.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟ - www.sportdrama.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
Γιώργος Γεωργιάδης: «Συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές μου και την άψογη συνεργασία»

Φέτος κουβαλούσε στο πρωτάθλημα τον τίτλο του πρωταθλήματος που είχε κατακτήσει την περσινή χρονιά. Φέτος όμως θα ήταν πολύ δύσκολο να επαναλάβει κάτι παρόμοιο, με την φυγή βασικών παικτών και την μερική ανανέωση που έγινε στην ομάδα. Τελικά το Δοξάτο έκανε μια αξιοπρεπή και ανταγωνιστική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπου έφτασε μέχρι την φάση των 8.
Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 9η θέση με 42 βαθμούς, έχοντας 11νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 ήττες με τέρματα 38-33. Στα εντός έδρας παιχνίδια το Δοξάτο είχε 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 20-17, ενώ εκτός έδρας είχε 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες με τέρματα 18-16.


Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας
Βασικός τερματοφύλακας ο Καρακούσης Κυριάκος, με δεξιό μπακ τον Καραγιαννίδη Γιώργο, αριστερά τον Τουλούπη Χάρη και δύο κεντρικούς αμυντικούς τους Παπαδόπουλο Θεόφιλο και Τουρφαντίδη Δημήτρη.
Τα δύο αμυντικά χαφ που στηρίχθηκε η ομάδα ήταν οι Αυγητίδης Κώστας και Ζάχαρης Μάριος, αριστερά στα χαφ ο Κωνσταντινίδης Ηλίας, κεντρικός μέσος ο Αποστολίδης Πάρης και μπροστά ο Θεοφανίδης Απόστολος, με τον Παντζαρίδη Ηλία να κινείται δεξιά στα χαφ.
Ανέλαβε στα μέσα της χρονιάς και βοήθησε στο να παρουσιάσει η ομάδα του Δοξάτου μια ικανοποιητική και ανταγωνιστική εικόνα. Ο λόγος για τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη που δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα, που σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ήδη η νέα διοίκηση του Δοξάτου συμφωνήσει για την νέα χρονιά με τον Τάκη Στάμογλου. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι μας δήλωσε για την χρονιά που ολοκληρώθηκε στο Δοξάτο ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Ερ: Γιώργο πως κρίνεις την φετινή πορεία της ομάδας;
Απ: «Από το διάστημα που πήγα στο Δοξάτο, η ομάδα μπορεί να είχε στόχο τον πρωταθλητισμό, με την δομή που είχε όμως δεν ήταν για να διεκδικήσει τον τίτλο ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα!!!  Μπορεί να είχαμε παίκτες αξίας, έτσι όπως ήταν φτιαγμένη όμως η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας ήταν  να παίζει καλό ποδόσφαιρο, θεωρώ ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Στόχος μου ήταν να αλλάξουμε και τρόπο σκέψης και νοοτροπίας, καταρχήν των παικτών στο αγωνιστικό κομμάτι που το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό, ενώ διοικητικά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε την νοοτροπία κάποιων παραγόντων για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Τον Ιανουάριο είχαμε αρκετές αποχωρήσεις παικτών με αποτέλεσμα με το ζόρι να έχουμε 18παίκτες.»
Ερ: Μ’ αυτά τα δεδομένα να θεωρήσουμε ότι η πορεία της ομάδας ήταν πετυχημένη;
Απ: «Νομίζω πως ναι. Παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι με κάτω τα χέρια και βελτιώσαμε αρκετά το αμυντικό κομμάτι της ομάδας που ήταν πήγα εγώ δεχόταν πολύ εύκολα το γκολ, κάτι που δεν έγινε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.»
Ερ: Γιώργο η συνεργασία που είχες με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν καλή;
Απ: «Άψογη και μια και μου δίνεται την ευκαιρία θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Πέρα από εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές ήταν και πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό έκανε ακόμη πιο εύκολη την συνεργασία μας.»
Ερ: Μπορείς να θυμηθείς τα δύο καλύτερα και τα δύο χειρότερα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα;
Απ: «Τα δύο καλύτερα παιχνίδια μας ήταν μέσα στην έδρα μας το ματς με την μελλοντική πρωταθλήτρια Προσοτσάνη που κερδίσαμε 2-1 και  το εκπληκτικό ματς που κάναμε  μέσα στην Πετρούσα, που παρότι χάσαμε 1-0 στο πρώτο μέρος και παίξαμε πάρα πολύ καλά και το τελικό αποτέλεσμα ήταν για μας μαγική εικόνα. Στα αρνητικά ματς θα αναφερθώ στο παιχνίδι μέσα στην Καλλίφυτο που χάσαμε 1-0  και το εντός έδρας παιχνίδι μας με τα Κύργια που βρεθήκαμε σ άσχημη μέρα και χάσαμε με σκορ 1-2.»
Ερ: Είσαι ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχες με την διοίκηση φέτος. Θα συνεχίσεις στον πάγκο της ομάδας;
Απ: «Θα έλεγα ότι ήταν μια μέση κατάσταση, περίμενα περισσότερα πράγματα, υπήρχαν διοικητικά προβλήματα που προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε. Με την ομάδα δεν θα συνεργαστώ στη νέα χρονιά. Από ότι ξέρω υπάρχει νέα διοίκηση και έχει κλείσει και προπονητή για το νέο πρωτάθλημα.»
Ερ: Από τον κόσμο του χωριού είσαι ευχαριστημένος; Σας συμπαραστάθηκε στην φετινή προσπάθεια;
Απ: «Είχαμε κάποιο κόσμο στο γήπεδο, θεωρώ ότι από την στιγμή που παίξαμε σε κάποια παιχνίδια και καλό ποδόσφαιρο τους φέραμε περισσότερο κοντά στην ομάδα.»
Ερ: Από υποδομές και φυτώρια υπάρχει μέλλον στο Δοξάτο;
Απ: «Το Δοξάτο είναι μεγάλο χωριό, έχει ποδοσφαιρική ιστορία και θεωρώ ότι πρέπει να επενδύσει στα φυτώρια και στις υποδομές. Εγώ στην ομάδα δυστυχώς βρήκα μόνο δύο νεαρά παιδιά, τον Θοδωράκη και τον τερματοφύλακα Καραγιαννίδη και τους έδωσα ευκαιρίες να παίξουν. Πρέπει να ποντάρουν πάνω στις υποδομές και τα φυτώρια, να στηριχθούν στα δικά τους παιδιά. Αυτή είναι και η δική μου νοοτροπία σε όποια ομάδα συνεργάζομαι, το ίδιο κάναμε 4 χρόνια που ήμουν προπονητής στο Νευροκόπι και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν. Εύχομαι καλή πορεία στο Δοξάτο στη νέα αγωνιστική χρονιά.»
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B1-%CE%B5-%CF%80-%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82/item/19568-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85

Δεν υπάρχουν σχόλια: