.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΟΞΑΤΟ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2-3 2 ΦΕΒ 2013 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ SPORT της Δράμας


ΔΟΞΑΤΟ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2-3
Μεγάλο διπλό στην έκπληξη της αγωνιστικής με τους Αμπελόκηπους να κερδίζουν 2-3 παρότι έπαιζαν από το 60’ με 10 παίκτες!! Μια νίκη που δεν έριξε πάντως από την κορυφή την ομάδα του Δοξάτου.



Φάσεις αγώνα
Στο 18’ ο Κώστας Παπαδόπουλος κάνει την σέντρα, η μπάλα κοντράρει στον Μόσχο και καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.aaa
Στο 21’ ο Ιωαννίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-1 για το Δοξάτο0-1.
Στο 51’ δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Καζεπίδη για καθυστέρηση και έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για άδικη απόφαση του διαιτητή.
Στο 60’ κάθετη πάσα του Χαραλαμπίδη και ο Ματσίνης με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-2.
Στο 77’ ο Ματσίνης ανατράπηκε από τον Σιαματά και πέναλτι. Έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ότι σαν τελευταίος παίκτης έπρεπε να αποβληθεί ο Σιαματάς. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Γεωργιάδης για να κάνει το 1-3.
Στο 84’ ο Νότας με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 2-3.panigirika
Διαιτητής: Μαμσάκος Θ. με βοηθούς Μαρμαρίδη – Μαυρομελίδη.1
ΔΟΞΑΤΟ(Θωμάς Ματρακούκας): Παναγιωτόπουλος, Τουρφαντίδης, Τουλούπης(76’ Αποστολίδης), Πετράς, Μόσχος, Ιωαννίδης, Σιαματάς, Ζάχαρης(63’ Παντζαρίδης), Νότας, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης.
2ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(Χρήστος Τσακίρης): Καρακούσης, Καζεπίδης, Κοσκερίδης(93’ Αποστολίδης Σάββας), Αποστολίδης Γιάννης, Ματσίνης(90’Σταυρινάκης), Φλέγκας, Παπαδόπουλος Κώστας, Γεωργιάδης, Παναγιωτίδης, Ρέντος, Παπαδόπουλος Κώστας(46’ Χαραλαμπίδης).
345













































Σχόλια (4)
Ευχαριστούμε !
4Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2013 14:05
Δοξάτο
Προς JACK: Ευχαριστούμε που ασχολείσαι μαζί μας..

Και από τώρα ζητάμε συγνώμη που θα σε στεναχωρέσουμε φέτος...

Τι να κάνουμε, τόσα χρόνια σε κάναμε να χαίρεσαι που βγαίναμε δεύτεροι..
ΠΟΤΕ ΑΝΟΔΟ!!!
3Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2013 02:31
JACK
ΡΕ ΔΟΞΑΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ!!!!!
Δεν δίνεις σε τυφλό δίπλωμα οδήγησης !
2Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 05:24
Δοξάτο
Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια στους Αμπελόκηπους για την μεγάλη και παλικαρίσια νίκη τους μέσα στο Δοξάτο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την επιτυχία της συμπαθέστατης φετινής ομάδας των Αμπελοκήπων. Όμως το κακό με τους "διαιτητές" έχει παραγίνει! Και όχι μόνο φυσικά σε αγώνες του Δοξάτου.

Δεν θα ισχυρισθώ πως ευνοήθηκαν οι Αμπελόκηποι, θα έλεγα μάλιστα πως μάλλον έχουν αδικηθεί σε "καραμπινάτες" φάσεις, όπως στη φάση της αποβολής του ποδοσφαιριστή των Αμπελοκήπων αλλά και του πέναλτι που δόθηκε υπέρ τους, φάση κατά την οποία έπρεπε, πολύ πιθανόν, να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων. Από κει και πέρα όμως, η ανικανότητα και των τριών (διαιτητή και βοηθών) εκνεύρισε σχεδόν όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Δοξάτου. Δεν μπορεί να μην τιμωρεί ο διαιτητής με κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή που σταματάει εσκεμμένα αντίπαλό του (ενώ καταλογίζει το φάουλ) σε μια φάση - ορισμό της κίτρινης! Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που γυρίζει επιθετικός προς τα πίσω να καταλογίζεται οφ σάιντ, εφαρμόζοντας και καλά, το περίφημο "μπρος - πίσω", χωρίς να έχει καμία σημασία για τον βοηθό αν καλύπτεται ο επιθετικός την ώρα που ξεκινάει η μπάλα από το πόδι του συμπαίκτη του και να "τιμωρείται" η κίνηση προς τα πίσω!

Και όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Καραγιαννίδης στην αξιόλογη εκπομπή του κάθε Δευτέρα να διευκρινίσει τέτοιες περιπτώσεις οφ σάιντ, είναι μάταιος κόπος στην πραγματικότητα και μένουν πάντα αμφιβολίες στην περίπτωση που η κάμερα δεν βρίσκεται στην ίδια ευθεία και δεν υπάρχει εικόνα από το ξεκίνημα της φάσης..

Όπως όλοι οι άνθρωποι δεν κάνουν για όλες τις δουλειές, ένας τυφλός για παράδειγμα μπορεί να γίνει άριστος τηλεφωνητής, αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει, έτσι δεν μπορούν όλοι να γίνουν διαιτητές, γιατί απλά δεν έχουν τα προσόντα που απαιτούνται.

Αν κάποιοι "υπεύθυνοι" θέλουν να καταπολεμήσουν την ανεργία "βαφτίζοντας" "διαιτητές", και μάλιστα ικανούς να διαιτητεύουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από την στιγμή που ξεκίνησαν την καριέρα τους, στην Α-1, ανθρώπους που απλά δεν κάνουν για την συγκεκριμένη ασχολία (ενώ πιθανώς να είναι εξαιρετικά επιτυχημένοι σε άλλους τομείς..) θα "καταφέρουν" με αυτόν τον τρόπο να διώξουν τους έτσι κι αλλιώς λίγους πλέον φιλάθλους από τις κερκίδες (και να μείνουν οι άρρωστοι οπαδοί..), τους υγιείς παράγοντες από τις ομάδες, αλλά και πολλούς ποδοσφαιριστές να χάνουν νωρίς νωρίς το "μεράκι" για το ποδόσφαιρο (ειδικά όσο θα εξαφανίζεται το "είδος" των "μισθοφόρων"..).

Και πάλι συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα των Αμπελοκήπων, που ίσως να "πήρε" μέσα στο Δοξάτο ότι δικαιούνταν μέσα στην έδρα της στον αγώνα του πρώτου γύρου και δεν το είχε καταφέρει..

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
ΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
1Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 03:20
AΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΤΘΕΡΙΟΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/football/a1erasitehniki/13389-------2-3---.html




















Δεν υπάρχουν σχόλια: