.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Σύνδεσμος φίλων Δόξας Δράμας 'Μαυραετοί' : "Καλό ταξίδι Βασίλη Ιωάννου"



Ο Σύνδεσμος φίλων Δόξας Δράμας 'Μαυραετοί' αποχαιρετά με βαθιά οδύνη έναν ακόμη από τους ανθρώπους εκείνους που εκάναν την ομάδα που αγαπάμε τόσο μεγάλη, τον θρυλικό 'Πάπια' Βασίλη Ιωάννου.
Από τη σπάνια εκείνη πάστα ποδοσφαιριστών και ανθρώπων, ο Βασίλης Ιωάννου έκλεισε τη μεγάλη καριέρα του στην ομάδα από της οποίας τα σπλάχνα αναδείχτηκε,....



......χωρίς ποτέ να φύγει ενδιάμεσα για άλλη ομάδα, παρά τη μοναδική ποδοσφαιρική του κλάση, που του επέτρεπε να είναι παντού περιζήτητος! Εκτός από τη φανέλα της Δόξας, με την οποία μάγεψε το πανελλήνιο και έπαιξε σε τελικούς κυπέλλου, φόρεσε μόνο εκείνη της Εθνικής Ενόπλων, καθώς και της Εθνικής Ελλάδος. Ήταν μάλιστα ο υπερπαίκτης αυτός που μαζί με το συμπαίκτη του Τάκη Λουκανίδη χάρισαν στη Δόξα την τιμή να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα της οποίας παίκτες να κληθούν στην Εθνική Ελλάδος.
Με το χαμό του η οικογένεια της Δόξας γίνεται πολύ πιο φτωχή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Βασίλη Ιωάννου, σε ευχαριστούμε για όλα και θα σε θυμόμαστε για πάντα.
Με τιμή,
ΣΦ Δόξας Δράμας 'Μαυραετοί'

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-15-36/2010-08-20-16-18-49/2348--q-q.html

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Ο αείμνηστος Βασίλης Ιωάννου ήταν προπονητής των Φιλίππων  ΔΟΞΆΤΟΥ ΤΟ 1985, όταν και η ομάδα ανέβηκε στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δράμας, μετά από τον αγώνα μπαράζ στο τότε Εθνικό Στάδιο της Δράμας με την Προσοτσάνη, όπου οι Φίλιπποι Δοξάτου είχαν επικρατήσει με 3-0 έχοντας στην σύνθεσή τους ποδοσφαιριστές μόνο από το Δοξάτο!

Θερμά συλλυπητήρια  στους οικείους του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: