.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΔΟΞΑΤΟ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 6-0 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 18 ΑΥΓ 2013

Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δοξάτο, παρουσία 70 θεατών περίπου, οι Φίλιπποι έφθασαν στη νίκη με το επιβλητικό 6-0 κόντρα στον Κεραυνό Μοναστηρακίου, ενώ οι ποδοσφαιριστές του κ. Τσεβρετζή έχασαν πολλές ευκαιρίες ακόμη για να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις το σκορ..





Ένα ημίχρονο άντεξαν οι φιλοξενούμενοι και το σκορ παρέμεινε στο "φτωχό" 1-0. Οι γηπεδούχοι, χωρίς να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Κεραυνό που αμυνόταν σθεναρά και με τους επιθετικούς του να προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άμυνα των Φιλίππων, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, αφού το παιχνίδι της ομάδας του κ. Στάμογλου ήταν πολύ προβλέψιμο: "Καμινάδες" από την άμυνα προς τον υψηλόσωμο Κέρα και σε έναν δαιμόνιο βραχύσωμο επιθετικό που ταλαιπώρησε αρκετά την αριστερή πτέρυγα των Φιλίππων, χωρίς όμως να γίνει ουσιαστικά επικίνδυνος για την εστία του Καραγιαννίδη, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις..

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο κ. Τσεβρετζής "έριξε" στον αγώνα τους Ζάχαρη, Μπαρμπουτέλη και Βασιλακάκη, οι γηπεδούχοι άρχισαν να "ανεβάζουν στροφές", η κούραση βάραινε όλο και περισσότερο τα πόδια των φιλοξενούμενων, και όσο και να ακούγεται υπερβολικό, το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, αν και ο Κεραυνός είχε δοκάρι στο 64' ενώ το σκορ ήταν μόλις 1-0...

Τα γκολ:

1-0 Ιωαννίδης 30'
2-0 Πολυχρονίδης 69'
3-0 Βράτζας 71'
4-0 Μπαρμπουτέλης 73'
5-0 Ιωαννίδης 76'
6-0 Τουρφαντίδης 78'

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γιώργος Χατζηνάκος, ο οποίος, χωρίς να αποφύγει κάποια λάθη, έτρεξε πολύ και ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις, ενώ και οι βοηθοί του τα πήγαν αρκετά καλά..

Για το Δοξάτο στο 1ο ημ. αγωνίστηκαν οι : Καραγιαννίδης, δεξί μπακ ο Παντζαρίδης, αριστερό ο Τουλούπης, σέντερ μπακ ο Μόσχος και ο Ζαπουνίδης, "εξάρια" ο Αποστολίδης και ο Τουρφαντίδης, "δεκάρι" ο Ιωαννίδης, αριστερός μεσοεπιθετικός ο Θεοφανίδης, δεξιός ο Βράτζας και στην "κορυφή" ο Πολυχρονίδης.

Στο 2ο ημ. αγωνίστηκαν και οι Ζάχαρης, Μπαρμπουτέλης, Βασιλακάκης, Ελμπασίδης, Σιουμπάρας, Ψαρράς και Κωνσταντινίδης.

* Στο 88' ο κ. Τσεβρετζής απέσυρε από τον αγώνα τον Βασιλακάκη ως τιμωρία, μάλλον επειδή διαμαρτυρήθηκε σε απόφαση του κ. Χατζηνάκου, και η ομάδα του έπαιζε με δέκα(!) ..

** Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν οι έντονες διαμαρτυρίες του κ. Στάμογλου προς τον διαιτητή για κάποια απόφασή του και ενώ το σκορ είχε πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις.. Ο "δάσκαλος" δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, προφανώς επηρεασμένος από τη βαριά ήττα...

*** Τελικά ο Ιακωβίδης δεν θα υπερασπίζεται την εστία των Φιλίππων και το πιο πιθανό είναι να βρεθεί και του χρόνου αντίπαλος της ομάδας του Δοξάτου κάτω απ' τα δοκάρια της Καλλιφύτου..

Σε επόμενη ανάρτηση πολλά βιντεάκια από τον αγώνα, καθώς και τα 5 από τα 6 τέρματα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: