.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΣΙΘΙΟΥ






Δημοσίευση: 25.03.12 22:53

Στον Κόρφο Ελούντας το Κύπελλο Λασιθίου

Στον Κόρφο Ελούντας το Κύπελλο Λασιθίου
Κυπελλούχος Λασιθίου αναδείχτηκε ο Κόρφος Ελούντας, καθώς  επικράτησε στα πέναλτι 8-7 του Κουτσουρά, σε έναν πολύ καλό τελικό.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα δυνατά, αλλά μετά το 20λεπτο οι δυο ομάδες άρχιζαν να πιέζουν για το γκολ. Στο 23’ μάλιστα ο Κουτσουράς είχε δοκάρι με τον Μαρκάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, όμως το 90λεπτο έληξε χωρίς γκολ. Η κατάσταση δεν άλλαξε στην παράταση, και ο τελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Κι εκεί όμως η αγωνία βρέθηκε στο κόκκινο, καθώς ο Ψαρουδάκης αστόχησε στο όγδοο πέναλτι του Κουτσουρά, ενώ ο Άρχος του Κόρφου ήταν εύστοχος και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του.
ΚΟΡΦΟΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ: Δημητριάδης, Μερκούρι, Κοκολάκης (75’ Ματθαιάκης), Ζανταλής, Άρχος, Δαβάκος, Πετράκης (108’ Μακράκης), Μόσχος (90’ Πάγκαλος), Σφυράκης, Φραγκάκης, Λεμπιδάκης
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ: Ποιμνενιδάκης, Ψαρουδάκης, Φραγκάκης, Παπαδάκης Δ., Εικοσιπεντάκης, Πιπεράκης (92’ Καρανικόλας),  (83’ Στασινόπουλος), Παπαδάκης Γ., Χαμηλάκης, Μαρκάκης, Καρύδης, Δασκαλάκης
Φωτ. από topikokritis.gr
Σημείωση "Δοξατινών Νέων":
Με καμάρι ο Άγγελος Μόσχου με ενημέρωσε πως η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γιος του Δημήτρης, ο Κόρφος Ελούντας, κατέκτησε κατά την φετινή περίοδο το κύπελλο στην Ε.Π.Σ. Λασιθίου.. Μάλιστα, ο Άγγελος, όπως μου είπε, εύχεται ο γιος του κάποτε να φορέσει και τη φανέλα των Φιλίππων Δοξάτου, όπως ο ίδιος ο Άγγελος στο παρελθόν, όταν αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας..
Πάντα επιτυχίες Δημήτρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: