.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

AEK-ΔΟΞΑ 0-0 3 ΙΑΝ 2012 - ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ Η ΔΟΞΑ

LIVE!!! ΑΕΚ-ΔΟΞΑ 0-0 !!!


Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2012 19:20



Τιμώρησαν την «κίτρινη» υπεροψία!!!

Ένας από τους βασικούς νόμους του ποδοσφαίρου λέει ότι «ποτέ μην υποτιμάς τον οποιοδήποτε αντίπαλο, γιατί η μπάλα τιμωρεί». Αυτό όμως στην ΑΕΚ και ιδιαίτερα ο τεχνικός της ο Νίκος Κωστένογλου, το άφησε πολύ πίσω στην σκέψη του, όταν άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι.



Έτσι θεωρώντας μια αμελητέα ποσότητα την Δόξα, έναν δεδομένα ηττημένο αντίπαλο, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει το αχτύπητο υλικό για ομάδα, αντιμετώπισε την αναμέτρηση με περισσή υπεροψία. Έτσι άφησε οκτώ βασικούς εκτός αρχικής ενδεκάδας καθώς το «ψωροπαίχνιδο» ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνουν την ποινή τους οι Αραμπατζής-Καράμπελας-Λυμπερόπουλος-Μανωλάς ενώ η κορύφωση ήταν η «προστασία» στον πάγκο των τριών πιο δημιουργικών παικτών του (Λεονάρντο-Καφές-Δέλλας) και εκτός ο Βάργκας. Έτσι στην θέση τους μπήκαν οι πιτσιρικάδες που όσο και αν έχουν ένα καλό επίπεδο από πλευράς ποιότητας, ωστόσο έγιναν σαφώς πιο …αντιμετωπίσιμοι για τους παίκτες της Δόξας. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που οι μπακ της δεν ανέβαινα ψηλά, τα χαφ δεν δημιουργούσαν και οι επιθετικοί δεν συνδυάζονταν.



Όμως και στο πάγκο ο Κατσαβάκης κέρδισε κατά κράτος. Έπαιξε πολύ έξυπνα τον αντίπαλο με βασικό στόχο, το πρεσάρισμα ψηλά. Είναι γεγονός ότι η Δόξα έχει διαφοροποιήσει την φιλοσοφία της και έχει βελτιωθεί σημαντικά σε πολλά σημεία. Πέρα από το ψηλό πρεσάρισμα έχει στρώσει και η αμυντική της διάταξη, παρά φυσικά τις συνεχόμενες απουσίες και τις πειραματικού τύπου αλλαγές που κάνει συνεχώς ο Σερραίος τεχνικός. Βέβαια αν υπήρχε κάτι καλύτερο στο υλικό της ομάδας πολλά πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα. Και σίγουρα αν η κατάσταση στην επιθετική γραμμή ήταν πιο αποτελεσματική τότε και η πορεία της ομάδας θα είχε σαφέστατα πιο ανοδική ρότα. Το θέμα είναι επιτέλους να αρχίσουν να τελειώνουν με επιτυχία μια φάση. Γιατί θα πρέπει να τονίσουμε ότι τις ευκαιρίες τις έκαναν δύο προωθημένοι από τις πίσω γραμμές (Τριποτσέρης-Ρούτσης)



Πάντως οι παίκτες του Κατσαβάκη με τις οδηγίες που είχαν κατάφεραν στην ουσία πιέζοντας ψηλά να «καταστρέφουν» την ανάπτυξη του παιχνιδιού των αντιπάλων. Και αν στην φάση του δοκαριού ο Τριποτσέρης ήταν λίγο πιο τυχερός, τότε θα είχαν πέσει τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ και οι ενωσίτες θα θυμούνταν το κάζο τους για πολλά-πολλά χρόνια!!!



Ατομικά...



Καλός και πάλι ο Σερεμέτ , ίσως όμως σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να είναι πιο ήρεμος, έτσι… για να γλυτώνει τις χαβαλέ κάρτες. Ο Βέρτζος δεν ξεκίνησε καλά. Είχε να αντιμετωπίσει τον Κλωναρίδη που ήταν ο μόνος που δημιουργούσε προβλήματα. Μόλις ξεπέρασε το πρώτο τέταρτο βρήκε τα πατήματα του και ανέβηκε. Πάντως η θέση του δεν είναι στο άκρο αλλά στην μέση. Ο Τριποτσέρης με αντίπαλο τον θηριώδη Μπέλεκ το πάλεψε και ήταν ικανοποιητικός. Ο Σικαλιάς ήταν η ευχάριστη έκπληξη κάνοντας πολύ δουλειά στην άμυνα. Προς το τελείωμα έδειξε να κουράζεται. Σταθερή αξία ο Λίμα, κάλυψε χώρους κάνοντας την αθόρυβη δουλειά. Ο Ρούτσης έτρεξε, κάλυψε χώρους και τα πήγε καλά τόσο στο επιθετικό ρόλο όσο και στον αμυντικό μετά την εσωτερική αλλαγή στο 32’. Την προπονητική του εμπειρία έδειξε στην περίπτωση του Αμπουμπακάρι ο Κατσαβάκης αντιδρώντας άμεσα και αποτελεσματικά, σώζοντας τον από την σίγουρη αποβολή. Ο Γκανέζος ήταν αδικαιολόγητα νευρικός. Ο Σοϊλέδης πρέπει να δώσει περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι, το ίδιο και ο Αραβίδης που για δεύτερο παιχνίδι παρουσιάζεται πεσμένος. Και οι δύο είναι παίκτες έμπειροι από τους οποίους η ομάδα περιμένει το κάτι παραπάνω. Ο Βάντερσον προσπάθησε, ανακάτεψε, είχε καλές ατομικές προσπάθειες, δεν είχε όμως –τι άλλο;- το γκολ!!! Ο Κουμπρόγλου δείχνει πως αρχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Κατσαβάκη και αυτό οφείλεται στην συνεχόμενη ανοδική του πορεία. Το ίδιο ισχύει και για τον Στεργιανό.



Ξεκίνημα με Ρούτση και Σικαλιά!!!

Με τον Ρούτση στην θέση του Κουμπρόγλου πίσω από τον προωθημένο Βάντρσον και τον Σικαλιά στην θέση του τιμωρημένου Κανακούδη είναι οι δύο αλλαγές της Δόξας με τις οποίες ξεκινάει σε σχέση με το αρχικό σχήμα στο «Κλ. Βικελίδης». Κάτω από τα δοκάρια ο Σέρεμετ και αμυντική διάταξη οι Σικαλιάς Τριποτσέρης Λεάντρο Βέρτζος. Αμυντικά χαφ οι Αμπουμπακάρι και Λίμα. Μπροστά τους ο Ρούτσης με Σοϊλέδη και Αραβίδη στα άκρα και φουνταριστός ο Βάντρσον.



Μάλλον με υπεροψία αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ΑΕΚ την Δόξα. Πρώτη του Κωσταντόπουλου κάτω από τα δοκάρια και έξω οι Λεονάρντο και Καφές. Μακάρι να πληρώσει αυτή την τακτική. Ο Κωνσταντόπουλος είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αργυρίου δεξί μπακ, ο Γεωργέας αριστερό μπακ και ο Κάλα με τον Κοντοέ στα στόπερ. Μάκος και Ρίκκα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Σιαλμάς δεξιά, ο Κλωναρίδης αριστερά και ο Χοσέ Κάρλος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ Μπέλεκ.



Στο 14' πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για λογαριασμό της ΑΕΚ όταν ο Χοσέ Κάρλος έκανε καλή προσπάθεια έξω από την περιοχή και έκοψε κάθετη μπαλιά στο Μπέλεκ που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σέρεμετ



Στο 18' η Δόξα είχε ένα δεύτερο βιαστικό και άστοχο σουτ με τον Σοϊλέδη αφού είχε προηγηθεί στο 6' κάτι αντίστοιχο με τον Αραβίδη.



Στο 24' λάθος γύρισμα με το κεφάλι του Τριποτσέρη και η μπάλα φτάνει στον Σιαλμά που βρέθηκε τετ α τετ με τον Σέρεμετ αλλά το σουτ του είναι κακό και η μπάλα καταλήγει άουτ.



Στο 26' δεύτερη χαμένη ευκαιρία από τον Σιαλμά όταν μετά από σέντρα από αριστερά του Κλωναρίδη η μπάλα φτάνει στον παίκτη της ΑΕΚ αλλά η προβολή του Σικαλιά κόβει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.



Στο 32' ο Σελίμος χαρίστηκε στον πολύ εκνευρισμένο Αμπουμπακάρι που κάνοντας το ίδιο σταμάτημα με τα χέρια στον Μπέλεκ φλερτάρισε άσχημα με την κόκκινη κάρτα, ενώ στην προηγούμενη φάση ανατράπηκε από πίσω ο Βάντρσον χωρίς να δοθεί τίποτα. Όπως ήταν λογικό ο Κατσαβάκης βλέποντας την συμπεριφορά του Γκανέζου και για να μην ξαναπάθει τα ίδια με της περασμένης Τετάρτης, τον αντικατέστησε άμεσα με τον Κουμπρόγλου που μπήκε στην αριστερή πλευρά με τον Ρούτση να γυρνάει στην φυσική του θέση δίπλα στο Λίμα.



Στο 35' κάτι πήγε να κάνει η Δόξα όταν μετά το λάθος του Χοσέ Κάρλος έφυγε μπροστά ο Αραβιδής και πάσαρε στον Ρούτση αλλά το σουτ έφυγε άουτ



Στο 42' σόλο του Σιαλμά από αριστερά έφυγε λίγο άουτ γιατί ο παίκτης της ΑΕΚ σούταρε με ανάποδα φάλτσα.



Με δεδομένο ότι πρωταρχικός στόχος είναι η ισοπαλία, η Δόξα πήγε στα αποδυτήρια παίρνοντας αυτό που ήθελε. Η ΑΕΚ χωρίς τον Λεονάρντο και με τον Σιαλμά να έχει χάσει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες στο διάστημα αυτό πλήρωσε την λάθος διαχείριση από πλευράς Κωνστένογλου. Μπορεί η κατοχή να ήταν 65-35 υπέρ των κίτρινων αλλά η πολύ σφιχτή αμυντική διάταξη της Δόξας πήρε αυτό που έψαχνε. αντίθετά από τους "μαυραετούς" έλειψε η καλή τελική προσπάθεια αφού τα τρία σουτ που δοκίμασαν πέρασαν εντελώς ανώδυνα για τον Κωνσταντόπουλο που ήταν ουσιαστικά θεατής στο παιχνίδι. Η είσοδος του Κουπρόγλου και το πέρασμα του στην αριστερή πλευρά έκανε σαφώς πιο κινητική την Δόξα.



Δευτερο ημίχρονο με πιο πολύ άγχος για τους γηπεδούχους



-Με μια αλλαγή που φαινόταν επιτακτική ξεκίνησε στο δευτερο ημίχρονο η ΑΕΚ φορτώνοντας από αριστερά το Λεονάρντο.Είναι φανερό ότι πάει για το γρήγορο γκολ αλλά ευτυχώς δεν της βγαίνει.



Στο 51 ατομική προσπάθεια του Βάντρσον που σουτάρει και αναγκάζει τον Κωσταντόπουλο να διώξει σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του ο προωθημένος Τριποτσέρης παρά λίγο να παγώσει εντελώς το ΟΑΚΑ όταν η κεφαλιά του βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.Το καλό είναι ότι μετά και από την φάση αυτή άρχισε η γκρίνια στην κερκίδα που κάνει τα πόδια των "ενωσιτών" σαφώς πιο βαριά.



Στο 78' ο Βέρτζος με το κεφάλι κόβει την μπάλα από την πορεία προς την εστία του Σέρεμετ μετά από εκτέλση έμεσο του Λεονάρντο



Στο 88' και ενώ η ΑΕΚ ψάχνει απελπισμένα το γκολ ο Γκερέϊρο χάνει άλλη μια ευκαιρία καθώς δεν προλαβαίνει από πλεονεκτική θέση να μπει στην πορεία της μπάλας.





Με αρκετά λάθη ο διαιτητής Σελίμος (Μαγιάννης-Σταματόγλου)



Κίτρινες:Αμπουμπακάρι (6') Λεάντρο (45') Σέρεμετ (79') Βάντρσον (80') Βέρτζος (86') Λεονάρντο (94')





ΑΕΚ: (Κωνστένογλου) ΚωνσταντόπουλοςΑργυρίου Κοντοές Κάλα Γεωργέας Μάκος (55' Γκερέϊρα) Ρίκκα Σιαλμάς (76' Καφές) Χοσέ Κάρλος Κλωναρίδης Μπέλεκ



ΔΟΞΑ : (Κατσαβάκης) Σέρεμετ Σικαλιάς (81' Στεργιανός)Τριποτσέρης Βέρτζος Λεάντρο Σοϊλέδης Αμπουμπακάρι (36' Κουμπρόγλου) Λίμα Ρούτσης (90' Τοπούζης) Βάντερσον Αραβίδης







Κατσαβάκης: «Σταθήκαμε τυχεροί»



Στην τύχη απέδωσε ο Μάκης Κατσαβάκης τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε η Δόξα Δράμας από την ΑΕΚ. Ο προπονητής των «μαυραετών», σχολιάζοντας τον αγώνα με την «Ένωση» στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Καταρχάς χρόνια πολλά με υγεία να έχετε. Πριν από το παιχνίδι ετοιμαστήκαμε για να αγχώσουμε την ΑΕΚ, με πρέσινγκ όσο πιο ψηλά και ένα γκολ. Όσο όμως περνούσε ο χρόνος οπισθοχωρήσαμε, ίσως επειδή μας είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις μας. Βέβαια είχαμε με το μέρος μας τον παράγοντα τύχη, σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις. Όταν θέλεις να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, χρειάζεται να έχεις και τύχη. Μετράμε τις δυνάμεις μας. Ευελπιστούμε να ενισχυθούμε, με την επιστροφή των παιδιών που έχουν μείνει πίσω και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».



Αραβίδης: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»



Η Δόξα Δράμας βρίσκει σιγά σιγά τα… πατήματά της, όπως υποστήριξε ο Χρήστος Αραβίδης που ανέφερε στη «Nova» πως οι «μαυραετοί» θα παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια, ενώ τόνισε πως η συνέχεια είναι δύσκολη: «Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε αυτά που θέλει ο προπονητής να περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπουμε ότι αυτό το ποδόσφαιρο αποδίδει για μας. Πήραμε βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα με θεωρητικά πιο δύσκολη σε σχέση με άλλες ομάδες που παίξαμε. Έχουμε πολλούς δύσκολους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να μην μείνουμε στην ισοπαλία που πήραμε σήμερα». Τέλος, για τη συνέχεια, ο Έλληνας φορ, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε συνεχόμενα εξ’ αναβολής παιχνίδια. Σε δύο εβδομάδες πρέπει να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, έχουμε και το Κύπελλο, ενώ τα συνεχόμενα ταξίδια μας επηρεάζουν. Έχουμε βρει μια λύση και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».



Τριποτσέρης: «Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος»



Στη δύναμη και τη θέληση των παικτών της Δόξας Δράμας κρίθηκε η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Θοδωρή Τριποτσέρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως η ΑΕΚ θα μας πίεζε πολύ. Όλα τα παιδιά έτρεξαν και κρατήσαμε το βαθμό», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση, απάντησε «Κρίθηκε στη δύναμη και στη θέληση. Θέλαμε να φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανένα και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».



Κωστένογλου: «Δικαιούμασταν τη νίκη»



Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, σχολιάζοντας στη συνέντευξη Τύπου : Για το τι έφταιξε που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει: «Γνωρίζαμε, όπως είχα αναφέρει, ότι ο αντίπαλος καταβάλλει τεράστια προσπάθεια και θα δημιουργήσει προβλήματα σε διάφορες ομάδες. Θεωρώ πάντως ότι δικαιούμαστε τη νίκη. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο τρεις κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Θα ήταν άλλο παιχνίδι τότε. Όπως ενημερώθηκα το γκολ που πετύχαμε (σ.σ. του Κάλα στο 45') δεν ήταν οφ σάιντ και θαρρώ ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να αφήσει τη Δόξα με 10 παίκτες. Δεν πρέπει όμως ως ΑΕΚ να σταθούμε σε δικαιολογίες. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μας ικανοποιεί το «σήμερα», αλλά δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών μου όλο αυτό το διάστημα. Η επιθετική μας ανάπτυξη δεν λειτούργησε τόσο καλά, ώστε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο φάσεις καλές, με χαρακτηριστική το έμμεσο. Αφήνουμε πολύ γρήγορα τις σκέψεις μας από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά με προσήλωση. Προσπαθούμε να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέρα με την ημέρα και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».



Για την επόμενη μέρα μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας:«Τα προβλήματα είναι γνωστά, δεν θέλω όμως να τα παρουσιάζουμε σε κάθε κακό αποτέλεσμα ως δικαιολογία. Δε νομίζω όμως ότι δεν κερδίσαμε τη Δόξα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Το κλίμα είναι καλό. Οι σχέσεις των παικτών πολύ καλές. Υπάρχει αυτό το θέμα και ελπίζω να βρεθεί λύση. Προς Θεού όμως δεν θέλω πριν τα ματς να έχουμε άλλοθι. Επίσης όποια κι αν είναι η απόφαση ενός διαιτητή πρέπει να τα αφήνουμε. Δεν είναι δική μου δουλειά, το θέμα των διαιτητών. Ζούμε με τα προβλήματα, όχι όμως δικαιολογίες για το αποτέλεσμα. Θα αναφέρομαι πάντα στα τεχνικά θέματα. Ευελπιστούσα να μη συμβεί με εμάς και η Δόξα κόψει βαθμούς. Έγινε όμως. Χάσαμε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο θεωρώ ότι δεν χάνονται, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα και καθημερινά το τεχνικό επιτελείο και έπειτα οι ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Ήξερα ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Ήξερα ότι κάποιοι παίκτες ήταν ανέτοιμοι εξαιτίας και της έντασης που είχαν οι τελευταίες προπονήσεις. Πάντα όμως έχω ως σκέψη ότι η ΑΕΚ πάντα πρέπει να στοχεύει και να παλεύει για τη νίκη. Θεωρητικά το παιχνίδι ήταν εύκολο, όμως αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν δεδομένα. Δεν θέλω να ακυρώνονται οι προσπάθειες που γίνονται. Ψηλά το κεφάλι. Ίσως έρθουν δύσκολες κι άλλες στιγμές κι ακόμη πιο οδυνηρά αποτελέσματα. Προχωράμε με σοβαρότητα και συνέπεια. Έστω κι αν είμαστε στεναχωρημένοι και πρώτα απ' όλους εγώ. Δεν μοιρολατρούμε. Αύριο έχουμε προπόνηση, είμαστε σκεπτικοί, αλλά συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Σε πολλά παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες που παίζουν αμυντικά ίσως έχουμε προβλήματα. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε».



ΧΟΣΕ ΚΑΡΛΟΣ: «Μας έλειπε η τύχη. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει φέτος. Όλοι προσπάθησαν για τη νίκη. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν 2-0 ή 3-0. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον Λεβαδειακό, όπου θα αγωνιστούμε μόνο για τη νίκη».



ΡΙΚΚΑ: «Πιστεύω ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε γρήγορο γκολ και αυτό έδινε ψυχολογία στη Δόξα Δράμας», ήταν το πρώτο του σχόλιο και συνέχισε: «Το πιο δύσκολο για μας ήταν πως δεν πετύχαμε το γρήγορο γκολ. Αν το είχαμε πετύχει θα ήταν πιο εύκολο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό ήταν που μας στοίχισε. Ήμασταν σοβαροί αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».



ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που δημιουργείς. Το παιχνίδι θα μπορούσε είναι πολύ διαφορετικό να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Περιμέναμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ειδικά με τέτοιες ομάδες που έρχονται να παίξουν αμυντικά. Θα ήταν ανησυχητικό αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά σήμερα ήταν θέμα ατυχίας».



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/9925-live-0-0-0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: