.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας

Εκλογές 2015: Ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας Επιλεγμένο

06 Ιαν 2015 @ 00:17 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα

Βαθμολογήστε το άρθρο
(2 ψήφοι)
Εκλογές 2015: Ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας


06 Ιαν 2015 @ 00:17


Κατηγορία Πολιτική

Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook

Τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων βουλευτών για το Νομό Δράμας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
Αίτηση στη ΝΟΔΕ Δράμας για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ εκτός του βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, κατέθεσαν οι δικηγόροι Παναγιώτης ΜωυσίδηςΚωνσταντίνος Κόντος και Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο χειρούργος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο πρώην Βουλευτής Δράμας Σταύρος Παπαδόπουλος και ο τέως Δήμαρχος ΣιταγρώνΘεόδωρος Αθανασιάδης. Φήμες αναφέρουν ότι οι Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Κωνσταντίνος Καραβάς και ο πρώην Βουλευτής Σταύρος Δαϊλάκης κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους στην Αθήνα, ενώ μια γυναίκα ίσως προτείνει το Μαξίμου.
ΣΥΡΙΖΑ
Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτός του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη, υποψήφιοι θα είναι ο Χαράλαμπος Σαμούτης, ο Γιάννης Πάτκας, ο Άγγελος Τομπαλίδης και η Σταυρούλα Συμεωνίδου.

ΠΑΣΟΚ
Στο ΠΑΣΟΚ βέβαιες θεωρούνται οι υποψηφιότητες της Χαράς Κεφαλίδου, του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλου, του Νίκου Τσαουσίδη, του Παναγιώτη Ψαρρά,και του Λάζαρου Ζουρνατζή. Υποψήφιος επίσης ενδέχεται να είναι ο Ανέστης Βλάχος, εγγονός του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου με καταγωγή από την Προσοτσάνη Δράμας.
ΚΚΕ
Με το ΚΚΕ υποψήφιοι θα είναι οι Γιάννης Στεφανίδης και Γιώργος Μήτρου.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες υποψήφιοι θα είναι οι Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ ο πρώην Βουλευτής Δράμας Νίκος Σμολοκτός αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Για το Ποτάμι ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο τέως Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, ο Τάσος Καρκαντζέλης, ο Κωνσταντίνος Γκαρέλας, ο Χρήστος Μυλώσης, ο Δημήτρης Σίγγος και οΑλέξανδρος Τσιαμπούσης.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
Με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών υποψήφιος ενδέχεται να είναι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλοςκαι ίσως η Νούλα Παρασίδου. Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Δράμας Χρήστος Αηδόνης, θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου στην εκλογική περιφέρεια Α' Αττικής.

ΤΕΛΕΙΑ
Με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου υποψήφιοι ενδέχεται να είναι οι Πέτρος ΤσολιάςΗλίας Χριστοφορίδης και Δημήτρης Δελημπασίδης.
ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=20157:ekloges-2015-poioi-einai-oi-pithanoi-ypopshfioi-boyleytes-dramas&Itemid=184

Δεν υπάρχουν σχόλια: