.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;






Μια μικρή, αλλά διδακτική ιστορία για την παρακάτω πρόσκληση: Πριν από λίγο καιρό, στις 16 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, έλαβα ένα e-mail από την κ. Μίνα Φούφα, υπεύθυνη του Ανοιχτού - Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Ασπροπύργου με το οποίο η κ. Φούφα μου ζητούσε, ευγενέστατα πάντα, να της αποστείλω κάποιο τηλέφωνο του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη ώστε να έρθει σε επαφή μαζί του με σκοπό να πραγματοποιηθεί η διάλεξη που αναφέρεται στην πρόσκληση παρακάτω. 


Ο λόγος που επικοινώνησε μαζί μου η κ. Φούφα ήταν η αναδημοσίευση του βιογραφικού του Στρατηγού εδώ στα "Δοξατινά Νέα". Φυσικά, της απάντησα αμέσως μόλις διάβασα το e-mail (η αλήθεια είναι ότι άργησα λίγες μέρες αφού είχα αμελήσει να "ανοίξω" το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των "Δοξατινών Νέων" ) και της εξήγησα πως, παρόλο που πολύ το επιθυμώ, δεν έχω καμία προσωπική σχέση με τον κ. Φράγκο Φραγκούλη, και δεν γνωρίζω κάποιο αριθμό τηλεφώνου μέσω του οποίου θα μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Από εδώ και πέρα είναι το ενδιαφέρον: Η κ. Φούφα μου απέστειλε εκ νέου e-mail με το οποίο με ευχαριστούσε για το ενδιαφέρον μου και την απάντηση που της απέστειλα και μου γνωστοποίησε πως ήρθε τελικά σε επαφή με τον Στρατηγό..


Από τότε, έλαβα δύο e-mail με αποστολέα την κ. Φούφα: Το πρώτο περιείχε πρόσκληση για να παραβρεθώ στην έναρξη ".. της 6ης Περιόδου λειτουργίας, του ¨Ανοιχτού-Λαϊκού Πανεπιστημίου¨ 2012-2013, στο Πνευματικό Κέντρο, Αλέκου Παναγούλη 13, στην πλατεία του  Αγίου Δημητρίου, την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, στις 19:30.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Μίνα Φούφα-Κορώνη .."

και το 2ο e-mail περιείχε επίσης πρόσκληση, αυτή που βλέπετε παρακάτω..

Φανταστείτε τώρα πόσα e-mail ήρθαν εδώ στα "Δοξατινά Νέα" στα 5 χρόνια (και λίγο παραπάνω) που υπάρχει αυτό το ιστολόγιο στον κυβερνοχώρο από τον δικό μας Δήμο τα οποία να είναι απλώς ενημερωτικά για τις διάφορες εκδηλώσεις (για προσκλήσεις δεν το συζητάω καν..).

Ναι, καλά το φανταστήκατε..



   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
   ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ



Π   Ρ   Ο   Σ   Κ   Λ   Η   Σ   Η

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, σας προσκαλούν στη διάλεξη, που θα δώσει, ο Στρατηγός ε.α.,  πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ), πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας (2012),

κος   Φ ρ α γ κ ο ύ λ η ς    Φ ρ ά γ κ ο ς,   

με   θέμα   :  «Ποια  Τουρκία ;  Ποιοι Τούρκοι;».


Τη   Δευτέρα ,   19   Νοεμβρίου   2012 ,   στις   19:30 ,
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου, του Δήμου Ασπροπύργου, Αλέκου Παναγούλη 13, στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου.

Μετ΄ εξαιρέτου τιμής,

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Π.Κ.                                                                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
   Αιμιλία Τσίγκου                                                                      Νικόλαος Ι. Μελετίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: