΠΕΡΙΘΩΡΙ: 3-0
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΧΩΡΙΣΤΗ: 0-3
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 3-3
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 4-0
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 1-4
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-Κ. ΑΓΡΟΣ: 4-2
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΚΥΡΓΙΑ: 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 19η ΑΓ.

1. ΧΩΡΙΣΤΗ  46
2. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  46
3. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  41
4. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  36 **
5. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  35
6. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 32 **
7. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  32
8. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  29 **
9. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  24
10. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  20 **
11. ΚΥΡΓΙΑ  18
12. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ  16 **
13. ΔΟΞΑΤΟ  14 **
14. ΠΕΡΙΘΩΡΙ  14
15. Κ. ΑΓΡΟΣ  9
16. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ 6 *
** Με δύο αστερίσκους οι ομάδες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
* Το Προάστειο έχει -3 από ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: