«Κόμπρα» ο Πανδραμαϊκός


ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΛΙΠΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΒΑΝΤΣΗ, ΠΑΤΕΝΤΑΛΗ, ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ


Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Πανδραμαϊκός ανέκαμψε μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, κερδίζοντας στο Δοξάτο.


ΔΟΞΑΤΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2: Δίκαια επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας καλύτερη αγωνιστική παρουσία σε όλο το 90λεπτο. Με ηγέτη τον Κλέο Λίπο, που χθες ήταν σε μεγάλα κέφια και οδηγούσε με μαεστρία κάθε προσπάθεια της ομάδας του, ο Πανδραμαϊκός ήταν αποφασισμένος κα δικαιώθηκε για την προσπάθειά του. Από την άλλη μεριά, δύο σοβαροί παράγοντες συνετέλεσαν σημαντικά στην ήττα των γηπεδούχων Φιλίππων, η κόπωση από τα 120 λεπτά παιχνιδιού που είχαν δώσει την Τετάρτη για το κύπελλο, όπως και οι απουσίες. Παρόλα αυτά, πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, χωρίς να τα καταφέρουν. Το γρήγορο γκολ συνετέλεσε να ανεβεί κατακόρυφα ο ρυθμός της συνάντησης. Στο 5΄ εξαιρετική μπαλιά του Λίπο στον Βάντση, που με άψογο πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 8΄ τρομερή ευκαιρία, όταν ο Ζάχαρης βρέθηκε τετ-α-τετ, πλάσαρε, απέκρουσε ο Λαμπρινουδάκης με τα πόδια, ακολούθησε νέα σέντρα από τα πλάγια, πλασέ του Σουμπάρα και πάλι με τα πόδια απομάκρυνε ο Λαμπρινουδάκης. Στο 26΄ δυνατό σουτ του Παπακωνσταντίνου απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Καραγιαννίδης. Στο 36΄ κόρνερ του Λίπο, κεφαλιά του Βάντση κι ενστικτωδώς απέκρουσε ο Καραγιαννίδης. Στο 43΄ ο Κ. Νότας βρέθηκε απέναντι στον Λαμπρινουδάκη, ωστόσο ολιγώρησε και απομάκρυνε σωτήρια ο δεύτερος. Στο 53΄ ο Μαδεμλής τροφοδότησε τον Παπακωνσταντίνου, το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε άουτ, στο 76΄ ωραία σέντρα του Λίπο και ο προωθημένος Πατένταλης πέτυχε το 0-2.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο διακρίθηκαν Παντζαρίδης, Αυγητίδης, Σουμπάρας και Καραγιαννίδης. Κορυφαίος του αγώνα ο Κλέο Λίπο, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Βάντσης, Μαδεμλής, Πατένταλης, επίσης ο Λαμπρινουδάκης, με ορισμένες ωραίες επεμβάσεις.
ΔΟΞΑΤΟ: Κ. Καραγιαννίδης, Παντζαρίδης, Ν. Νότας, Γ. Καραγιαννίδης, Κ. Νότας, Αυγητίδης, Θεοδωράκης, Ζάχαρης (83΄ Ανατολούς), Κωνσταντινίδης (46΄ Καρατζόγλου), Θεοφανίδης (83΄ Χιωτάκης), Σουμπάρας.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Λαμπρινουδάκης, Κιάκος, Πιστικός, Πατένταλης, Ιωαννίδης, Λίπο, Παπακωνσταντίνου, Μπαμπαλής (85΄ Μιχαλεσλής), Βάντσης (46΄ λ.τ. Καρατάσος), Υψηλός, Μαδεμλής (66΄ λ.τ. Ελευθεριάδης).
Σημ. "Δοξατινών Νέων": Στον πάγκο του Δοξάτου παρέμειναν οι: Ελμπασίδης και Δεληολάνης.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Μετά από το παιχνίδι, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (Πανδραμαϊκός): Ήταν μια δίκαιη νίκη, στο σημερινό παιχνίδι θέλαμε να εκμεταλλευθούμε την κόπωση του αντιπάλου από το ματς κυπέλλου που είχαν δώσει – και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Το Δοξάτο είναι αξιόλογη ομάδα, στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης είχαμε περισσότερες φάσεις, βέβαια και το Δοξάτο μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε κάποιες στιγμές του. Αυτή η νίκη λειτουργεί θετικά ώστε να βρούμε την καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Εύχομαι στο Δοξάτο καλή πορεία και είμαι σίγουρος πως η ομάδα του κ. Τάκη, τον οποίο εκτιμώ πολύ, θα πάει καλά.
ΤΑΚΗΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ (Δοξάτο): Συγχαρητήρια στον Πανδραμαϊκό και στον Θεοφύλακτο για την επιτυχία τους. Πράγματι «πληρώσαμε» την κούραση από τον αγώνα κυπέλλου, επίσης είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες και δύο παίκτες μας έπαιζαν με πρόβλημα τραυματισμού. Στο πρώτο 30λεπτο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και άσκησε πίεση, καθοριστικό σημείο για μας ήταν η χαμένη ευκαιρία στο 43΄. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε πάλι, τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Σταδιακά θα επανέλθουν οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι και σίγουρα θα πάμε καλύτερα.
ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ