.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - 24 ΝΟΕ 2012 -ΦΩΤΟ

Επειδή με ρωτάνε: Αν και δεν είμαι 100% βέβαιος, νομίζω πως τα καυσόξυλα έχουν τοποθετηθεί εκεί για διακόσμηση και μόνο! Δεν γνωρίζω αν πουλιούνται! Πληροφορίες εντός του καταστήματος!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ..ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΟΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ Η ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ Η ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΝΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗ ΝΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟΥΜΕ...

Doxatinos είπε...

Και πρωτοτυπείς κάθε χρόνο (και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά σε κάθε περίπτωση..) και δίνεις "χρώμα" στο χωριό μας που "φθίνει" όσο περνάνε τα χρόνια..

Εξάλλου, οι παλιότεροι επισκέπτες των "Δοξατινών Νέων" το γνωρίζουν αυτό, αφού έχουν προβληθεί εδώ στολισμοί προηγούμενων ετών!

Το σχόλιο το δικό μου για την φωτογραφία βέβαια ήταν καθαρά χιουμοριστικό και εύχομαι να μην σε πείραξε!

Καλές Γιορτές λοιπόν! (αν και θα τα πούμε φυσικά και από κοντά - έχουμε αρκετά να πούμε..)

Ανώνυμος είπε...

file mou fisika de me peirakse to sxolio sou pera apo poli kalos filos eisai kai thamonas mas kai me xara dexomaste kathe eidous peiragma apo esena...apla mou edoses mia kali katheti pasa kai eipa na kano sout...katalaveneis ti ennoo....