.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ - ΗΡΩΟ -ΔΟΞΑΤΟ 30 ΑΠΡ 2012




Μια πολύ όμορφη εκδήλωση είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στον χώρο μπροστά από το Ηρώο της εκκλησίας χθες το βράδυ.

Μια εκδήλωση που την διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου, με την αμέριστη συμπαράσταση του Τοπικού Συμβουλίου και του Δήμου.



Όπως κάθε χρόνο, μεγάλο πλήθος θεατών απόλαυσε τους χορούς από τους συλλόγους που συμμετείχαν, τα τμήματα των οποίων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν άξια το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Εξαιρετική ήταν  η παρουσία των δύο χορωδιών που ξεκίνησαν τις εκδηλώσεις, η Χορωδία του Δ. Δοξάτου "Σαπφώ" και η Χορωδία του Δημ. Σχολείου Δοξάτου, καθώς και των παιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Φτελιάς, τα οποία χόρεψαν με τη συνοδεία της Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου.

Το τμήμα του Συλλόγου "Αράπης" με τους ντόπιους χορούς της Νικήσιανης,  οι Πόντιοι του Συλλόγου "Πυρρίχιος" της Δράμας, οι Κερκυραίοι από τον Σύλλογο Σινιών Κέρκυρας με χορούς από την Κέρκυρα και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού του Δοξάτου με χορούς από την Θράκη δημιούργησαν μια παράσταση που θα μείνει για καιρό στη μνήμη των θεατών.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν ότι κάθε σύλλογος συνοδευόταν από το δικό του μουσικό συγκρότημα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό, και ακουστικά και οπτικά..

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, παρατέθηκε γεύμα στα χορευτικά συγκροτήματα στην ταβέρνα "Ο Μήτσος" και το γλέντι συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη..



Μεταφέρω εδώ τρία βιντεάκια από την εκδήλωση, και βέβαια σε επόμενες αναρτήσεις ακόμη περισσότερα, αφού η διαδικασία "ανεβάσματος" στο youtube είναι αρκετά χρονοβόρα, αλλά και οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά "φορτωμένες"..





Δεν υπάρχουν σχόλια: