10η αγωνιστική A” Κατηγορία
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
74′ Αριτζής
1
2
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
51′ Παλτσίδης, 56′ Τσακμακίδης
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
7′(πεν) Δικταπανίδης, 47′ Παυλίδης,  62′ κοκ.  Δικταπανίδης
2
1
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
62′ κοκ. Σπυρίδης, 72′ Βασιλειάδης Αντ.
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
50′ Κοταϊδης
1
2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
44′ Παναγιώτογλου, 85′ Χ»Κυριάκου Στεφ.
ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ
35′ Παπαδόπουλος Θ., 75′ Χοροζίδης(αυτ.)
2
1
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
90′ Γεωργιάδης
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ
90′ Καλαϊτζής
1
0
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
0
4
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
3′ Αλεξίου, 25′/27′ Σίντος, 77′ Κων/δης Μιχ.
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
45′ Γιαννίκης
1
1
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
26′ Σαββίδης Σ.
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
0
2
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
4′ Σαϊνίδης, 69′ Καλιμάνης

Σπουδαίο «διπλό» του Πανδραμαϊκού

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανδραμαϊκός μέσα στο Δοξάτο, βελτιώνοντας σημαντικά την προοπτική του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


ΔΟΞΑΤΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-2: Παίζοντας πολύ αποφασιστικά, ο Πανδραμαϊκός πήρε σημαντικό «τρίποντο». Το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων συνετέλεσε να αποκτήσει καλό ρυθμό ο αγώνας. Από τη μια ο Πανδραμαϊκός εμφανίστηκε σοβαρός, προσεκτικός, με καλή ψυχολογία, κράτησε στην άμυνα και έφθασε στην επιτυχία, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες. Από την άλλη, το Δοξάτο ξεπέρασε το γκολ που δέχθηκε «από τα αποδυτήρια», ισορρόπησε, πήρε την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει πολλές φάσεις.
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ: Λίγοι ήταν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Αξίζουν συγχαρητήρια, πάντως, στα λίγα νεαρά παιδιά της κερκίδας του Δοξάτου, που συμπαραστάθηκαν ασταμάτητα στην ομάδα τους και σίγουρα οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα έπρεπε να σταθούν πιο κοντά φέτος στην ομάδα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 3΄ κόρνερ του Λίπο και ο Λόης Σαϊνίδης πετάχτηκε ανάμεσα σε υψηλούς σέντερ μπακ και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 22΄ φάουλ του Ζάχαρη, ωραία γυριστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Στο 27΄ σε εκτέλεση έμμεσου φάουλ, το σουτ του Μύγα απέκρουσε ο αποστολίδης, στο 35΄ κόρνερ του Λίπο, κεφαλιά του Πατένταλη απέκρουσε σε νέο κόρνερ ο Καρακούσης. Στο 44΄ σε κοντινή σέντρα του Σαϊνίδη, ο Παπαδόπουλος επιχείρησε να διώξει με κεφαλιά και παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ. Στο 55΄ ωραία προσπάθεια του Λίπο, που ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους κι έπιασε σουτ, που απέκρουσε ο Καρακούσης. Στο 69΄ μακρινό φάουλ του Μαριάδη, αδράνεια της άμυνας και στην «πλάτη» της άμυνας βγήκε ο Παντελής Καλλιμάνης, που πέτυχε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα, ωραία μπαλιά του Τουρφαντίδη στον Θεοφανίδη, όμως βγήκε σωτήρια ο Αποστολίδης και του πήρε την μπάλα πριν σουτάρει. Στο 90΄ ο Μύγας έδωσε στον Νότα, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Αποστολίδης, στο 93΄ ο Σαϊνίδης γύρισε στον Παπαθεοδώρου, που έκανε «τακουνάκι» και απέκρουσε σωτήρια στη γραμμή ο Τουλούπης.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο ξεχώρισαν οι Σ. Ιωαννίδης, Τουρφαντίδης, Ζάχαρης, από τον Πανδραμαϊκό κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση, κορυφαίοι οι Λίπο, Καλλιμάνης, Μαριάδης, Σίντος, Καραγιαννίδης. Καλός ο διαιτητής Π. Παρχαρίδης (Κουβαλάκης, Ζήρδας), τέταρτος ο Αχθοφορίδης.
ΔΟΞΑΤΟ: Καρακούσης, Τουρφαντίδης, Τουλούπης, Μόσχος, Παπαδόπουλος (75΄ Κωφίδης), Ζάχαρης, Σ. Ιωαννίδης, Αποστολίδης, Κωνσταντινίδης (60΄ Νότας), Θεοφανίδης (83΄ Θεοδωράκης), Μύγας.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Σίντος, Δερμεντζής, Μαριάδης, Παπαθεοδώρου, Πατένταλης, Σαϊνίδης, Καραγιαννίδης, Καλλιμάνης (85΄ Γκαϊδατζής), Λίπο (90΄ Μπαμπαλής), Υψηλός.


«ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ»: Μετά από τον αγώνα, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ (Πανδραμαϊκός): Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, σε δύσκολη έδρα, απέναντι σε πολύ δυνατή ομάδα και ίσως αυτό να «βοήθησε» ώστε να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος. Αρχίσαμε ιδανικά τον αγώνα, προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον άλλο ένα γκολ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη δείξαμε την ίδια σοβαρότητα, η αμυντική γραμμή πήγε πολύ καλά και χωρίς να κλειστούμε πίσω, φθάσαμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έδειξαν σοβαρότητα, έτσι όπως πρέπει απέναντι σε κάθε αντίπαλο κι αν συνεχίσουν έτσι, μπορούν να πετύχουν πολλά. Καλή συνέχεια στο Δοξάτο, πιστεύω θα είναι από τους διεκδικητές του τίτλου.
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Δοξάτο): Σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους κι επομένως έπρεπε να δείξουμε υπομονή σε ένα τέτοιο ματς. Για ένα τέταρτο είχαμε εκνευρισμό, χάναμε εύκολα την μπάλα, μετά το 25΄ ισορροπήσαμε, βρήκαμε την υπομονή, είχαμε την υπεροχή, χωρίς όμως να κάνουμε φάσεις. Στο β΄ ημίχρονο ο Πανδραμαϊκός κλείστηκε στην άμυνά του κι έψαχνε τους δύο γρήγορους παίκτες στα άκρα. Δεχθήκαμε το 0-2 χωρίς ο αντίπαλος να κάνει φάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, έχω πει πως η ομάδα θέλει υπομονή, τίποτα δε γίνεται σε μια μέρα, σε μια βδομάδα, σε ένα μήνα. Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι σε δύο παιχνίδια εντός έδρας δεν κάναμε νίκη. Καλή συνέχεια στον Πανδραμαϊκό, μας περιμένει δουλειά, τίποτα δε χτίζεται εύκολα.
ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ






ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   10 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
βαθμοί
γκολ
N/I/H
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 
25
24-7 
8-1-1 
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 
20
20-6 
6-2-2 
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 
20
20-11 
6-2-2 
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 
18
12-6 
5-3-2 
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 
17
15-15 
5-2-3 
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ 
16
11-14 
5-1-4 
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 
15
18-16 
4-3-3 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 
14
17-14 
4-2-4 
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 
14
16-15 
4-2-4 
ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ 
14
17-17 
4-2-4 
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
12
11-12 
3-3-4 
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 
12
9-12 
3-3-4 
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 
9
12-17 
2-3-5 
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 
8
13-17 
2-2-6 
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 
7
8-22 
2-1-7 
ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ 
2
11-33 
0-2-8 

11η αγωνιστική
            Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ    –     ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
            ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ   -  ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
            ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ             –         ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
            Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ    –   Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
            Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ      –   ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ
            ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ         –         Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ
            Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ      –      ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
            ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ   –           ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=38186