ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΓΣ  ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Όπως είναι γνωστό, στη γενική συνέλευση στις 12/09/2014 (δύο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος) του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, αποφασίστηκε η συγκρότηση διοικούσας επιτροπής, η οποία θα αναλάμβανε της τύχες της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του ΓΣ ΔΟΞΑ στη διάθεσή της. Δηλαδή, τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ του ΓΣ ΔΟΞΑ, έχουν  δεσμευτεί να παραιτηθούν, όποτε αυτό τους ζητηθεί από τα μέλη της διοικούσας. Η διοικούσα επιτροπή δεν έχει την αρμοδιότητα  να ασχοληθεί με φλέγοντα θέματα που απασχολούν το ΓΣ ΔΟΞΑ, όπως η εκκαθάριση της ΠΑΕ, οι ακαδημίες, ο χλοοτάπητας του βοηθητικού και οι σχέσεις ΓΣ και ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ, αφού η γενική συνέλευση του ΓΣ δεν της παρείχε τέτοιες αρμοδιότητες.


Αναλάβαμε τα καθήκοντά μας μετά την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είχαμε να αντιμετωπίσουμε σωρεία προβλημάτων (οικονομικών, αγωνιστικών κ.λ.π.). Ουσιαστικά, έπρεπε ενώ είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να λύσουμε προβλήματα, τα οποία οι υπόλοιπες ομάδες είχαν στη διάθεσή τους ολόκληρο το καλοκαίρι να  επιλύσουν. Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας με μηδενικό ταμείο και τεράστια προβλήματα, σε μία ομάδα η οποία άρχισε προετοιμασία 10 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και προπονητές. Παρόλα αυτά και με δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια, πραγματοποιήσαμε 4 μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών, μετεγγραφές που  αποδείχτηκαν μέχρι τώρα  επιτυχημένες.
Στόχοι της διοικούσας επιτροπής είναι, η γρήγορη παραμονή και η όσον το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική κατάταξη της ΔΟΞΑΣ στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, η δημιουργία μιας μόνιμης ομάδας φιλάθλων που  μέσα από μια μηνιαία συνδρομή  θα στηρίζουν οικονομικά την ομάδα, καθώς και η δημιουργία μέσα από ζυμώσεις, ενός διοικητικού σχήματος ευρείας και κοινής αποδοχής για την ανάληψη της διοίκησης του ΓΣ ΔΟΞΑ.
Στον αγωνιστικό τομέα  η ομάδα δείχνει τεράστια σημάδια βελτίωσης και στον οργανωτικό τομέα έχουμε δημιουργήσει μέχρι στιγμής μία ομάδα στήριξης 50 ατόμων, που συνδράμουν με 50 ΕΥΡΩ το μήνα στην προσπάθεια του συλλόγου.  Επειδή η ομάδα αυτή,  θα πρέπει να διευρυνθεί και ο αριθμός των μελών  της να ξεπεράσει τα 200, καλούμε όλους τους φιλάθλους της ΔΟΞΑΣ να συμμετέχουν σε αυτήν. Στο διοικητικό τομέα θεωρούμε απαραίτητη τη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου στις εκλογές στο ΓΣ ΔΟΞΑ,  που θα προκύψει από μια ευρεία γενική συνέλευση των μελών του ΓΣ.
Η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει, πρώτα να σταθεροποιηθεί  η ομάδα αγωνιστικά και μετά να διενεργηθούν οι εκλογές του ΓΣ ΔΟΞΑ, αφού μια εκλογική διαδικασία την παρούσα στιγμή, πιθανότατα θα επηρέαζε αγωνιστικά  την ομάδα. Ειδικά  σε περίπτωση που προκηρυχτούν εκλογές και δεν βρεθεί διοικητικό σχήμα να διεκδικήσει τον ΓΣ (πράγμα που διαφαίνεται μέχρι στιγμής), θα έχουμε διοικητικό κενό με ανυπολόγιστες συνέπειες, τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και γενικότερα για τον ΓΣ ΔΟΞΑ.
Παρόλα αυτά, η διοικούσα επιτροπή είναι διατεθειμένη και αυτή την στιγμή να παραιτηθεί και μαζί της και τα μέλη του ΔΣ του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, αν παρουσιαστεί διοικητικό σχήμα έτοιμο να αναλάβει τις τύχες του ΓΣ ΔΟΞΑ και του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος, αρκεί αυτό να έχει τεκμηριωμένο διοικητικό πλάνο και αποδεδειγμένη οικονομική δυνατότητα να τρέξει την ανδρική ομάδα.
Με την παρούσα επιστολή, καλούμε το οποιοδήποτε σχήμα που έχει καταρτίσει ένα τεκμηριωμένα σοβαρό και οικονομικά βιώσιμο σχέδιο, για τη σωτηρία και τη διοικητική και αγωνιστική ανάταση της ομάδας, να μας το παρουσιάσει και άμεσα θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την διενέργεια εκλογών στο ΓΣ ΔΟΞΑ.
Επίσης, δηλώνουμε ότι στο νέο  διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει, θα αφήσουμε θετικό ταμείο, θα είμαστε κοντά του το πρώτο διάστημα της ανάληψης των καθηκόντων του και θα ενισχύσουμε οικονομικά την προσπάθειά του.
Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε ότι  θα παραιτηθούμε, θα ζητήσουμε τις παραιτήσεις των μελών του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές στο ΓΣ  ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.
Τέλος, είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τους Δοξαίους φιλάθλους και τους δραμινούς επιχειρηματίες τόσο για την ηθική, όσο και για την οικονομική στήριξη που απλόχερα μας παρέχουν.

ΔΡΑΜΑ  26/11/2014
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=38174