Δόξα Δράμας: Πρώτο δείγμα θετικό, παρά την ήττα (0-1) με τον Πανθρακικό

ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=42466

Κάτω από αφόρητη ζέστη στο πρώτο ημίχρονο και υπό συννεφιά και την απειλή βροχής στην επανάληψη, πραγματοποιήθηκε το φιλικό ανάμεσα στην Δόξα Δράμας, που ήταν η πρώτη της εμφάνιση στους φίλους της μετά την έναρξη της προετοιμασίας, κόντρα στον πολύ πιο έτοιμο Πανθρακικό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1, αφήνοντας στους φίλους καλές εντυπώσεις στο πρώτο αγωνιστικό τεστ. Να σημειωθεί ότι ο Πανθρακικός είχε πολύ περισσότερες ημέρες προετοιμασίας, ενώ οι Μαυραετοί» μόλις ολοκλήρωσαν την 2η εβδομάδα προπονήσεων και μάλιστα διπλών καθημερινά.


Φάσεις και γκολ
7’ Ευκαιρία για την Δόξα με τον Διαμαντίδη από δεξιά μέσα στην περιοχή να σουτάρει, η μπάλα να βγαίνει λίγο έξω από το δεύτερο δοκάρι.
14’ Σέντρα από τον Μουδούρογλου μέσα στην μικρή περιοχή για τον Ίγκορ που με πανέμορφη ατομική προσπάθεια αποφεύγει τους αμυντικούς της Δόξας και πλασάρει τον Καράδαη κάνοντας το 0-1.
21’ Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Χασομέρης και στην θέση του μπαίνει ο Μελίσσης.
30’ Αλλαγή τερματοφύλακα για την Δόξα και για το δεύτερο 30λεπτο έπαιξε ο Ορέστης Μένκα.
40′ Ο Ντουτσαρίδης ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην φτέρνα και στην θέση του μπαίνει ο Κανετίδης.
Με την έναρξη της επανάληψης η Δόξα έχει στην σύνθεση της τους Πετρόπουλο και Μπάμπουρα που πήραν τις θέσεις των Ρεβυθόπουλου και Στόικου αντίστοιχα.
Από την άλλη πλευρά ο Μανουέλ Ρόκα άλλαξε όλη την ενδεκάδα.
55’ Ο Κουμπρόγλου δίνει την θέση του στον Περσίδη.
57’ Ευκαιρία για ισοφάριση από την Δόξα μετον Δούμπλατζη που μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα έχασε την ευκαιρία μετά από παρέμβαση του Ποτουρίδη.
58’ Βγαίνει ο ένας ο Βραμέντζαλης και στην θέση του μπαίνει ο Δήμος Τσιάρας.
60’ Ο Ραφαήλ Κελεσίδης παίρνει την θέση του Δημήτρη Γαϊδαρτζή.
70’ Οι Διαμαντίδης Μένκα Λάσπατζης δίνουν την θέση τους στους Τουνγκελίδη Πανγκάκη και Κυσσίδη.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καράδαης, Λάσπατζης, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Στόικος, Κουμπρόγλου, Ντουτσαρίδης, Διαμαντίδης, Γκαϊδατζής, Γαϊδαρτζής.
ΠΑΓΚΟΣ: Μένγκα, Πετρόπουλος, Κελεσίδης, Τσιάρας, Τουνγκελίδης, Μπάμπουρας, Κανετίδης, Περσίδης, Δούμπλατζης, Κυσσίδης, Παγκάκης.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασι,άδης Στράβος, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Σέτι, Γιεγκινί, Ιγκόρ, Μουδούρογλου, Χασομέρης.
ΠΑΓΚΟΣ: Σερφά, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Ροτζέριο, Ψάλτης, Λαδάκης, Παπαρούνης Μ.