ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (9 – 9 – 2013)

Παίρνει και Νατσούρα η Δόξα
Ο Αντώνης Νατσούρας είναι μία ανάσα από τη Δόξα Δράμας. Ο 34χρονος αμυντικός συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του στους μαυραετούς μετά από επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Βασιλακάκη. Ο τεχνικός της Δόξας μετά το φιλικό με τον Πανσερραϊκό διέκρινε ένα κενό στο κέντρο της άμυνας και αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τη διοίκηση να αποκτηθεί ο Νατσούρας που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις και να συμπληρώσει την τετράδα με τους Μιλένκοβιτς, Θεοδωρέλη και Κίκοφ. Τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Πανθρακικό πριν από δύο χρόνια και πιστεύει ότι η εμπειρία του θα προσφέρει τις λύσεις που θέλει η ομάδα. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που έχει παίξει στο εξωτερικό με τη φανέλα της Κιέβο και της Κρεμονέζε και το βιογραφικό του είναι σημαντικό. Γεννήθηκε στη Μελίκη Ημαθίας στις 18 Δεκεμβρίου 1979, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και επαγγελματικά ξεκίνησε από τη Βέροια στην οποία έμεινε τέσσερα χρόνια έχοντας 77 συμμετοχές και 4 γκολ. Ακολούθησε ο Ηρακλής για τρία χρόνια με 64 συμμετοχές και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ιωνικό (11 συμμετοχές – 1 γκολ). Το γκολ που πέτυχε στέρησε από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα με την ομάδα της Νίκαιας να κάνει το διπλό στο ΟΑΚΑ. Ήρθε το όνειρο του εξωτερικού με την Κιέβο στην οποία δεν αγωνίστηκε για να δοθεί δανεικός στην Κρεμονέζε έχοντας 2 συμμετοχές. Θα επαναπατριστεί για τον Ιωνικό με τον οποίο θα παίξει σε 43 παιχνίδια και θα πετύχει 3 γκολ. Αλλάζει γειτονιά και πηγαίνει στην Καλλιθέα με την οποία έχει 31 συμμετοχές για να ακολουθήσει ο ΟΦΗ  με 36 παιχνίδια και 2 γκολ. Ανεβαίνει στον Πανθρακικό με τον οποίο έχει 29 παιχνίδια στη συνέχεια πηγαίνει στους Πόντιους Κατερίνης 11 συμμετοχές και 1 γκολ και συνεχίζει στον Ηρακλή με 22 αγώνες και 1 γκολ. Το σημαντικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει γεμάτες χρονιές, ενώ πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε προσφυγή κατά των κυανόλευκων διεκδικώντας 14.000 ευρώ!




Το καλό το αφήνει για το τέλος…
Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Αντώνη Νατσουρά οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας χτενίζουν την ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά για τη απόκτηση ενός σέντερ φορ. Προσπαθεί να βρει ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο δεδομένων και των χρημάτων που θα δαπανηθούν. Φαίνεται ότι ο «εκλεκτός» έχει εντοπιστεί…  Αλλά οι μέρες περνούν και θα πρέπει να τελειώσει μέχρι την Παρασκευή που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος. Αν πάνε όλα καλά οι άνθρωποι της Δόξας τονίζουν ότι έχουν αφήσει το καλό για το τέλος και θα είναι μία μεταγραφή για τους φιλάθλους που είναι συνεχώς δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Θα κάνει λένε μεγάλη αίσθηση… Ίδωμεν.  

Βασιλακάκης: «Η Δόξα πάντα ενώνει»
Ο Κώστας Βασιλακάκης προσπαθεί να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει κάτι παραπάνω από μία αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες, αλλά ο τεχνικός της Δόξας Δράμας είναι ότι θα προκύψει κάτι καλό και με τη βοήθεια του 12ου παίκτη που είναι ο κόσμος θα πανηγυρίσουν πολλές νίκες στο πρωτάθλημα. «Μπορεί να υστερούμε χρονικά, οικονομικά και οργανωτικά, αλλά η Δόξα έχει αύρα, μεγαλείο και δυναμική», τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» και συνέχισε; «Όλα αυτά μπορούν να καλύψουν πολλές ατέλειες και μειονεκτήματα. Φέτος θα κάνουμε όλοι κατάθεση ψυχής, θα είμαστε μια ομάδα με πάθος και ομοιογένεια. Αυτά είναι τα κλειδιά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Οδηγός μας είναι η περίοδος 2008-2009. Τότε, αρχικά δεν είχαμε ούτε μια… τρύπια κάλτσα (!), αλλά αφήσαμε πίσω μας τελικά τον ισχυρό Παναιτωλικό και άλλες ομάδες με βλέψεις. Γιατί να μην πετύχουμε και φέτος κάτι καλό; Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά μας και να ξεπερνά την εσωστρέφεια. Η Δόξα πάντα ένωνε και θα συνεχίσει να ενώνει».


Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της συναυλίας
Η αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει ξεκινήσει. Τα εισιτήρια έχουν εκδοθεί και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να την παρακολουθήσουν οι Δραμινοί θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρουν και στη Δόξα Δράμας. Άλλωστε η συναυλία γίνεται για να προκύψουν έσοδα για τους μαυραετούς στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουν μετά την αδιαφορία που επέδειξε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και όλος ο κόσμος θα πρέπει να δώσει το παρών για να διασκεδάσει.

Πάρτε εισιτήριο διαρκείας γιατί συμφέρει
Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας της Δόξας Δράμας. Η πώληση τους από τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και από επιλεγμένα σημεία στην πόλη συνεχίζεται με τον κόσμο να επιλέγει την αγορά μόνιμης θέσης γιατί θέλει αρχικά να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και συμφέρει οικονομικά. Με τα 90 ευρώ που θα δώσει κάποιος για το διαρκείας θα παρακολουθήσει 13 εντός έδρας παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι θα του κοστίσει το κάθε παιχνίδι 6,92. Αν πας μεμονωμένα στο γήπεδο με 10 ευρώ εισιτήριο θα πρέπει να πληρώσεις στο τέλος ένα ποσό της τάξης των 130 ευρώ. Ο στόχος τη διοίκησης είναι να πουληθούν 800 διαρκείας και όλοι μπορούν να περάσουν να προμηθευτούν τη δική τους κάρτα.

Το «ευχαριστώ» της διοίκησης σε όλους  σας

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύει η Δόξα Δράμας έχει δίπλα της πολλούς φίλους. Το απέδειξαν με τη βοήθεια που παρείχαν για να μπορέσει ο Κώστας Βασιλακάκης και οι παίκτες να κάνουν απερίσκεπτοι την προετοιμασία τους στον Βώλακα. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει η προσωρινή διοίκηση ήταν να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έβαλαν ένα μικρό η μεγάλο λιθαράκι για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία. «Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Δόξα Δράμας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Κ. Νευροκοπίου κ. Μελέτη Μαυρίδη, τον αντιδήμαρχο κ. Σίγγο Δημήτριο του τοπικού διαμερίσματος Βώλακα, καθώς και όλο το δημοτικό συμβούλιο Κ. Νευροκοπίου για την πραγματικά αμέριστη συμπαράσταση και προσφορά στην ομάδα της Δόξας, κατά την προετοιμασία της στον Βώλακα» αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση που ανέβηκε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ: «Καθώς επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κιμτσάρη Δημήτριο, ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου ΠΕΤΑΛΟ για την προσφορά του, για την διαμονή της ομάδας, τον κ. Παπαεμμανουήλ Γρηγόρη για την φιλοξενεία που παρείχε στην ομάδα. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση και την ομάδα Δόξα Βώλακα, καθώς και όλους τους κατοίκους Βώλακα για την φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας».

Μαθαίνει τον αντίπαλο στο κύπελλο η Δόξα
Την  Τρίτη (10/9) στις 12 το μεσημέρι, εκπνέει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος από τις ομάδες των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ τέσσερις ώρες αργότερα (16:00), θα διενεργηθεί η κλήρωση για τις δύο πρώτες φάσεις. Στην πρώτη φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις 14-15/9, θα λάβουν μέρος οι 28 ομάδες της Football League, οι οποίες θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες. Σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις της διοργάνωσης οι αγώνες θα είναι διπλοί. Οι 14 ομάδες που θα προκριθούν από την α” φάση, θα μπουν στην κληρωτίδα  της β” φάσης μαζί με τις ομάδες της Σουπερ λιγκ.

Πόσες ομάδες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή
Ο Σπύρος Καλογιάννης έλεγε διαρκώς στη χθεσινή συνάντηση με τους αρχηγούς ότι ακόμα δεν γνωρίζει με πόσες ομάδες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως αναμένεται να αποδειχτεί… προφητικός πιο γρήγορα, στον θεσμό του Κυπέλλου! Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία πολλών ομάδων της κατηγορίας στo Κύπελλο είναι εξαιρετικά αβέβαιη. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι η ΕΠΟ δεν θα δεχτεί τη συμμετοχή όσων δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία μετατροπής από ΤΑΠ σε ΠΑΕ και όσων δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές από προσφυγές.  Οι ομάδες που προβιβάστηκαν γνώριζαν ότι είχαν περιθώριο ως τις 19 Σεπτεμβρίου για να γίνουν ΠΑΕ, όμως έπειτα από την απόφαση της ομοσπονδίας να ξεκινήσει το Κύπελλο στις 14-15/09, θα πρέπει αυτές οι διαδικασίες να επισπευτούν. Παράλληλα, πολλές είναι αυτές που δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα χρήματα που οφείλουν και ζητούν από τη διοργανώτρια να τους εκχωρηθούν μέσω των χορηγιών. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η παρουσία ομάδων όπως η Ζάκυνθος και ο Βατανιακός στο Κύπελλο είναι εξαιρετικά αμφίβολη και αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν, τότε ο ΚΑΠ προβλέπει πρόστιμο και ήττα στα χαρτιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πάμε για μετάθεση της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα
Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε ότι ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της πρεμιέρας στη FootballLeague, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 29 Σεπτεμβρίου παρά τα παράπονα που υπάρχουν γιατί η ΕΠΟ όρισε την πρώτη φάση του κυπέλλου 14-15/09 και τη δεύτερη στις 25-26/09. Μένει να δούμε πόσες ομάδες θα κατέβουν αρχικά στο κύπελλο και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Τα παράπονα και οι… προπονητές
Μετά το ρεπό της Κυριακής οι παίκτες της Δόξας Δράμας επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Κώστας Βασιλακάκης του ανέλυσε τα συμπεράσματα του από το φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Η νίκη ήταν μία τόνωση της αυτοπεποίθησης και τίποτα παραπάνω γιατί οι μαυραετοί μπροστά τους έχουνε πάρα πολύ δουλειά. Με δύο φιλικά παιχνίδια θα πάνε να παίξουν σε επίσημο παιχνίδι και ο κόσμος θα πρέπει να δείξει υπομονή γιατί η ομάδα είναι μόλις στην Τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Χρειάζεται συνοχή, ομοιογένεια και φυσικά να γνωρίσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να γίνουν μία ΟΜΑΔΑ στο γήπεδο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Μπάμπης Μουρατίδης που ακολουθεί θεραπεία, οι Σάββας Κυριακίδης (πήρε αναβολή από το στρατό) και Δημήτρης Μπαλής (έχει  άδεια) έκαναν και την Κυριακή προπόνηση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι Δημήτρης Γελαδάρης και Στέφαν Κίκοφ, οι οποίοι παρακολουθούν σεμινάριο προπονητικής σε Κομοτηνή και Σόφια αντίστοιχα. Και δεν είναι μόνο αυτοί γιατί θα υπάρξει και τρίτος… 

Καλή επιτυχία στο έργο σας  

Η ψυχολογική υποστήριξη μίας ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μπορεί στην Ελλάδα να μην δίνουν μεγάλη σημασία στον τομέα αυτό, αλλά στο εξωτερικό υπάρχουν οργανωμένα ιατρικά επιτελεία που είναι συνεχώς δίπλα στους παίκτες. Με τη βοήθεια της Ιατρού (Ομοιοπαθητική και Ψυχοθεραπεύτριας) Θεοδώρας Γούτλη, η οποία προσφέρθηκε να συνεισφέρει στην προσπάθεια της προσωρινής διοίκησης δείχνει το δρόμο του εθελοντισμού. « Την ευχαριστούμε θερμά και την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ και ο στόχο είναι η ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας για τη μέγιστη απόδοση της. Όλοι μας τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.


Κάλλιο αργά παρά ποτέ…
Αυτούς που στέκονται δίπλα στη Δόξα Δράμας δεν τους ξεχνάει η διοίκηση που με ανακοίνωση φρόντισε να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα. «Αν και αργήσαμε , όμως δεν ξεχάσαμε , πως θα μπορούσαμε άλλωστε να το κάνουμε αυτό», αναφέρει η ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει η νέα και προσωρινή Διοίκηση Πρωτοδικείου της Π.Α.Ε Δόξας Δράμας , σταθήκατε όλοι εσείς σημαντικός αρωγός . Με την πολύτιμη βοήθεια σας κάνατε το «πολλοί μπορούμε να κάνουμε πολλά να φαντάζει στόχος εφικτός.  Σας ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς  και πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο… Ευχαριστούμε:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “PETALO RESORT “ Κο. ΚΙΜΤΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΩΛΑΚΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ” Κο. ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΩΛΑΚΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-GATERING ¨ΗΔΩΝΑΣ & ΑΥΛΗ ΗΔΩΝΑ” ΓΟΥΝΑΡΗ 32 ΔΡΑΜΑ
ΕΝΓΧΩΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ “Αφοι ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΙ” ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 19 ΔΡΑΜΑ
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ” ΦΡΟΥΤΟΓΩΝΙΑ” Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 40 Κο. ΜΑΥΡΙΔΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
 ”ΝΕΟΓΑΛ” 4Km ΔΡΑΜΑΣ -ΚΑΒΑΛΑΣ Κο ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ” ΝΤΙΝΟΣ” 3 Km ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ Κο.ΚΟΥΣΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΨΥΞΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ “ΜΟΧΩΡΙΔΗΣ” Ο.Ε” (ΒΕΝΟΣ) 3Km ΔΡΑΜΑΣ-ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.
ΔΡΑΜΙΝΗ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΪΑ “SARY” ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Κο.ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
“ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ “ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ Κα.ΧΑΔΥΡΟΓΛΟΥ – ΗΛΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΔΡΙΑΝΗΣ Κο. ΦΕΔΡΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΥΠΡΟΥ 16
ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ “ΚΩΦΙΔΗ” ΠΑΡΚΟ ΚΟΜΝΗΝΩΝ Κο, ΚΩΦΙΔΗ ΠΕΡΙΚΛΗ και ΔΑΜΙΑΝΟ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ” ΒΑΡΑΝΟΣ” Κο. ΒΑΡΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.
Κο . ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΚΗ ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
” ΟΚΟ CLEAN” ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ 5 ΔΡΑΜΑ.
Χωρίς εσάς , όλα θα ήταν διαφορετικά…».