.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ-ΔΟΞΑ 2-0 18 ΑΠΡ 2012


LIVE!!! ΠΑΟΚ - ΔΟΞΑ 2-0

PDFΕκτύπωσηE-mail
DSC 0114 modifiedΜια κακή εμφάνιση με δύο γκόλ καρμπόν...
Αν το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το χειρότερο της χρονιάς για την Δόξα, τότε ήταν σίγουρα ένα από τα πλέον απογοητευτικά που παρουσίασαν οι «μαυραετοί» στην παρουσία τους στην σούπερ λίγκα.




Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος που πραγματικά προβλημάτισε για πάρα πολλά σημεία. Όσο και αν είναι τελείωμα μιας μεγάλης προσπάθειας, τόσα πολλά δείγματα κούρασης είναι υπερβολικά. Αμυντικά η ομάδα έδειξε ένα από τα χειρότερα πρόσωπα της. Το ίδιο και το κέντρο όπου η μάχη χάθηκε από πολύ νωρίς, ενώ μπροστά τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους και απογοητεύουν. Απειλές μόνο από κάποια μακρινά σουτ που κυριολεκτικά …απείλησαν μόνο διερχόμενα περιστέρια.
Και ευτυχώς που ο Μπόλονι είδε το παιχνίδι σαν μια καλή ευκαιρία για πειραματισμούς και δοκιμές για τους «μικρούς» του παίκτες που τον δικαίωσαν απόλυτα και ο ΠΑΟΚ είχε μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση στο αντίπαλο του. Όπως ευτυχώς επίσης, που η τύχη χαμογέλασε για τα καλά στην Δόξα κυρίως στις τρεις φάσεις των δοκαριών γιατί σε άλλη περίπτωση το αξιοπρεπέστατο 2-0 θα είχε πάρει πολύ χειρότερη μορφή.
Με τους κεντρικούς μπακ να παίζουν με ανάποδα πόδια (Τριποτσέρης δεξιά –Γκαρακλίδης αριστερά) η άμυνα είχε ένα βασικό πρόβλημα από την πλευρά του νεαρού και σίγουρα άπειρου Γκαρακλίδη που φάνηκε περίτρανα στην φάση του δεύτερου γκολ. Στο κέντρο ο Λίμα αναλώθηκε να κυνηγάει Γκαρσία και Ίβιτς χωρίς βοήθειες από τον Ουέλιγκτον. Όταν μάλιστα οπισθοχώρησε στην αμυντική διάταξη έφυγε από την Δόξα κάθε περίπτωση δημιουργικής πρωτοβουλίας. Μπροστά ο Κάπελ ήταν σαν να μην υπήρχε ενώ φάνηκε η διαφορά με την είσοδο του Κυβελίδη που τουλάχιστον έδωσε στίγμα απειλητικού/πραγματικού σέντερ φορ.
Σαν γενική εικόνα φάνηκε καθαρά ότι είναι μια ομάδα που δεν είχε λύσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Δεν ξεκίνησε να δημιουργήσει μια φάση και δεν τελείωσε σωστά καμιά της προσπάθεια!
Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ και ο ρουμάνος τεχνικός του, αιφνιδίασαν τακτικά. Έτσι όπως έδειξε η αρχική σύνθεση παρέπεμπε σε ανάπτυξη παιχνιδιού από την δεξιά πλευρά με Ετό και Σαλπιγγίδη αλλά τελικά έριξε το βάρος στην αριστερή όπου ο Νιμανί και ο Σταφυλίδης ήταν πρωταγωνιστές. Οι παίκτες του ήταν σε θέση να δημιουργήσουν όποτε ήθελαν μια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια. Ωστόσο πέτυχε δύο γκολ χτυπημένα στο καρμπόν με μακρινά ψιλοκρεμαστά σουτ στο πρώτο τέταρτο κάθε ημιχρόνου και έτσι δεν είχε κανένα άγχος για το σκορ. Ωστόσο το μεγάλο του όφελος ήταν ότι κέρδισε τους πιτσιρικάδες που έριξε μέσα ο Μπόλονι. Είναι άξια αναφοράς, η μνεία που έκανε ο ρουμάνος σε κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά, στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά, ότι είναι πολύ χαρούμενος γιατί αύριο στην προπόνηση εκτός από όλους αυτούς θα τον περιμένουν και άλλοι τέσσερεις, που ο ίδιος τράβηξε από την ομάδα των μικρών!!!
DSC 0167 modifiedΑτομικά…
Σε ατομικό επίπεδο, ο Δαύκος κάτω από τα δοκάρια στάθηκε αρκετά καλά. Βέβαια ήταν νευρικός στις φάσεις κυρίως των δοκαριών όπου ευτυχώς στάθηκε τυχερός. Ο Ψυχογιός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Σικαλιάς προσπάθησε αλλά δεν είχε βοήθειες στην πλευρά από τον Σοϊλέδη και είχε πολλά προβλήματα, κάτι που ισχύει και για τον Γκαρακλίδη. Ο Τριποτσέρης προσπάθησε να καλύψει χώρους και να ξεκινήσει επιθέσεις με ανορθόδοξο τρόπο και συμμετέχει και αυτός στην γενικότερη κακή εικόνα της άμυνας.
Ο Λίμα αναλώθηκε σε μονομαχίες χωρίς αποτέλεσμα και μετά στην άμυνα προσπάθησε να συμμαζέψει. Σε κακή μέρα ο Παπαδόπουλος. Μόνο σε αμυντικούς ρόλους ο Αραβίδης. Ο Σοϊλέδης από την άλλη πλευρά έχασε τις μονομαχίες και έμεινε χωρίς δυνάμεις. Λίγα τρεξίματα και χωρίς τις πρωτοβουλίες που θα έκαναν την διαφορά ο Ουέλιγκτον. Τραγικός ο Κάπελ σε ένα ρόλο όπου το 0 στα 12 γεμίσματα τα λέει όλα.
Ο Ρούτσης δεν άλλαξε τίποτα με την είσοδο του. Ο Κυβελίδης όταν μπήκε μπροστά ήταν ήδη πολύ αργά. Τέλος ο Στεργιανός σε ρόλο αμυντικού χαφ τι θα μπορούσε να προσφέρει; Να λύσει το αμυντικό ή το δημιουργικό πρόβλημα της Δόξας;
DSC 0015 modifiedΤο LIVE του αγώνα:
Καλησπέρα από το γήπεδο Τούμπας όπου η Δόξα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ
Στο 4' σουτ του Κάπελ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ
Στο 11' μακρινό σουτ του Σικαλιά, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι
DSC 0031 modified1-0!!!
ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στο 14' με ένα έξοχο πλασέ από τον νεαρό Παναγιωτούδη που υποδέχθηκε την μπάλα από τον Αθανασιάδη και με το σουτ που έκανε λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει ΔαύκουDSC 0039 modified
Στο 19' άλλη μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει την υπεροχή του. Σέντρα από τα δεξιά του Σαλπιγγίδη, ο Αθανασιάδης στο δεύτερο δοκάρι επιχείρησε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Δαύκος έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια
Στο 26' αντεπίθεση της Δόξας με τον Ψυχογιό, αλλά ο Τσιρίλο πρόλαβε και έκοψε τον αντίπαλο του
Στο 28' ένα μακρινό σουτ δοκίμασε ο Σταφυλίδης αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ
Στο 34' μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία εστειλε την μπάλα …συστημένη στο κεφάλι του Τσιρίλο, που από την περιοχή του πέναλτι, έκανε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Δαύκος εντυπωσιακά.
Στο 41' επικίνδυνη σέντρα σουτ από τον Σταφυλίδη, όμως η μπάλα πέρασε μπροστά από όλους και κατέληξε άουτ.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Τούμπας
Η Δόξα έκανε την πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι και ο Ρούτσης πήρε την θέση του Ψυχογιού Στο 54' ένα σουτ του Νιμανί απο τα αριστερά και μέσα στην περιοχή ο Δαύκος με διπλή επέμβαση μπλόκαρε την μπάλα
Στο 55' συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την πίεση και μετά από σουτ του Σταφυλίδη από αριστερά της περιοχής η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στην συνέχεια στρώθηκε στον Αθανασιάδη, αλλά ο τελευταίος αιφνιδιάστηκε και με σουτ την έστειλε πάνω από την κενή εστία.
DSC 0129 modifiedΔεύτερη αλλαγή για την Δόξα με τον Κυβελίδη να παίρνει την θέση του Κάπελ στο 57'
DSC 0136 modified2-0!!!
ΓΚΟΛ! Η υπεροχή του ΠΑΟΚ φέρνει αποτέλεσμα στο 58' . Ο Νιμανί με ένα δέξι πλασέ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δαύκου και θα λέγαμε ότι τα δύο γκολ που δέχθηκε σήμερα η Δόξα είναι σχεδόν με τον ίδιο τρόπο....DSC 0138 modified
Στο 63' άλλη μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όταν σε σουτ του Παναγιωτούδη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Αθανασιάδης την έστειλε στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το τέρμα του Έλληνα επιθετικού
Βρισκόμαστε στο 69' και η Δόξα κλείνει τις αλλαγές τις με τον Στεργιανό να παίρνει την θέση του Σοϊλέδη
Στο 75' εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία, ο Δαύκος με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Τσιρίλο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα
Στο 80' φάουλ Σικαλιά, ο Χαλκιάς έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ
Έχουμε μπει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ρυθμός εχει πέσει αρκετά...
Στο 88' σουτ από τον Στεργιανό έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ
Στο 90' σουτ του Λίνο από αριστερά, η μπάλα έφυγε άουτ
Τρία τα λεπτά των Καθυστερήσεων
Τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα ΠΑΟΚ - ΔΟΞΑ 2-0       
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Χ. Ακρίβος, Σ. Τσολάκης )
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Ψυχογιός (41') Σταφυλίδης ( 70' ) Εττο ( 72΄)
ΠΑΟΚ: (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, τσιρίλο, Σαλπιγγίδης(68' Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Ιβιτς(60' Γιάννου), Αθανασιάδης, Παναγιωτούσης, Νιμανί, Ετο
ΔΟΞΑ : (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Κάπελ ( 57'Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (45' Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68'Στεργιανός).
DSC 0254 modifiedΚατσαβάκης: «Κάποιοι έπαιξαν για τον εαυτό τους» 
Πολλά παράπονα από ορισμένους ποδοσφαιριστές του είχε ο προπονητής των «Μαυραετών» και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Οι διακοπές θέλαμε να μας φρεσκάρουν, αλλά τελικά έγινε το αντίθετο και απέναντι στον ΠΑΟΚ πρέπει να αντιπαραθέσεις κάτι καλό, όπως το καθαρό μυαλό, το οποίο δεν είχαμε καθόλου. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν για τον εαυτό τους. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Είπαμε ότι όσα παιχνίδια απομένουν να μην σταματήσουμε να δίνουμε το παρών σαν ομάδα. Δυστυχώς σήμερα δεν το κάναμε. Πιστεύω την Κυριακή να είμαστε καλύτερα».
Για την εμφάνιση των Σταφυλίδη, Παναγιωτούδη δήλωσε: «Ο Σταφυλίδης ωριμάζει καταπληκτικά. Όσον αφορά Στον Παναγιωτούδη ακούω πολλά θετικά σχόλια. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι είναι ταλέντο με ισχυρή αυτοπεποίθηση. Θα καρπωθεί από αυτή την προπάθεια ο ΠΑΟΚ, αυτή δουλειά θα φανεί και όπως πάει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα χρειαστούν όλες οι ομάδες τα φυτώριά τους».
Για το πόσο κόστισε στη Δόξα το γεγονός ότι δεν έπαιζε στη φυσική της έδρα φέτος, απάντησε: «Ενδεχομένως τώρα να πανηγυρίζαμε την σωτηρία μας. Δεν είχαμε βάθος στο ρόστερ και στην ποιότητα ήμασταν πίσω, κάτι που προσπαθήσαμε να καλύψουμε με τρεξίματα, αλλά αν ήμασταν στην βάση μας θα παλεύαμε περισσότερο, η έδρα μας μάς έλειψε πολύ».
Για το μέλλον του, τέλος, ανέφερε: «Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει, αν θα παραμείνω. Έχω ηθική υποχρέωση να την κάνω αυτή την κουβέντα».
DSC 0268 modifiedΜπόλονι: «Χαρούμενος… πατέρας» 
Στα θετικά στοιχεία των νεαρών ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος της Δόξας Δράμας. Ο Ρουμάνος είπε στη συνέντευξη Τύπου αρχικά:
«Χρόνια πολλά. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, χωρίς πολύ υψηλό επίπεδο αλλά στόχος μας ήταν η νίκη και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε με 2-0. Η ομάδα μου είχε λίγο άγχος, επειδή εδώ και πολύ καιρό δεν κερδίζαμε στην Τούμπα, μας έλειπαν κάποιοι παίκτες όπως ο Λάζαρ και ο Φωτάκης. Έπρεπε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στα πλέι οφ και ίσως αυτό το άγχος είχε αρνητική επιρροή στους παίκτες μου. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν σημαντική, παρότι το σκορ έμεινε στο 2-0. Το μυαλό μας είναι στα πλέι οφ θέλοντας παράλληλα να κρατήσουμε την τρίτη θέση».
Για τους νεαρούς του ΠΑΟΚ: «Σαν πατέρας δίνω φιλιά στα παιδιά μου μόνο όταν κοιμούνται, αλλά μπορώ να κάνω μία εξαίρεση, διότι πιστεύω ότι μεγαλύτερη ένταση θα έχουν τα λόγια μου προς αυτούς αύριο. Είμαι χαρούμενος για τους Παναγιωτούδη, Γιάννου, Σταφυλίδη, Γεωργιάδη, Νιμανί και επίσης χαρούμενος που αύριο στην προπόνηση θα έχω άλλους τρεις νέους. Τον Παναγιωτούδη τον είχα χρησιμοποιήσει στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, μου είχε δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά έχω πει ότι ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς. Στην φυσική κατάσταση, στη δύναμη, στην εκρηκτικότητα χρειάζεται βελτίωση. Ελπίζω η δουλειά μας να τον βοηθήσει. Σε αυτά τα πράγματα δουλεύουμε μαζί του και μπορεί να τα βελτιώσει. Έχει και κάποια άλλα ελαττώματα που είναι δύσκολο να αλλάξουν. Ο Σταφυλίδης κάνει την πρόοδό του βήμα-βήμα. Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο θα γίνει πιο έξυπνος. Ο Γεωργιάδης έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, υστερεί στη δύναμη, αλλά πρέπει να αντιλαμβάνεται περισσότερο το παιχνίδι. Ο Γιάννου σε τεχνικό επίπεδο χρειάζεται δουλειά και δουλεύουμε πολύ μαζί του. Με τα παιχνίδια θα διαβάζει καλύτερα τις ανάγκες του ματς. Ο Νιμανί παρόλο που είναι πολύ ψηλός, χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για να κερδίσει αυτή την αυτοπεποίθηση πρέπει να παίζει και να με βοηθήσει με την απόδοσή του. Ο Αποστολόπουλος είναι εντάξει, στο επόμενο ματς μάλλον θα ξεκινήσει, και ο Γλύκος πρέπει να γίνει πιο δυνατός. Μου αρέσουν όλοι, αλλά ο δρόμος τους είναι μακρύς. Είναι πολύ σημαντικό ότι δίπλα τους βρίσκονται έμπειροι παίκτες, σήμερα είδα τον Σαλπιγγίδη να εξηγεί στον Παναγιωτούδη πράγματα για το ματς. Πρέπει να συγχαρώ τους έμπειρους παίκτες μου για τη βοήθεια που δίνουν».
Για τα πλέι οφ: «Στην πραγματικότητα είναι τα πρώτα μου πλέι οφ. Δεν έχω τέτοια εμπειρία. Μέσω του βοηθού μου θα ζητήσουμε από τον Φερνάντο Σάντος πληροφορίες. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, έχω ζητήσει κάποια ειδικά θέματα βίντεο - ανάλυσης και θα πρέπει επίσης να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε».
Ρούτσης: «Για την τιμή μας» 
«Παίζουμε για την τιμή μας και τον κόσμο μας. Στα τελευταία παιχνίδια προσπαθούμε, αλλά βγαίνει η κούραση. Με την ΑΕΚ θα τα δώσουμε όλα για να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι το πρωτάθλημα».
Κυβελίδης: «Θα τα δώσουμε όλα με την ΑΕΚ» 
«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, έχοντας απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να μας πιέσει».
Για τα play offs είπε: «Οι διαφορές είναι μικρές. Εύχομαι ό, τι καλύτερο στον ΠΑΟΚ. Πάντως σε ό, τι αφορά την ομάδα μας, θα τα δώσουμε όλα στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ τόσο για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο μας».
Νιμανί: «Όλοι με βοήθησαν» 
«Πριν από το ματς ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να παίξουμε στα πλέι οφ. Πήγαμε καλά και γι΄ αυτό κερδίσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά με βοήθησε όλη η ομάδα γι΄ αυτό. Όλοι ήταν αλληλέγγυοι για να παίξω καλά. Είμαι ευτυχισμένος όχι μόνο για το πρώτο γκολ που σημείωσα στον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί αυτό συνέβη εντός έδρας».
DSC 0073 modifiedΛίγος σχετικά ο κόσμος!
Δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο του ΠΑΟΚ η αναμέτρηση και αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια τα οποία ήταν 3.102 και οι εισπράξεις 24.434 ευρώ. Πάντως οι οργανωμένοι στην θύρα 4 έδιναν σταθερά το τέμπο τους.
DSC 0100 modified«ΣΑΜΙΕ ΦΥΓΕ»
Από την άλλη πλευρά το πανό που έγραφε «ΣΑΜΙΕ ΦΥΓΕ» στα κάγκελα της συνόδευαν λίγοι δραμινοί που ωστόσο ακούστηκαν όπως ακούστηκαν και τα συνθήματα τους κατά του προέδρου της ΠΑΕ. Κάποιοι διάσπαρτοι ήταν και σε άλλες κερκίδες ενώ στα επίσημα διακρίναμε τους Τζαφέρη Παπαδοπούλου Τοματσίδη . Κοντά τους ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Καραγιαννίδης και ο Στέλιος Μπέκας ενώ λίγο πιο πάνω ήταν και ο πρώην τεχνικός των «μαυραετών» Απόστολος Χαραλαμπίδης που σε κάθε ευκαιρία παρακολουθεί την Δόξα.DSC 0102 modified
Πέντε από τον ΠΑΟΚ οι μικροί
Χειρότερη τύχη είχαν οι μικροί του Τάσου Λευκόπουλου που έχασαν από τον ΠΑΟΚ με 5-0 στις εγκαταστάσεις του Λόλα. Η σύνθεση των ηττημένων: Χαραλαμπίδης, Σιαρόπουλος, Βασιλειάδης, Τουνγκελίδης (61’ Πεντεζίδης), Αθανασιάδης, Ράδος (63’ Βασλής), Περσίδης, Χριστοφορίδης, Χιντασέλι, Κελεσίδης (56’ Δημητριάδης Μ.), Νικολαΐδης.
DSC 0124 modifiedΠαγκίτες…
Στον πάγκο έμειναν τελικά από την Δόξα οι Ρόκα Γελαδάρης Τσιμπλίδης και Κατσικογιάννης και από τον ΠΑΟΚ οι Γλύκος Αποστολόπουλος Μπαλάφας και Παπαζογλου. Εκτός δεκαοχτάδας έμεινε για την Δόξα ο Αγτζίδης.
Δεν θα γίνει η εκδήλωση για το γήπεδο
Δεν θα γίνει τελικά την προσεχή Δευτέρα η εκδήλωση που διοργανώνονταν για τα έργα του γηπέδου της Δόξας. Την απόφαση πήραν οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής ενώ σαν αιτιολογία ακούστηκε το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Αν τελικά δεν υφίσταται περίπτωση φόβου αντιδράσεων στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ, τότε με αυτήν τους την απόφαση αδικούν κατάφορα τον πρώην υφυπουργό αθλητισμού Χρήστο Αηδόνη που από τον Οκτώβρη είχε πάρει επάνω του την ιστορία των έργων. Την ώρα μάλιστα που κάποιοι τον λοιδορούσαν για την προσπάθεια του αυτή. Και αυτήν την παρούσα στιγμή που κάποιοι άλλοι επιχείρησαν …φωτογραφιζόμενοι να καρπωθούν τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας του. Αυτά γιατί η αχαριστία είναι κακό πράγμα…
Απορρίφτηκε η πασαλόμπιξη
Στην οικονομικότερη λύση της ενίσχυσης με όσα κυβικά μέτρα τσιμέντου χρειαστεί, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι υπεύθυνοι της κατασκευής των πυλώνων του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο. Έτσι εγκαταλείφτηκε η περίπτωση της τοποθέτησης υποστηρίγματος με την μέθοδο της πασαλόμπιξης στον πυλώνα πίσω από την Θύρα 5, της οποίας το κόστος ήταν πολλαπλάσιο. Και μια και ο λόγος πήγε στα οικονομικά θέματα, ενημερωθήκαμε από τον αντιπρόεδρο της ερασιτεχνικής Φίλη Ξανθόπουλο ότι τα χρήματα δεν έχουν συγκεντρωθεί στο σύνολο τους. Υπάρχει ένα κενό της τάξης των 80 περίπου χιλιάδων να υπολείπεται, για το οποίο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα συγκεντρωθεί από τις κρούσεις που θα ακολουθήσουν σε επώνυμους επιχειρηματίες του νομού. Πάντως θα επιμείνουμε να θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για διαφάνεια, που θα γίνει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα, όπου να αποδεικνύεται η χρηστή διαχείριση αυτών των χρημάτων.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

DSC 0051 modifiedDSC 0055 modifiedDSC 0065 modifiedDSC 0085 modifiedDSC 0158 modifiedDSC 0176 modifiedDSC 0208 modifiedDSC 0247 modified


Δεν υπάρχουν σχόλια: