.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - www.sportdrama.gr - 6 ΙΑΝ 2015

Υπόγραψαν οι Αντώνης Χαριτίδης και Δήμος Τσιάρας

Υπόγραψαν οι Αντώνης Χαριτίδης και Δήμος Τσιάρας
Με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ενίσχυσε σήμερα το ρόστερ της ομάδας, η διοικούσα επιτροπή


της ερασιτεχνικής Δόξας. Η αναζήτηση παικτών ποιότητας που θα κάνουν την διαφορά είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς, από την μία είναι δυσεύρετοι για την κατηγορία και από την άλλη τα οικονομικά δεδομένα της σημερινής Δόξας δεν επιτρέπουν την προσέγγυση στους περισσότερους από αυτούς.
Ωστόσο η κίνηση της απόκτησης του Αντώνη Χαριτίδη θεωρείται, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες, μια πολύ καλή λύση για την θέση του αριστερού χαφ, αφού με την ίδια ευκολία, αν και δεξιοπόδαρος, παίζει και τις δύο πλευρές.
Ο 23χρονος χαφ (22-8-92) κατάγεται από την Ξάνθη όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολύ καλές προοπτικές. Στην συνέχεια, τον Γενάρη του 2012 πήγε στον Εθνικό Γαζώρου όπου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έπαιξε σε 10 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Την επόμενη χρονιά , δεύτερη στην Σερραϊκή ομάδα έπαιξε σε 22 παιχνίδια χωρίς γκολ. Μάλιστα είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό με την Δόξα επί Σούλη Παπαδόπουλου. Στο περσινό πρωτάθλημα έπαιξε με τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης όπου είχε προπονητή και τον Αντώνη Κασδοβασίλη ο οποίος έδωσε πολύ καλές συστάσεις για την αξία του παίκτη. Αρκετοί αγωνιστικοί τραυματισμοί του περιόρισαν τις συμμετοχές στις 13 με ένα γκολ στο ενεργητικό του.
Φέτος είχε μια παρουσία πολύ γεμάτη σε συμμετοχές στον Φωκικό από όπου αποχώρησε στις 8 Δεκεμβρίου.
Με δεδομένο ότι βάση του νόμου έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη ομάδα που θα μεταγραφεί μετά από ένα μήνα από την τελευταία του αγωνιστική παρουσία, ο Χαριτίδης είναι σε θέση να είναι στην διάθεση του Παντζιαρά ακόμη και στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο την επόμενη Κυριακή!
Οι διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης κράτησαν σχεδόν δύο εβδομάδες και παρά την κρούση δύο ομάδων της δεύτερης κατηγορίας, καταλυτικό ρόλο για την αίσια κατάληξη, έπαιξε το ενδιαφέρον του Παντζιαρά που είχε άποψη για την αγωνιστική αξία του νεαρού μέσου.
Από εκεί και πέρα υπήρχε ένα ραντεβού σήμερα το απόγευμα όπου ο Χαριτίδης πήγε στα γραφεία της ερασιτεχνικής και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, υπόγραψε το νέο του δελτίο.
Tsiaras
Υπόγραψε και ο Δήμος Τσιάρας
Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του Αντώνη Χαριτίδη, σειρά είχε ο Δημοσθένης Τσιάρας. Ο 24χρονος αμυντικός (26-4-91) ξεκίνησε τις προπονήσεις μέσα στις γιορτές και άφησε καλές εντυπώσεις. Η απόκτηση του οριστικοποιήθηκε στο φιλικό με την Προσοτσάνη όπου έδειξε στοιχεία ενός στόπερ που θα βοηθήσει στην αμυντική διάταξη των “μαυραετών” σε μια δεδομένη στιγμή. Ο Τσιάρας μεταπήδησε φέτος από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στο Κοκκινόχωμα και μόλις εξασφάλησε την αποδέσμευση του, υπόγραψε το νέο του δελτίο στην Δόξα.
Ένα δεξί μπακ
Τελευταίο ζητούμενο, πέρα φυσικά από κάθε άλλη έκτακτη προσθήκη που θα μπορούσε να προκύψει στην συνέχεια, είναι η ενίσχυση της δεξιάς πλευράς στην αμυντική διάταξη της ομάδας. Υπάρχουν κάποια ονόματα που εξετάζονται, χωρίς όμως τουλάχιστον μέχρι τώρα να έχει προκριθεί κάποιο από αυτά και να μπορούμε να μιλήσουμε για περίπτωση απόκτησης. Οι διοικούντες της ομάδας μαζί με τον Παντζιαρά ψάχνουν να βρουν μια επιλογή που να μπορεί να βοηθήσει στην ουσιαστική ενίσχυση των μετόπισθεν της ομάδας.
Kysidis
Θανάσης Κυσίδης
Τέλος εξακολουθεί να εξετάζεται ακόμη και η περίπτωση του Θανάση Κυσίδη από τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου που προπονήται με την ομάδα και περιμένει το πράσινο φως του Παντζιαρά για να ενταχθεί στο δυναμικό της Δόξας. Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε μέσα στην Προσοτσάνη και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
KARADAHS-PAPAZOYDHS
Ήρθαν τα δελτία Καράδαη και Παπαζούδη
Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες της Δόξας πήραν το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης για να ξεκουραστούν. Μετά από αυτό θα επιστρέψουν για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο, το πρώτο για την νέα χρονιά και μετά την εορταστική διακοπή των τριών εβδομάδων. Για τον Παντζιαρά τα νέα γίνονται πιο ευχάριστα καθώς περιμένει να έχει στην διάθεση του αποθεραπευμένους και μεταγραφικά αποκτήματα. Ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονται στα γραφεία της ομάδας τα δελτία των Καράδαη και Παπαζούδη που μπορούν πλέον να μπουν στα πλάνα του νεαρού τεχνικού.
Συνάντηση για εκλογές στον ερασιτέχνικη
Το θέμα της εκαθάρισης έχει πάρει την σειρά του καθώς δόθηκε από την πλευρά της ερασιτεχνικής το πληρεξούσιο στον δικηγόρο Ηλία Πατσιούρα για να τρέξει την υπόθεση. Όμως και στο άλλο θέμα-απαίτηση για δρομολόγηση λύσης, των δραμινών φιλάθλων, αυτό των αρχαιρεσιών της ερασιτεχνικής, υπάρχουν κάποιες πρώτες εξελίξεις. Είχαμε γράψει εδώ και αρκετές μέρες την δημιουργία ενός σχήματος που θέλει να βγει στο προσκύνιο των εκλογικών διαδικασιών.
Το σχήμα αυτό δεν έχει βρει ακόμη την τελική του μορφή, ωστόσο όμως ακόμη και σε αυτό το χρονικό σημείο, κάποια από τα μέλη του πήραν την πρωτοβουλία για μια πρώτη συνάντηση με μέλη από την προσωρινή διοίκηση.
Στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό καφε της Δράμας, ήταν από πλευράς διοικούσας οι Χατζηελευθερίου, Σιάμπος και Γεωργιάδης και από το υπό δημιουργία σχήμα οι Κοτρίδης Βατικιώτης και Γεμενετζής. Και από τις δύο πλευρές αυτό που κατ' αρχήν συμφωνήθηκε είναι η πρόθεση να δρομολογηθούν οι διαδικασίες. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι άμεσες χρονικά αλλά κάπου κοντά στο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου. Συμφώνησαν επίσης, μέχρι τότε να έχουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες ζημώσεις και να φτάσουν στον καταρτισμό ενός ψηφοδελτίου πολυσυλλεκτικού και κοινής αποδοχής.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ 

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/item/19124-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια: