.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λίγα λόγια και καλά, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν αρμόζουν σε μια τόσο "πλούσια", σε ταλέντο και παλικαριά, ομάδα όπως οι ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ:
Άξιος αντίπαλος ο Παύλος Μελάς, όχι όμως καλύτερος από τα λιοντάρια του κ. Τσεβρεντζή !
Καλή έδρα, αλλά χθες οι φίλοι των Φιλίππων ήταν μαχητικότεροι και νίκησαν εύκολα στη "μάχη" της κερκίδας.
Οι βουβουζέλες που χρησιμοποιούσαν οι πιτσιρικάδες οπαδοί του Παύλου Μελά είναι μακράν το πιο εκνευριστικό όργανο που έχουν χρησιμοποιήσει παγκόσμια οι φίλαθλοι !
Ο κυριότερος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής Καραντώνης. Επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, δεν σφύριζε όλα τα φάουλ, ενώ χαρίστηκε πολλές φορές μη δείχνοντας κίτρινη ..
Τις πολλές σκόπιμες καθυστερήσεις που έκαναν στο 2ο ημ. τις "τιμώρησε" κρατώντας μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων, και σε δύο περιπτώσεις, για να μην δείξει κίτρινη κάρτα σε παίκτες των γηπεδούχων που δεν άφηναν να εκτελεστούν φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι, υποδείκνυε από πολύ μακριά στον βοηθό του να πραγματοποιήσει αλλαγή !
Με απλά λόγια, σχεδόν πάντα, ο βοηθός σηκώνει το σημαιάκι του οριζόντια πάνω από το κεφάλι του και ειδοποιεί ΑΥΤΟΣ τον διαιτητή για την όποια αλλαγή ποδοσφαιριστών. Χθες είδαμε το ανάποδο!
Ακόμη, και αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά σίγουρα σε καλύτερη από αυτόν του γηπέδου της Θέρμης.
Επίσης, προσωπικά πιστεύω πως η απουσία του Πάρη Αποστολίδη ήταν σημαντική στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο οποίος (αν άντεχε στο "ξύλο" από τους γηπεδούχους..) θα βοηθούσε πολύ στο δημιουργικό, αλλά ίσως και στο εκτελεστικό "κομμάτι" του παιχνιδιού των Φιλίππων (και πολύ καθαρό μυαλό έχει και δεν φοβάται να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ είναι και "μπουκαδόρος" όπως στο super cup) ..
Τέλος, χθες η Τύχη γύρισε την πλάτη στους Φιλίππους, όπως αναγνώρισε ουσιαστικά και ο προπονητής του Παύλου Μελά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.Πιθανώς να μας "χαμογελάσει" σε κάποιο επόμενο παιχνίδι! Μας το χρωστάει ! 
(πολλά έγραψα πάλι, αλλά δε γινόταν αλλιώς..)

Δεν υπάρχουν σχόλια: