.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Αθλητικές Γιορτές στους δήμους Δράμας, Προσοτσάνης και Δοξάτου

5 Δεκ 2011Αθλητικές Γιορτές στους δήμους Δράμας, Προσοτσάνης και Δοξάτου
Share Σύμφωνα με την σχετική:131403/Γ4/15-11-2011του ΥΠΔΒΜΘ/Δ/ΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η ΟΕΣΑ Δράμας αποφάσισε να οργανώσει Αθλητικές Γιορτές στους δήμους Δράμας, Προσοτσάνης και Δοξάτου ως εξής:




ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Τρίτη 06 Δεκεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο, τουρνουά μίνι χειροσφαίρισης κοριτσιών και αγοριών, των σχολείων του Δήμου Προσοτσάνης και Νευροκοπίου. Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου, τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου αγοριών στα γήπεδα της Πετρούσας των σχολείων του Δήμου Προσοτσάνης και Νευροκοπίου.


ΔΟΞΑΤΟΥ: Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο, τουρνουά μίνι πετοσφαίρισης κοριτσιών των σχολείων του δήμου Δοξάτου και του δήμου Παρανεστίου. Στον ίδιο χώρο στις 12 Δεκεμβρίου, Δευτέρα, τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου αγοριών.


ΔΡΑΜΑΣ: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο, ΔΗΓΑ, τουρνουά μίνι πετοσφαίρισης κοριτσιών των σχολείων του δήμου Δράμας. 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο, ΔΗΓΑ, τουρνουά μίνι καλαθοσφαίρισης των σχολείων του δήμου Δράμας. Στον ίδιο χώρο 16 Δεκεμβρίου 5Χ5 τουρνουά ποδοσφαίρου αγοριών.


Το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων να γνωρίσουν τη χαρά του Αθλητισμού με τη διοργάνωση αθλητικών Γιορτών.


Στόχος είναι όσο το δυνατό μαζικότερη συμμετοχή.


Πρωταρχικός σκοπός της όλης διοργάνωσης δεν είναι η ανάδειξη νικητών αλλά κυρίως τα πολλά παιχνίδια και η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων μαθητών και μαθητριών. Υπάρχει η δυνατότητα οι συμμετοχές να είναι ελεύθερες και να επιτρέπονται τα μικτά σχήματα (αγόρια και κορίτσια)


Προτείνουμε ο κάθε μαθητής και μαθήτρια να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο άθλημα για να συμμετέχουν περισσότεροι μαθητές και μαθήτριες, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Μπορούν να συμμετέχουν μαθητές μαθήτριες της Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξης. Κατά τη διάρκεια των τουρνουά έχουν σχεδιαστεί να λάβουν χώρα κάποια “events”, εκπλήξεις, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συμμετέχουν.


Με βάση όλα τα παραπάνω, οι δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων, δεν χρειάζονται καταστάσεις συμμετοχής, που θέλουν να συμμετέχουν στα τουρνουά θα πρέπει να γίνουν στον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Αναστάσιο Μωυσιάδη, είτε τηλεφωνικά, είτε με φαξ στο 2521351230 ανάλογα με το δήμο στον οποίο ανήκει το σχολείο ως εξής:


Για τα σχολεία του δήμου Προσοτσάνης και Νευροκοπίου ως την Πέμπτη 01Δεκεμβρίου 2011
Για τα σχολεία του δήμου Δοξάτου και Παρανεστίου ως την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου
Για το δήμο Δράμας ως την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΣΑ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ

ΠΗΓΗ: http://drama-tika.blogspot.com/2011/12/blog-post_5476.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: