.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 16:45 ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠ 2012 - ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΘΥΡΑ 4!






Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω με το παρακάτω κείμενο.

Ηλίας Πατσιούρας: «Η θύρα 4  στο φίλαθλο της Δόξας»!!
Ένα πολύ εύστοχο κείμενο που αφορά το θέμα της θύρας 4 ανέβασε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα, ο γνωστός δραμινός νομικός Ηλίας Πατσιούρας την οποία και σας παραθέτουμε παρακάτω:
«Η θύρα 4 δεν άνηκε ούτε ανήκει σε κανένα σύνδεσμο, θα ανήκει πάντα στο λαό , στον οπαδό, στο φίλαθλο της Δόξας!! Η κερκίδα, το αποκαλούμενο και «πέταλο» κάθε γηπέδου έχει ιδιαίτερη σημασία για τον οπαδό κάθε ομάδας, αποτελεί και έχει από μονό του ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας. Φιλοξενούνται ιδιαίτερες τάξεις ανθρώπων, όπως οι πιο δυναμικοί οπαδοί της ομάδας που με τη φωνή ζωντανεύουν το γήπεδο, δίνοντας το ρυθμό σε όλους τους θεατές, οι πιο ρομαντικοί, αυτοί δηλαδή που ξεκίνησαν από το πέταλο και έχοντας φτάσει σε μια μέση και μεγάλη ηλικία το επιλεγούν ως σημείο ακόμα αυτοπροσδιορισμού τους, οι άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική άνεση να πάρουν το εισιτήριο μια θύρας – στο κέντρο του γηπέδου, αλλά που όλοι την εβδομάδα θυσιάζουν ακόμα και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, ακόμα και δανείζονται για να μπούνε στη «φθηνή κερκίδα».
Είτε συνειδητή είτε επιλογή ανάγκης η παρουσία του κόσμου στη θύρα 4 του γηπέδου μας έχει γράψει τη δική της ιστορία… Θεωρώ εκτός λογικής, στα όρια του αδιανόητου και της ανθρώπινης παράνοιας το κλείσιμο της θύρας 4. με το κλείσιμο δε διώχνεις τον ενοχλητικό τον επικίνδυνο, κατά την άποψη σου Πρόεδρε, σύνδεσμο, απομακρύνεις τον φίλαθλο της Δόξας από τη γωνιά του, από τη συνήθεια του, από τις αναμνήσεις του.
Ο κάθε Πρόεδρος ομάδας, όπως της δικής μας οφείλει να σέβεται τους φιλάθλους του, όλοι εμείς δε γίναμε ΔΟΞΑ από τις νίκες και τα τρόπαια, αγαπήσαμε και αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς τα ανάλογα ( αγωνιστικά ανταλλάγματα), χαθήκαν άνθρωποι, νέα παιδιά που έζησαν τη μιζέρια της ομάδας, αλλά παρ όλα αυτά κράτησαν δυνατή μέσα τους την αγάπη προς αυτή την ομάδα.
Μακάρι στο τέλος να επικρατήσει η λογική, θεωρώ πως το πρόβλημα πρέπει να το λύσει αυτός που χωρίς λογο το δημιούργησε και ελπίζω πως έξω και μέσα στο γήπεδο, πριν και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα επικρατήσει η ψυχραιμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: