.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ-ΟΦΗ 0-1 7 ΔΕΚ 2011 - ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ - 146 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...

LIVE !!! ΔΟΞΑ-ΟΦΗ 0-1 !!!


Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011 17:29



Μία από τα ίδια και ο κατήφορος συνεχίζεται…



Το ίδιο σκηνικό για τρίτη φορά στο Καυτανζόγλειο. Μια Δόξα που πάλεψε όσο μπορούσε αλλά και πάλι έχασε!!! Με παίκτες που παλεύανε μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει το γκολ, που τείνει να γίνει ένα θέμα πραγματικός εφιάλτης.



 Δεν μπορεί να ανατρέψει ένα εις βάρος της σκορ, αφού αν ο αντίπαλος πετύχει το γκολ τότε το πιθανό αποτέλεσμα είναι η ήττα. Μια λειτουργία με κεντρικό χαρακτηριστικό την ηττοπάθεια. Μια ομάδα που δεν μπορεί να δώσει το στίγμα του νικητή. Μια ομάδα που δεν μπορεί να πείσει σχεδόν κανένα για το μέταλλο της. Ότι έχει μέταλλο και νοοτροπία δυνατού αντιπάλου. Μπορεί να έχει διάθεση δεν έχει όμως δυνατότητες. Τουλάχιστον για να σταθεί επάξια στην μεγάλη κατηγορία. Σαν να λέμε πως είναι ο γέρος, ο τελειωμένος, όπου το πνεύμα θέλει αλλά το σώμα δεν μπορεί να ακολουθήσει. Σίγουρα μια τέτοια περιγραφή είναι πολύ σκληρή και ο δραμινός που την ακούει την βλέπει και την νιώθει, πληγώνεται. Και πληγώνεται βαθιά. Όπως πληγώνεται και η ιστορία της ίδιας της ομάδας με την συγγραφή μιας νέας μαύρης σελίδας.



Μέχρι τώρα σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές η Δόξα είχε την ευκαιρία να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα. Έπαιξε με μέτριους αντιπάλους, ειδικά τους τρείς μέσα στο Καυτανζόγλειο, που παρουσιάστηκαν σε ένα πολύ μέτριο επίπεδο και όμως δεν μπόρεσε να τσιμπήσει κάτι περισσότερο από την ήττα (εξαίρεση με τον Πανιώνιο). Περισσότερο κατάφερε να ενισχύσει τους μέτριους χαρίζοντας τους πολύτιμο βαθμολογικό υλικό λειτουργώντας σε βάρος της, καθώς έτσι κράτησε για τον εαυτό της τον πάτο του βαθμολογικό πίνακα.



Βλέποντας την φετινή Δόξαακόμη και σήμερα , βλέπουμε μια ομάδα που ψάχνει τους προσανατολισμούς της χωρίς να μπορεί να βρει την αρχή και το τέλος της. Μπορεί με την ροή των αγώνων να παρουσιάζει μια βελτίωση αλλά δυστυχώς αυτή δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή πορεία.



Όμως όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι οι παίκτες και ο προπονητής δεν προσπαθούν, ότι δεν αγωνίζονται ή ότι η ομάδα στερείται δυνάμεων ή φυσικής κατάστασης.. Αυτά τα έχει. Όμως είναι μέχρι εκεί. Δεν εκπέμπει ελπίδα ότι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα. Κάποια λίγα και με την πάροδο του χρόνου ίσως να τα μπορεί. Περισσότερα όμως όχι.



Αυτό που μπορεί το δίνει . Δυστυχώς όμως δεν φτάνει. Και σε αυτό οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Το μερίδιο ευθύνης του προπονητή είναι ότι δέχεται να διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση. Όμως και αν δεν είναι αυτός θα είναι κάποιος άλλος που όλοι ξέρουμε ότι δεν θα διαφέρει και πολύ σε επίπεδο δουλειάς καθώς ο οικονομικός παράγοντας που είναι φέτος το βασικό κριτήριο σε τέτοια θέματα δεν επιτρέπει την άνοδο του πήχη ακόμη και στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.



Και πάλι η Δόξα έδειξε ότι είναι μ ια ομάδα που επιθετικά, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι είναι ουσιαστικά ΑΚΙΝΔΥΝΗ. Το μόνο κομμάτι που μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλύτερο είναι το ανασταλτικό χωρίς φυσικά και εκεί να παρουσιάζει θετικό πρόσημο.



Και θα παραμένει ακίνδυνη μέχρι να αποφασίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος να κάνει τις κινήσεις ενίσχυσης για τις οποίες φωνάζαμε στην διάρκεια όλης της μεταγραφικής περιόδου χωρίς να γίνει κάτι ποιοτικό.



Αυτή η εικόνα που βλέπουμε μέχρι σήμερα και που πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει, αφού είναι το αποτέλεσμα της τακτικής και των επίλογων του πειραιώτη παράγοντα, θα παραμένει μέχρι τον Γενάρη, όσο και αν ευχόμαστε να διαψευστούμε.



Η Δόξα μοιάζει με τον φτωχό συγγενή της κατηγορίας και αυτό είναι κάτι που δεν το αντέχει ο δραμινός φίλαθλος. Η μιζέρια στις εκφράσεις της κερκίδας είναι ο αντικατοπτρισμός των κινήσεων της διοικητικής λογικής.



Και σήμερα η Δόξα με την επιθετική γραμμή που διέθετε, όπου μόνο ο Αραβίδης κινήθηκε κάπως, δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτε περισσότερο από το να ελπίζει στο να δημιουργηθεί κάτι από το ανέβασμα των αμυντικών. Μια ουσιαστικά ήταν η τρανταχτή ευκαιρία και αυτή έγινε όταν ένας ακραίος αμυντικός (Στεργιανός) προωθήθηκε και έβγαλε μια σέντρα όπου την ζημιά παραλίγο θα έκανε ο αντίπαλος παίκτης. Τα υπόλοιπα, ήταν δυο μακρινά σουτ και τίποτα περισσότερο. Συμπερασματικά ο πολύ μέτριος ΟΦΗ ήρθε με φόρα στο Καυτανζόγλειο πιστεύοντας σε μια άνετη επικράτηση. Δεν έπαιξε καθόλου και πήρε μια νίκη εκμεταλλευόμενος το πλατύ χαμόγελο της τύχης στην φάση του γκολ, ένα λάθος του αντιπάλου. Από την πλευρά της, η Δόξα είχε στα υπέρ την διάθεση των παικτών της να παλέψουν και στα κατά, την απειρία, το αχανές και παγωμένο γήπεδο, που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν έδρα και τα συνεχόμενα παιχνίδια, που όπως φαίνεται δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τους. Και πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από μια νεανική και τόσο άπειρη ομάδα;



Μόνο ο ένας και μοναδικός εμπνευστής του σχεδίου αυτού μπορεί να το ξέρει!!!



Φάσεις και το γκολ



Στο 5’ βγαίνοντας στην αντεπίθεση ο Μάντζιος πιέστηκε από τον Βέρτζο και οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι και αποβολή καθώς ο παίκτης τους ήταν σε πλεονεκτική θέση που όμως σωστά δεν έδωσε ο διαιτητής Ντίτσος.



Στο 15’ Ωραία σέντρα του Στεριανού, ο Γαλανόπουλος προσπαθεί με το σώμα να γυρίσει την μπάλα στον Κάρολ που τελευταία στιγμή πέφτει στη γωνία του και αποκρούει σωτήρια με το ένα χέρι.



Στο 16’ σέντρα του Σοϊλέδη παρά την προσπάθεια του Ρούτση γιοα κεφαλιά η μπάλα καταλήγει άουτ.



Στο 21’ εκτέλεση φάουλ από δεξιά και η πολύ καλή κεφαλιά του Ουκάρ φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι.



Στο 23’ νέα εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά από αριστερά για τον ΟΦΗ ο Ταυλαρίδης από καλή θέση δεν μπόρεσε να απειλήσει.



Τζάμπα γκολ και πάλι σε βάρος της Δόξας στο 31’ όταν μετά από ένα τραγικό λάθος του Σέρεμετ στην προσπάθεια του να κοντρολάρει την κατοχή της μπάλας του παρεμβάλλεται ο Μάντζιος και στην συνέχεια της φάσης ο Βέρτζος δεν μπορεί να την διώξει και ο επερχόμενος Ουκάρ που παρακολουθούσε την φάση καταφέρνει να πετύχει το 0-1!!

Στο 36’ μακρινό σουτ του Ρούτση δεν απείλησε τον Κάρολ.



Στο 43’ μετά από πάσα του Λεάντρο από δεξιά ο Ρούτσης δοκιμάζει μακρινό σουτ που δεν δυσκολεύει το έργο του Κάρολ.



.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε περισσότερο και το θέαμα ήταν τραγικά μέτριο.



Ο Χαραλαμπίδης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα με τις τρεις αλλαγές περνώντας μέσα τον Βάντερσον που ήταν μέτριος, τον Τοπούζη που κινήθηκε αλλά χωρίς ουσία και τον Ούγγρο Έρος, πίεσε στα τελευταία 15λεπτά και έκανε κάποιες μικροευκαιρίες, χωρίς κάτι παραπάνω.



Στο 53’ εκτέλεση φάουλ του Μοντάνα Λόπεζ μπλοκάρει σταθερά ο Σέρεμετ.



Στο 70’ μακρινό σουτ του Μοντάνα Λόπεζ άουτ.



Στο 80’ σε μακρινό σουτ του Αραβίδη η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και θα φύγει λίγο έξω από την εστία του Κάρολ.



Στο 82’ καλός συνδυασμός Κάπελ και Έρος, εξαιρετική κάθετη πάσα του Έρος στον Ολλανδό που δίνει στον Τοπούζη που είναι με πλάτη μέσα στην περιοχή, θα καθυστερήσει αδικαιολόγητα και το χλιαρό σουτ θα μπλοκάρει εύκολα ο Κάρολ.



Στο 85’ ο Έρος μπήκε μέσα στην περιοχή, τελευταία στιγμή τον έκοψε ο έμπειρος Ταυλαρίδης που κέρδισε και το φάουλ.



Στο 89’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρος εύκολα στη γωνία του μπλοκάρει ο Κάρολ.



Στο 90’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τζόρντι Λόπεζ για χτύπημα εκτός φάσης στον Αραβίδη. Ο ισπανός ενώ ήταν στο έδαφος χτύπησε με το πόδι στα πλευρά τον παίκτη της Δόξας



Διαιτητής: Ντίτσιος (Πάνου-Ελευθερίου) Κίτρινες: Λεάντρο(48’) Ρούτσης (60’)Μάντζιος (38’) Κάρολ(57’)



ΔΟΞΑ: (Χαραλαμπίδης) Σέρεμετ,Στεργιανός, Κανακούδης Βέρτζος Τριποτσέρης, Λεάντρο (54’ λ. τ. Τοπούζης),, Ρούτσης (69’ Έρος), Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης (46’ Βάντερσον), Κάπελ, Αραβίδης.



ΟΦΗ(Αναστόπουλος):Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης,Μάντζιος, Ουκάρ(84’ Σουμπίνιο), Βάντο, Γεωργίου, Παπουλής(10’ λ. τ. Τζόρτζε Μοντάνα Λόπεζ), Σίσιτς(74’ Μπόντορ), Τζόρντι Λόπεζ.



Η συνέντευξη τύπου:



Αναστόπουλος:



«Πιστεύω ήταν μια δίκαιη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πλέον ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι με Παναιτωλικό σε μια καυτή έδρα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, το πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε είναι το δεύτερο συνεχόμενο που δεν μας δίνεται. Δεν ασχολούμαι με θέματα διαιτησίας, αλλά εκεί θα παίρναμε πέναλτι και θα έμενε με δέκα η Δόξα καθώς γιατί ήταν ο τελευταίος της παίκτης. Κάναμε το γκολ πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους παρά τις αντιξοότητες μας ακολούθησαν, ελπίζω να τους αποζημιώσαμε. Ο Παπουλής ένιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε ενώ αύριο θα αξιολογήσουμε την κατάσταση. Δεν έχω γνώμη για την αποβολή είχα παίκτες μπροστά μου. Απαγορευτική η λέξη Ευρώπη για εμάς. Έχουμε ένα στόχο όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα σωθούμε. Όνειρα που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ούτε από το μυαλό μας περνάνε. Η Δόξα έχει μια ομάδα που αποτελείται από νέα παιδιά κυνηγάνε το παιχνίδι μέχρι τέλους άλλα έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς, ξεκίνησε αργά. Η Δόξα όμως έχει ιστορία και εύχομαι να βρει το δρόμο της».



Χαραλαμπίδης:



«Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, χωρίς να μας δημιουργήσει η αντίπαλη ομάδα ευκαιρία, από ένα λάθος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι αφύσικο για αυτούς να παίζουν Κυριακή Τετάρτη, αλλά τα παιδιά είναι άπειρα θέλουν χρόνο, δεν μπορούν να κερδίσουν ομάδες έμπειρες. Δεν έχουμε ραβδί να τους χτυπήσουμε να γίνουν παιχταράδες. Μας λείπει το ποιοτικό κομμάτι για να κερδίζουμε παιχνίδια. Νιώθω καλά γιατί δούλεψα πολύ με συνθήκες πολύ δύσκολες. Χωρίς να ξέρουμε που θα παίξουμε και πότε. Τουλάχιστον έχουμε μια ομάδα που ανταποκρίνεται , δεν μπορώ να κάνω πολλά. Αν ο πρόεδρος νομίζει ότι δεν κάνω θα φύγω. Δεν θέλω οι φίλαθλοι να βρίζουνε τους παίκτες μας. Δεν μπορούν ξαφνικά να γίνουν Μέσι, δεν έχουμε το ρόστερ του Ολυμπιακού. Αν θα γίνει ενίσχυση δεν είναι δικό μου θέμα αλλά του πρόεδρου, τον οποίο ευχαριστώ που με έχει στην θέση αυτή. Δεν είναι ικανοποιητική η εικόνα των κερκίδων γιατί η Δόξα έχει πολύ λαό. Μιλάω έτσι λόγω των όσων διαβάζω όλη την εβδομάδα. Διαβάζω ότι ο Χαραλαμπίδης παίζει το τελευταίο του χαρτί».



Δηλώσεις των παικτών:



ΤΟΠΟΥΖΗΣ: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα λάθος του τερματοφύλακά μας, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, είναι έμπειρος. Όλοι κάναμε λάθη. Είναι ο ίδιος τερματοφύλακας που έπιασε το πέναλτι στη Λιβαδειά. Το παιχνίδι κρίθηκε και στην επιθετική μας ανεπάρκεια, η οποία οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας και ωριμότητας. Αυτά θα είναι προσωρινά. Θέλω εκ μέρους των παιδιών να δώσω μια υπόσχεση στον κόσμο της Δράμας, ότι θα βάλουμε γκολ, θα κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Μια ομάδα είναι μια οικογένεια και δεν δένεται μόνο από τις κακές στιγμές, αλλά κυρίως από τις καλές. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ερέθισμα το γκολ, να πανηγυρίσουμε, να ξεσηκώσουμε και τον λαό μας που δεν είναι αυτός που φαίνεται αυτή τη στιγμή. Φυσικά θα πετύχουμε γκολ και νίκες. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που μας στηρίζει και τον κόσμο που μας στηρίζει».



ΒΕΡΤΖΟΣ: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο προσωπικό μας λάθος. Ήμασταν κυρίαρχοι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά, παρά την κούραση που υπάρχει από τους αγώνες Τετάρτη-Κυριακή. Όταν κάνεις τέτοια λάθη τα πληρώνεις. Φάνηκε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Παρόλο που δείξαμε την ποιότητά μας και βρίσκουμε τον ρυθμό μας σαν ομάδα. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να συνεχίσουμε. Αυτό που εγώ έχω να πω είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα για νεοφώτιστη ομάδα. Και όσοι μας κατηγορούν ότι παίζουμε αντιποδόσφαιρο, δεν πρέπει να μας πυροβολούν έτσι, γιατί είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα με πολλά προβλήματα και ουσιαστικά παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Εμείς πάντως συνεχίζουμε».



Νέο αρνητικό ρεκορ προσέλευσης



Τα 146 εισιτήρια με 2.210 ευρώ εισπράξεις σίγουρα θα δυσαρέστησαν ακόμη περισσότερο τον Σάμιο που δεν ήταν παρών στο γήπεδο αλλά έμεινε Αθήνα για το θέμα του ΟΠΑΠ. Ωστόσο τελικά αποδεικνύεται ότι είναι άλλο ένα λάθος που χρεώνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ καθώς η κόντρα που ξεκίνησε με τους φιλάθλους της ομάδας μόνο όφελος δεν φέρνει στην ομάδα. Η εικόνα των άδειων κερκίδων είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην ομάδα που συνεχώς απαξιώνεται από την τακτική των κινήσεων του Σάμιου. Τα 2210 ευρώ δεν καλύπτουν ούτε την διαιτητική παρουσία ούτε το κόστος της διεξαγωγής του αγώνα που με τον φωτισμό σε ότι αφορά το γήπεδο ξεπερνά τις 5.000 ευρώ. Πιθανότατα ο Σάμιος να περιμένει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να ρεφάρει και να φέρει θετικό πρόστιμο στο ισοζύγιο εσόδων εξόδων.



Παγερό γήπεδο



Πάντως από τον Βαρδάρη όπου φύσαγε και που έριχνε την μία πίσω από την άλλη τις διαφημιστικές πινακίδες του σταδίου, το Καυτανζόγλειο έδειχνε ακόμη πιο άδειο και παγερό. Οι μαθητές δύο σχολών δημοσιογραφίας και οι πιτσιρικάδες μιας ακαδημίας ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης κατείχαν ένα μεγάλο κομμάτι του αριθμού των θεατών, χωρίς τους οποίους το στάδιο θα έμοιαζε ακόμη πιο άδειο. Πέρα από αυτούς υπήρχαν και καμιά εικοσαριά κρητικοί, κυρίως φοιτητές που μοιράστηκαν μεταξύ θύρας 1 και επισήμων. Οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν το συνολικό αριθμό των 250 θεατών, ήταν δραμινοί της πόλης και κάποιοι που αψήφησαν το εργάσιμο της μέρας και κατέβηκαν από την Δράμα.



Με το διαιτητή τα είχε ο Σέρεμετ



Μπορεί να χρεώνεται ένα δεύτερο λάθος μετά από αυτό κόντρα στην Ξάνθη, ωστόσο ο Ντίνο Σέρεμετ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από την κατακύρωση του γκολ. Ο σλοβένος πιστεύει ότι ο διαιτητής έπρεπε να κόψει την φάση και να δώσει επιθετικό φάουλ, όταν ο Μάντζιος τον ΟΦΗ χτύπησε την μπάλα, ωστόσο …τίποτε τέτοιο δεν έγινε όταν του χτύπησε μαζί με την μπάλα και το πόδι προκειμένου να πάρει την κατοχή της μπάλας και στην εξέλιξη της φάσης να γίνει το γκολ. «Μόλις έγινε το φάουλ από τον παίκτη του ΟΦΗ που χτύπησε μαζί με την μπάλα και το πόδι μου, έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι ο διαιτητής και να δώσει επιθετικό φάουλ, αλλά δεν το έκανε» θα πει ο σλοβένος μετά το τέλος του αγώνα».



Εκτός ο Αγγελούδης



Τελικά εκτός δεκαοκτάδας έμεινε ο Αγγελούδης , από τους 19 παίκτες που είχε αποστολή ο τεχνικός της Δόξας. Ο σέντερ φορ της Δόξας παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα παρέα με τον Ψυχογιό που αναρρώνει και εκτός απροόπτου σύντομα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Από την άλλη πλευρά ο Αναστόπουλος πήρε μαζί του είκοσι και έτσι πριν την έναρξη άφησε έξω τους Μονιάκη και Κατάϊ. Όμως και από τον πάγκο της ομάδας είχαμε την απουσία του Στέλιου Πούλου.



Με Καλλιθέα στο κύπελλο



Η Καλλιθέα που έκανε την έκπληξη και πήρε την νίκη από την Βέροια με 1-0 θα είναι η αντίπαλος της Δόξας στις 21 Δεκεμβρίου μ γκολ που πέτυχε με σουτ στο 94' ο Πλατέλλας.



Καλλιθέα (Γούτης): Κατσούλης, Σταύρου, Ρουσάκης, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Βιδάλης, Ηρακλής (74' Καλτσάς), Πλατέλλας, Αρβανίτης, Πρίπου, Ντιαλό (72' Μαρουκάκης).



Βέροια (Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Καλτσάς (76' Τάντιτς), Παυλίδης (73' Ολαϊτάν), Λαναρής, Λανγκλέ (61' Σαμαράς), Φαρινόλα, Καπίας, Καλογέρης, Σιλιγαρδάκης, Αμαραντίδης.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/9637-live-0-0-0.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας,εγω κ.ζαχαρη πηγα και παρακολουθησα το παιχνιδι στην θυρα 1 με τους λιγους κρητικους που υπηρχαν...ειδα μια δοξα η οποια κατα την γνωμη μου δεν μπορει να σταθει στην κατηγορια....εκανε λιγες ευκαιριες αλλα ως εκει...το παιχνιδι μπορουσε να ληξει και 0-0 ανετα...οι οργανωμενοι ελειπαν..γιατι να λειπουν?για την κοντρα με τον σαμιο? αυτοι ητανε πιο πολυ που ηθελα να δουν την δοξα α εθνικη....οσο για το ματς με τον παοκ θα γινει ενα μεγαλο μπαχαλο λογικα...αν δωσει εισητηρια ο σαμιος ολα ενταξει οσα και να δωσει θα γεμισει το γηπεδο...αν δεν δωσει σιγουρα θα γινουν επεισοδια γιατι θα πανε αρκετοι παοκτσηδες....το χειροτερο ειναι μην επεμβουν οπαδοι του ηρακλη και γινει χαμος...πφφ...ας ελπισουμε εκεινη η μερα να παει καλα...(σινοκας)